Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Prawda. Tak już ta teza ze sperma musi się zregenerować została obalona. Plemniory potrzebują niemal 100 dni na dojrzenie wiec to nie ma znaczenia czy codziennie się będziesz sexic;-)emidomi wrote:Mi nie chodzi o częstotliwość serduszkowania tylko o to, że pomimo wszechobecnej opinii często nie znaczy gorzej dla plemniczkow.
Kim myślisz że mi się tak bardzo chce? Jestem 10 lat po ślubie
no ale bez
dzieciatka nie będzie
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
U mnie tez dzis wodnisty po wczorajszym rozciągliwymKim87 wrote:Witam się Kochane u mnie sluz wodnisty się zrobił po kremowym wiec końcówka cyklu dzisiaj leze posmecic gin ze miałam pseudo objaw grzybiczy. Pewnie ja rozbawię ale nich sprawdza podwozie
z tym nie ma żartów. 
Lewe jajo ciągnie
@ nadchodzi
-
Pączek idziemy łeb w łeb ja do okresy mam poda tydzień jeszczePączek wrote:U mnie tez dzis wodnisty po wczorajszym rozciągliwym
Lewe jajo ciągnie
@ nadchodzi
Edit chyba że znów postanowi przyjść w 24 dc. Po poronieniu ponoć często tak jestWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 08:35

-
nick nieaktualny
-
Dobre masz towar poleć dealerastokrotka666 wrote:Dzisiaj mi się śniło ze bylam facetem i plenelam gondola po Wenecji żeby wyznać miłość jakiejś babce:-D albo że wielki wąż chciał zaatakować moja mamę i złapałam go za łeb i tak scisnelam ze mu się język schowal:-D

-
Co tam u Was kochane?, bo ja ledwo co żyje, dziś mój kochany- no już niedługo 3 letni synek wstał o 4rano i już chciał się bawić, wziął sobie samochodzik i tylko mamo...mamo..mamo...a teraz śpi jak zabity...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 09:28
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie.
Ee wszystko jest okej jak na 2faze. Powiedziała mi że szyjka zamknięta teraz jest i teraz pytanie.
Czy ginekolog mógł widzieć nowy pęcherzyk w jajniku czy przed okresem jest to możliwe?
Dała mi też skierowanie na glukoze, e2, fsh, lh, prl, prg, testosteron.
No i ogólnie powiedziała że zapisze mi clo na symulacje ale zobaczymy najpierw jak hormony. -
A widziała?Judi22 wrote:Ja już po wizycie.
Ee wszystko jest okej jak na 2faze. Powiedziała mi że szyjka zamknięta teraz jest i teraz pytanie.
Czy ginekolog mógł widzieć nowy pęcherzyk w jajniku czy przed okresem jest to możliwe?
Dała mi też skierowanie na glukoze, e2, fsh, lh, prl, prg, testosteron.
No i ogólnie powiedziała że zapisze mi clo na symulacje ale zobaczymy najpierw jak hormony.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Hej hej

Wczoraj zdobyliśmy Szrenicę. Wszystko boli. Jedno jest pewne, po tym urlopie na pewno nie przytyje
chodzenie po szlakach jest jak narkotyk. Wszystko boli, a i tak idzie się dalej i wyżej.
Dzisiaj deszcz. Czas na zamki. Z.Czocha, Chojnik
i Jelenia Góra!
Buźka!
Zołza:), Bella_Bella, Kim87, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
19Biedroneczka91 wrote:Ooo:) cala ekipa się nas zbiera na 26.09:)
No jest nas już troje...miejmy nadzieję że to będzie nasz szczęśliwy dzien,a na forum będzie tylko pisać:
Dwie kreski
Dwie kreski
Dwie kreski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 09:45
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH