Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Ja póki co rezygnuje z kawy
wolę dmuchać na zimne
ja w pierwszej ciąży nie piłam kawy bo mi odrzuciło ,27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Bella_Bella wrote:Ja jak na razie przestałam jeść szynki do kanapek xD
A ciągle mogłabym jeść serek almette
hehe ja w moich 2 ciążach schudłam z 2-3 kg niby mnie nie mgliło ani nie wymiotowałam ale jak co kolwiek zjadłam to miałam godzinę męki bo czułam jakby mi coś siadało na żołądku , jakby coś się przykleiło i tak podczas 2 ciąż miałam ,,, ale jak będzie w kolejnej to zobaczymy .. mówią że jak nie mdli to źle bo powinno niby mdlić ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:hehe ja w moich 2 ciążach schudłam z 2-3 kg niby mnie nie mgliło ani nie wymiotowałam ale jak co kolwiek zjadłam to miałam godzinę męki bo czułam jakby mi coś siadało na żołądku , jakby coś się przykleiło i tak podczas 2 ciąż miałam ,,, ale jak będzie w kolejnej to zobaczymy .. mówią że jak nie mdli to źle bo powinno niby mdlić ..
ale kumela wymiotowala w obu ciążach prawie do końca... to jest masakra...
-
daga_00 wrote:Mnie przy Filipe mdliło do końca 1 trymestru... ale nie wymiotowalam tylko mialam mdłosci od rano do 12-13... pozniej juz spoko
ale kumela wymiotowala w obu ciążach prawie do końca... to jest masakra...
wiem że to jest masakra ale ja bym chciała żeby choć trochę wymiotować , wiem może to głupie ale ponoć lekarze mówią że mdłości są dobre że ciąża jest silniejsza itd
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:wiem że to jest masakra ale ja bym chciała żeby choć trochę wymiotować , wiem może to głupie ale ponoć lekarze mówią że mdłości są dobre że ciąża jest silniejsza itd
-
czarnulka24 wrote:wiem że to jest masakra ale ja bym chciała żeby choć trochę wymiotować , wiem może to głupie ale ponoć lekarze mówią że mdłości są dobre że ciąża jest silniejsza itd
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Dziewczynki nie ma reguły to tez zależy jak wy na proga będziecie reagować. Jedne będą na określony poziom reagować haftami a inne z tym samym poziomem będą tylko senne. Rzecz indywidualna
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
stokrotka666 wrote:Będzie @ jak nic:-) cycki juz tak nie bolą i sluz polecial:-)
Stokrotka! Nie wywołuj @@@ z lasu!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Kim87 wrote:Dziewczynki nie ma reguły to tez zależy jak wy na proga będziecie reagować. Jedne będą na określony poziom reagować haftami a inne z tym samym poziomem będą tylko senne. Rzecz indywidualna
Ja jestem taka sennaOd trzech dni drzemka po obiadku
a wcześniej nie sypialam w dzień w ogóle.
Kim87 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ ja ciebie jak najbardziej rozumiem. Nie toleruje alkoholu ponieważ pochodzę z rodziny gdzie był naduzywany niestety. Mój też raz do roku odpiernicza taki numer. Wtedy mi po głowie zaraz głupoty chodzą
ale weź sobie tak pomysl malutka ile takich wyskokow było a ile cudownych dni? Pewnie więcej tych lepszych prawda? Mimo że go teraz nie cierpisz to jest twój najkochanszy facet którego byś nikomu nie oddała
a tak z przymrużeniem oka to masz go teraz w garści, zobaczysz jak będzie,, drapal w drzwi'' żebyś mu wybaczyla
Mój kiedyś chodził za mną kilka dni i zebral o wybaczenie. W końcu zrezygnowany powiedział żartem :
Zobaczysz jeszcze będziesz drapac w drzwi salonu ( tam spał) żebym do Ciebie przyszedł
Rozbroil mnie tym tekstem całkowicie.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Dziewczyny widzę że dużo z was mierzy temperaturę o 5.30. Ja często chodzę spać po północy i temperaturę mierze codziennie o 6.45 ( jak dzwoni budzik). Dlaczego mierzycie tak szybko? Wcześniej wstajecie czy co? czy to jakaś szczególna godzina?
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Dziewczyny widzę że dużo z was mierzy temperaturę o 5.30. Ja często chodzę spać po północy i temperaturę mierze codziennie o 6.45 ( jak dzwoni budzik). Dlaczego mierzycie tak szybko? Wcześniej wstajecie czy co? czy to jakaś szczególna godzina?
emidomi lubi tę wiadomość
-
Coś wam opowiem dla rozluznienia
Ostatnio moją dziesieciolatke uczulalam na możliwe zaczepki różnych zbokow. Taka luźna rozmowa żeby dzieciaka nie przestraszyćPosluchala, posluchala i poszła do siebie.
Zlazla po jakimś czasie na dół. Wkroczyła do salonu, spojrzała takim uwodzicielskim spojrzeniem (!!!!) i rzecze :
,, Pokazać Ci kotki w piwnicy dziewczynko?
Mało nie umarlam ze śmiechu
Urodziłam diabla
Grunt że zrozumiała o co chodziKim87, misiaq lubią tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne