Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki
Ja nie wiem jak się nazywam... albo jezdze po szkołach albo odbieram telefony... no masakra...
Byłam dzis w rodzinnej miejscowosci na chwile, bo po drodze... no i spotkalam kolezanke.. w moim wieku... ma dwoje dzieci... i oczywiscie sie spytała kiedy drugie? NO fuckjak ja to uwielbiam
odpowiedzialam, ze jak bede miala drugie to raczej tego nie ukryje...
-
daga_00 wrote:Cześć dziewczynki
Ja nie wiem jak się nazywam... albo jezdze po szkołach albo odbieram telefony... no masakra...
Byłam dzis w rodzinnej miejscowosci na chwile, bo po drodze... no i spotkalam kolezanke.. w moim wieku... ma dwoje dzieci... i oczywiscie sie spytała kiedy drugie? NO fuckjak ja to uwielbiam
odpowiedzialam, ze jak bede miala drugie to raczej tego nie ukryje...
daga_00 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kochane ja mam dzis 20dc... normalnie okres mam co 28-29 dni... a juz sie czuje mega okresowo.... cyce bola jak diabli, mam sporo takiej bialej przedokresowej wydzieliny
no nic... co ma być to będzie... w tym cyklu pelen LWD
-
Kim87 wrote:Nie wiem dlaczego wszystkim się utarło ze trzeba mieć dwoje dzieci. Nie wszyscy tak chcą
daga_00 wrote:Skoro to nie piecze to raczej nie grzyb
a gin zobaczy czy jest ciałko zolte i endometrium czy ma dobra grubosc
sama przyjemność
emidomi, daga_00 lubią tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Ja ostatnio uslyszalam w rodzinnej miejscowosci ,, juz rok po slubie, to przydalby sie jakis przychowek". Udalo mi sie calkiem spokojnie powiedziec ,, mam juz coreczke- wlasnie ide na cmentarz ja odwiedzic" . Troche goscia zatkalo... Ach ze ludzie nie pomysla zanim cos powiedza. Kim u lekarza bedzie dobrze. Ja tez dzis ide:*
Widzę ze wszystkim się tutaj dzisiaj przeglądy kończą i wskakuja na helikopterek;-)19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Widzę ze wszystkim się tutaj dzisiaj przeglądy kończą i wskakuja na helikopterek;-)
Kim87, daga_00 lubią tę wiadomość
Witam was. Mam problem. Moj wykres jest bez mierzenia temp. i troszke odpuszczzony poniewaz musze troche odpuscic te starania juz nie moge od ciaglych negatywow...
okolo 15/16dc mialam owulacje bol jajnikow ...od 19 dc mialam zalecone brac duphaston 10 dni czyli do 29dc natomiast moje cykle sa 28 dniowe...zostaly mi jeszcze 2 tabletki.. od wczoram mam bole brzucha jak na @ i brazowe plamienia utrzymuja sie do dzisiaj... robilam test negatywny... nie mam mozliwosci isc do lekarza jestem za granica ... mam przestac brac duphaston czy dokonczyc te 2 tabletki i czekac na @ Pomozecie jakos . Dziekuje wam wszystkim:*
-
Madusia wrote:Witam was. Mam problem. Moj wykres jest bez mierzenia temp. i troszke odpuszczzony poniewaz musze troche odpuscic te starania juz nie moge od ciaglych negatywow...
okolo 15/16dc mialam owulacje bol jajnikow ...od 19 dc mialam zalecone brac duphaston 10 dni czyli do 29dc natomiast moje cykle sa 28 dniowe...zostaly mi jeszcze 2 tabletki.. od wczoram mam bole brzucha jak na @ i brazowe plamienia utrzymuja sie do dzisiaj... robilam test negatywny... nie mam mozliwosci isc do lekarza jestem za granica ... mam przestac brac duphaston czy dokonczyc te 2 tabletki i czekac na @ Pomozecie jakos . Dziekuje wam wszystkim:*
-
Dzień w pracy zakończony, dziecko odebrane, pranie wstawione obiad wstawiony no i oczywiście nałogowo zaliczone forum. Bez Was się nie da funkcjonować dziewczyny!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 16:15
Kim87, daga_00 lubią tę wiadomość