Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Parsleyek wrote:Chyba ciężko jest przewidzieć wcześniej, bywa że temperatura zalicza spadek przed owu ale nie jest to reguła.
Najlepiej jakby udało Ci się mierzyć o jednej stałej godzinie, to wtedy wykres byłby najbardziej miarodajnyParsleyek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
ines. wrote:rozumiem, że w tym cyklu?
dzień dobry, witam, ja już po 2 kawach, dobry wynik jak na 9 rano...
kolejna moja znajoma w ciąży, taki njusik z rana. i jak tu sie nie wkur**ać...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Parsleyek wrote:Wow już druga kawa? Chyba wcześnie wstajesz
o 6.... ale mąż miał impreze firmową i mi zgotował nocne przygody także musiałam wypić w domu jedną, żeby nie zasnąć za kółkiem i w pracy kolejną, żeby zacząć pracować... (jeszcze nie zaczęłam)
tak przy okazji, przy cyklach 26-27 dni, od którego dc najlepiej zacząć sikać na testy owu?Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
nick nieaktualny
-
ines. wrote:o 6.... ale mąż miał impreze firmową i mi zgotował nocne przygody także musiałam wypić w domu jedną, żeby nie zasnąć za kółkiem i w pracy kolejną, żeby zacząć pracować... (jeszcze nie zaczęłam
)
tak przy okazji, przy cyklach 26-27 dni, od którego dc najlepiej zacząć sikać na testy owu?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Kochana jak u ciebie ? Jak tam humorek
Kimi
Ja wczoraj byłam na rozmowie kwalifikacyjnej ale zrezygnowałam jednak z tej pracy. I chyba czuję się dobrze z tą decyzją. Nie przekładamy starań tylko walczymy dalej
@ już odesłałam, cały czas staram się zażywać witaminkę LWD więc jest dobrze
A u Ciebie faza urojeń czy spokój?:*
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Violet146 wrote:Ludzie kur...mają tupet.
Ale w takich chwilach człowiek poznaje prawdziwe oblicze drugiej osoby...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Zołza:) wrote:ines. Oć na wino !
Oooo, a wczoraj pić nie chciała29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
nick nieaktualny
-
Parsleyek wrote:Kimi
Ja wczoraj byłam na rozmowie kwalifikacyjnej ale zrezygnowałam jednak z tej pracy. I chyba czuję się dobrze z tą decyzją. Nie przekładamy starań tylko walczymy dalej
@ już odesłałam, cały czas staram się zażywać witaminkę LWD więc jest dobrze
A u Ciebie faza urojeń czy spokój?:*
Kochana zobaczysz będzie zielono wkrótce u naspierś do produ i LWD
daga_00 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Niestety z kawusi już rezygnuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 09:10
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Skoro wewnętrznie ci praca nie leżała to jak najbardziej dobrze zrobiłaś. U mnie spokój poza incydentem z zeszłego tygodnia z pseudo grzybem;-). Wiesz mnie trudno nawet podświadomie wł fazę urojen bo nie wiem kiedy @ przyjdzie. Poza tym zaczęłam ćwiczyć wiec mój mózg nie ma siły mi fundowac urojen. Taki znalazłam sposób na dziada
Kochana zobaczysz będzie zielono wkrótce u naspierś do produ i LWD
Tak właśnie!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Zołza:) wrote:ines. Oć na wino !
z radościąjuż teraz?
dobra kurde, ide coś popracować może dla odmianytakże jakby co to wino od 15
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]