Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
daga_00 wrote:A jaka ma być szyjka jeśliby doszło do zapłodnienia? Twarda i wysoko?
Bo ja to jestem w sprawie szyjki ciemna jak nie wiem
Daga możemy sobie przybić piątkęszyjka dla mnie jest nie do ogarnięcia, przynajmniej na razie
daga_00 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Hej Dziewczyny ❤️
Ja tylko na chwile - nie dam rady was nadrobić
Mam tylko cicha nadzieje ze u kazdej z was wszystko ok
Ktos zagroszkowal ?
Ja cały dzien na szpilkach zapierdzielam po spotkaniach (na targach jestem)
Padam ze zmęczenia - stopy mnie napierdzielaja tak ze ledwo stoję nie mówiąc juz o chodzeniu
Do tego jestem przed @ wiec czuje ze mi tam puchnie macicasluz mam jak by wodnisty ale dziwnie tak tylko wokół szyjki z ciągnącymi sie pojedynczymi nitkami, temp poszła mi w gore dzis, szyjka wysoko i twarda wiec czekam - mam tylko nadzieje ze @ przyjdzie w piatek najwcześniej
Ściskam was -
Pączek wrote:Hej Dziewczyny ❤️
Ja tylko na chwile - nie dam rady was nadrobić
Mam tylko cicha nadzieje ze u kazdej z was wszystko ok
Ktos zagroszkowal ?
Ja cały dzien na szpilkach zapierdzielam po spotkaniach (na targach jestem)
Padam ze zmęczenia - stopy mnie napierdzielaja tak ze ledwo stoję nie mówiąc juz o chodzeniu
Do tego jestem przed @ wiec czuje ze mi tam puchnie macicasluz mam jak by wodnisty ale dziwnie tak tylko wokół szyjki z ciągnącymi sie pojedynczymi nitkami, temp poszła mi w gore dzis, szyjka wysoko i twarda wiec czekam - mam tylko nadzieje ze @ przyjdzie w piatek najwcześniej
Ściskam wasWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 18:49
-
stokrotka666 wrote:Może groszek? Współczuję ci tego lazenia . Wiem jak to jest jak się nie ma siły stać a trzeba lazic:-( sciskam
Ja nie mam objawów i mam wrazenie ze podświadomie sie nakręciłam i dupa bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 19:00
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Wiśnia
My tu nie możemy w ciąże zajść, ale to dopiero początek stresujących chwil29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyParsleyek wrote:My tu nie możemy w ciąże zajść, ale to dopiero początek stresujących chwil
Zajście to dopiero 1 krok...
Ja pierdziele(
Czemu to wszystko musi być takie trudne... Czemu udaje się bez trudu tym którzy nie chcą ? A nam.. kłody pod nogi.. -
Pączek wrote:Ja głupia nakręciłam sie wiec czekam juz teraz na @
-
Zołza:) wrote:Zajście to dopiero 1 krok...
Ja pierdziele(
Czemu to wszystko musi być takie trudne... Czemu udaje się bez trudu tym którzy nie chcą ? A nam.. kłody pod nogi..a ja dbalam o siebie jak o jajko... I tak pragnelam dziecka:( ojej no nic... Biedna Wisienka:(
nick nieaktualny
-
Świat często jest taki niesprawiedliwy!!!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"