Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
emidomi wrote:Mi nie chodzi o częstotliwość serduszkowania tylko o to, że pomimo wszechobecnej opinii często nie znaczy gorzej dla plemniczkow.
Kim myślisz że mi się tak bardzo chce? Jestem 10 lat po ślubieno ale bez
dzieciatka nie będzie
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Witam się Kochane u mnie sluz wodnisty się zrobił po kremowym wiec końcówka cyklu dzisiaj leze posmecic gin ze miałam pseudo objaw grzybiczy. Pewnie ja rozbawię ale nich sprawdza podwozie
z tym nie ma żartów.
Lewe jajo ciągnie
@ nadchodzi -
Pączek wrote:U mnie tez dzis wodnisty po wczorajszym rozciągliwym
Lewe jajo ciągnie
@ nadchodzi
Edit chyba że znów postanowi przyjść w 24 dc. Po poronieniu ponoć często tak jestWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 08:35
-
nick nieaktualny
-
stokrotka666 wrote:Dzisiaj mi się śniło ze bylam facetem i plenelam gondola po Wenecji żeby wyznać miłość jakiejś babce:-D albo że wielki wąż chciał zaatakować moja mamę i złapałam go za łeb i tak scisnelam ze mu się język schowal:-D
-
Co tam u Was kochane?, bo ja ledwo co żyje, dziś mój kochany- no już niedługo 3 letni synek wstał o 4rano i już chciał się bawić, wziął sobie samochodzik i tylko mamo...mamo..mamo...a teraz śpi jak zabity...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 09:28
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie.
Ee wszystko jest okej jak na 2faze. Powiedziała mi że szyjka zamknięta teraz jest i teraz pytanie.
Czy ginekolog mógł widzieć nowy pęcherzyk w jajniku czy przed okresem jest to możliwe?
Dała mi też skierowanie na glukoze, e2, fsh, lh, prl, prg, testosteron.
No i ogólnie powiedziała że zapisze mi clo na symulacje ale zobaczymy najpierw jak hormony. -
Judi22 wrote:Ja już po wizycie.
Ee wszystko jest okej jak na 2faze. Powiedziała mi że szyjka zamknięta teraz jest i teraz pytanie.
Czy ginekolog mógł widzieć nowy pęcherzyk w jajniku czy przed okresem jest to możliwe?
Dała mi też skierowanie na glukoze, e2, fsh, lh, prl, prg, testosteron.
No i ogólnie powiedziała że zapisze mi clo na symulacje ale zobaczymy najpierw jak hormony.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Hej hej
Wczoraj zdobyliśmy Szrenicę. Wszystko boli. Jedno jest pewne, po tym urlopie na pewno nie przytyjechodzenie po szlakach jest jak narkotyk. Wszystko boli, a i tak idzie się dalej i wyżej.
Dzisiaj deszcz. Czas na zamki. Z.Czocha, Chojniki Jelenia Góra!
Buźka!Zołza:), Bella_Bella, Kim87, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
19Biedroneczka91 wrote:Ooo:) cala ekipa się nas zbiera na 26.09:)
No jest nas już troje...miejmy nadzieję że to będzie nasz szczęśliwy dzien,a na forum będzie tylko pisać:
Dwie kreski
Dwie kreski
Dwie kreski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 09:45
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość