Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny19Biedroneczka91 wrote:Hmmm mam kilka kolezanek ktorym test do 4 miesiaca pokazywal jedna kreske, jak sie martwisz to moze idz do lekarza, to dosyc duze opoznienie. Mysle ze trudnosc zajscia w ciaze przy takich cyklach wynika z tego, ze trudno przewidzieć kiedy bedzie owulacja:*
Na prawde?? Nigdy o tym nie slyszalam. Zyczylabym sobie tego i Wam! rowniez. Poczkeam do weekendu jak dalaj nic to pojde na bete.
Martwie sie bardzo ;( -
Olciuska wrote:Na prawde?? Nigdy o tym nie slyszalam. Zyczylabym sobie tego i Wam! rowniez. Poczkeam do weekendu jak dalaj nic to pojde na bete.
Martwie sie bardzo ;(
Parsleyek wrote:Tydzień przed trochę długo, ale mniej więcej pęcherzyk rośnie 1,5-2mm na dzień. Więc teoretycznie można obliczać. A jakiej wielkości tej dominujący?
grunt ze domniemanej torbieli nie ma... Watpie zeby w ciagu jednego miesiaca zniknela, wiec nie wiem czy konowal jej z jajnikiem nie pomylil;) miala ponoc ponad 5cm;)
nick nieaktualny19Biedroneczka91 wrote:One juz wiedzialy ze sa w ciazy. Po dwoch usg, a testy bezzmiennie jednokreskowe:)
Ogolnie raczej mam pecha w zyciu wiec biore wszystko pod uwage hihiDziekuje. Jak przyjdzie to musze sobie zrobic badanie hormonow. A wiecie moze jakie konkretnie jakie hormony?
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny , mnie chyba niedługo nawiedzi @ bo dziś boli mnie brzuch jak na @ , oczywiście nie cały czas trochę poboli przejdzie później znów trochę27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:cześć dziewczyny , mnie chyba niedługo nawiedzi @ bo dziś boli mnie brzuch jak na @ , oczywiście nie cały czas trochę poboli przejdzie później znów trochę
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Albo @ albo groszek
nio własnie ;/ ciekawe . chwilami mi się wydaje że zaraz mnie zaleje .. ale @ nie ma w sumie dużo za szybko nawet żeby przyszła27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
ewa231 wrote:Czarnulka24 a kiedy testujesz?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualny
-
ewa231 wrote:No poniedziałek ☺️ trzymam kciuki... To już niedługo w sumie
ja trzy dni po Tobie
ooo...to testujemy prawie razem, ja nie wiem czy doczekam testowania,, bo właśnie znów zaczął mnie boleć brzuszek ;(
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Witam Was Dziewczynki! U mnie kolejny kiepski dzień, po tragicznej nocy
Mój głupi mąż poszedł wczoraj na jakąś imprezę i schlał się totalnie. Wrócił ok północy, ja też byłam u koleżanki i wróciłam chwilę wcześniej. Położyłam się spać, a ten nie mógł wyjść z łazienki, rzygał jak kot, w końcu tam zasnął. Rozłożyłam mu łóżko w salonie i chciałam żeby się tam przeniósł, ale on został w łazience i całą noc tam spał! Jak jakiś skończony żul! Ja całą noc wyłam, nie dość że moje hormony szaleją, to jeszcze mi tak dołożył, myślałam że się skończę z bólu i smutkuSpałam może 2h. Wyszłam do pracy a on oczywiście został! On, który zawsze musi chodzić do pracy i nigdy nie może wziąć urlopu nawet gdy go proszę o jakiś jeden dzień, ale dzisiaj nie było problemu! Budowa mu się nie zawaliła! Nie wiem co on tam teraz robi, czy wstał, czy poszedł do pracy, chociaż wątpię. Próbował dzwonić i pisze smsy, ale ja nie mam ochoty tego słuchać! Nie mam ochoty go nawet oglądać! Chciałabym pobyć sama kilka dni, ale niestety się nie da
To co on zrobił, to jakby mi wbił sztylet w serce. Nienawidzę pijaństwa, nie szanuję ludzi, którzy nie mają umiaru, sama lubię się czasem napić, ale napić a nie schlać! Jestem kłębkiem nerwów. Tylko przez to wszystko nasiliło mi się w nocy krwawienie i znowu musiałam zażyć tabletkę na wstrzymanie krwawienia, a już było prawie dobrze
Miałam już takie myśli, że nawet nie chcę sobie o tym przypominać
Nie chce mi się żyć... Jak ja się cieszę że nie jestem w ciąży...na razie nie chcę być