Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Następny monitoring mam w czwartek. Ale tak mnie jakoś zbil z tropu ten mój gin. LWD to on ma a nie ja
powiedział że 5 miesięcy starań to jeszcze nie tragedia. Jakbym nie wiedziała. Ani nie powiedział kiedy możliwa owulacja ani nic innego ciekawego. A 90 zł wziął
pocieszające jest tylko to że za monitoring w jednym cyklu płaci się tylko raz
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Następny monitoring mam w czwartek. Ale tak mnie jakoś zbil z tropu ten mój gin. LWD to on ma a nie ja
powiedział że 5 miesięcy starań to jeszcze nie tragedia. Jakbym nie wiedziała. Ani nie powiedział kiedy możliwa owulacja ani nic innego ciekawego. A 90 zł wziął
pocieszające jest tylko to że za monitoring w jednym cyklu płaci się tylko raz
w czwartek
emidomi lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
emidomi wrote:Jak @ będzie w tym miesiącu to coś czuję że będzie ryk... Do tej pory byłam twarda ale już mi powoli daje na łebMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Po sexie nogi w górę poduszka pod tylek i lez tak . Niech plemniory zaleją szyjkę
to serio działa?Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Kim87 wrote:Po sexie nogi w górę poduszka pod tylek i lez tak . Niech plemniory zaleją szyjkę
Kim ty jesteś bezblednachyba tak zrobię bo, zawsze coś tam wyleci niestety.
Boże co się człowiek musi nagimnastykowac31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:I te endometrium jakieś zdechlawe
ma jeszcze parę dni na podrosniecie bo jak nie.....
Lecę kochane miłego wieczorkuemidomi lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
emidomi wrote:Kim ty jesteś bezbledna
chyba tak zrobię bo, zawsze coś tam wyleci niestety.
Boże co się człowiek musi nagimnastykowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 21:12
-
emidomi wrote:Dziewczyny widzę że dużo z was mierzy temperaturę o 5.30. Ja często chodzę spać po północy i temperaturę mierze codziennie o 6.45 ( jak dzwoni budzik). Dlaczego mierzycie tak szybko? Wcześniej wstajecie czy co? czy to jakaś szczególna godzina?
Ja tak wstaje do robotydlatego tak wcześnie
-
emidomi wrote:Kim ty jesteś bezbledna
chyba tak zrobię bo, zawsze coś tam wyleci niestety.
Boże co się człowiek musi nagimnastykowac
ja w tym cyklu karnie tak robię - dwie poduszki pod tyłek, nogi w górę (świeca) i tak 20 minut
ciekawe czy pomoże19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
Witam. Przepraszam, ze sie wbijam ot tak. Nie spie cala noc. Wczoraj wykonalam po poludniu dwa testy ciazowe. Oba byly pozytywne ale druga kreska byla duzo bledsza. Pojechalam do lekarza. Powiedzial ze ciazy nie widzi a w jamie brzusznej jest plyn. Zalamalam sie bo sugeruje ciaze pozamaciczna. Dostalam skierowanie.rano wstalam zeby zrobic powtorny test ale mialam tylko owulacyjny
Od razu druga krecha i ciemniejsza od piewszej. Nie wiem co myslec. Staramy sir juz 3 lata...