Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
daga_00 wrote:Kimi ma niestety racje, ze rosnie teraz male pokolenie dzieci uzaleznionych od kompa, tableta czy tel. Takie jest teraz zycie, ze rodzice nie maja na nic czasu, bo trzeba zarabiac i jakos zyc. Ja sie staram z Filipem duzo czasu spedzac, wychodzic na spacery, bawic razem. Ale wiadomo, ze czasami tez musze posiedziec dłuzej przy papaierach...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pogadam z nim i zobaczymy co z tego bedzie... wytlumacze mu co i jak.. i tak do skutku. Zobacze jak we wrzesniu to bedzie wygladało.. bo tez nie ma sensu zeby mi plakal i sie zanosił przed treningiem... jak nie wypali to bedzie ze mna biegał
Kim87 lubi tę wiadomość
-
hmmm może inaczej go podejdź, ok nie chce tekwondo nie ma co zmuszać na siłę, ale niech sobie wybierze jakiś sport, na który chce chodzić. i od tego już nie ma zmiłuj.
a w nagrode niech ma te 30 min tablet po treningu
no chyba, że naprawde nie, to może wspólny rower?
kurczę u mnie ze sportem nie było problemu, ale rodzice zmuszali mnie do szkoły muzycznej, co to była za traumabeztalencie totalne ze mnie, w końcu po 3 latach tupnęłam nogęą i powiedziałam, że nie i koniec.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 10:27
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:hmmm może inaczej go podejdź, ok nie chce tekwondo nie ma co zmuszać na siłę, ale niech sobie wybierze jakiś sport, na który chce chodzić. i od tego już nie ma zmiłuj.
a w nagrode niech ma te 30 min tablet po treningu
no chyba, że naprawde nie, to może wspólny rower?
kurczę u mnie ze sportem nie było problemu, ale rodzice zmuszali mnie do szkoły muzycznej, co to była za traumabeztalencie totalne ze mnie, w końcu po 3 latach tupnęłam nogęą i powiedziałam, że nie i koniec.
chyba wrzesień pokaże co z tego bedzie...
-
hej dziewczynki
ale pedzicie:) czasami czytalam ze ktoras z Was byla na monitoringu. Jakie powinny byc pecherzyki tydzien przed owulacja, bo moje wydawaly mi sie takie malenkie i nie wiem. Lekarz niby mowil ze dominujacy jest w prawym jajniku ale jakis maly na moje oko. Tylko co ja tam wiem:D
nick nieaktualnyHej kochane
Prosze pomozicie...
Od 16 dni spoznia mi sie miesiaczka robilam 3 testy wszystkie negatywne. Wiec ciaze wykluczam. W styczniu tez mi sie zdazylo 17 dniowe opuznienie. Powiedzcie mi czy przy nieregularnych cyklach jest ciezej zajsc w ciaze?? to byl 2 mncbez zabezpieczenia. Dziekuje
-
Olciuska wrote:Hej kochane
Prosze pomozicie...
Od 16 dni spoznia mi sie miesiaczka robilam 3 testy wszystkie negatywne. Wiec ciaze wykluczam. W styczniu tez mi sie zdazylo 17 dniowe opuznienie. Powiedzcie mi czy przy nieregularnych cyklach jest ciezej zajsc w ciaze?? to byl 2 mncbez zabezpieczenia. Dziekuje
a u lekarza byłas?co on na te cykle?
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
daga_00 wrote:Inez powiem Ci, ze narazie pojecia nie mam co mu strzeliło do głowy... przed wakacjami chodził chetnie.. zobacze jeszcze jak to u niego bedzie... ja to raczej zrzucam na stan powakacyjny...
chyba wrzesień pokaże co z tego bedzie...
Na Twoim miejscu dałabym sobie i synkowi właśnie jeszcze z miesiąc, bo też jestem rozleniwiona po wakacjach i nie chcę mi się myśleć o pracyMoże ma podobnie, że wolałby siedzieć w domu i nic nie robić
Może jak pójdzie kilka razy, spotka się z kolegami, to wróci mu ochotaa jak nie to próbować z innym sportem, dać kilka opcji, a niech on sam wybierze
daga_00 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Prosze pomozicie...
19Biedroneczka91 wrote:hej dziewczynki
ale pedzicie:) czasami czytalam ze ktoras z Was byla na monitoringu. Jakie powinny byc pecherzyki tydzien przed owulacja, bo moje wydawaly mi sie takie malenkie i nie wiem. Lekarz niby mowil ze dominujacy jest w prawym jajniku ale jakis maly na moje oko. Tylko co ja tam wiem:D
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
19Biedroneczka91 wrote:hej dziewczynki
Tydzień przed trochę długo, ale mniej więcej pęcherzyk rośnie 1,5-2mm na dzień. Więc teoretycznie można obliczać. A jakiej wielkości tej dominujący?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Prosze pomozicie...
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Parsleyek wrote:Tydzień przed trochę długo, ale mniej więcej pęcherzyk rośnie 1,5-2mm na dzień. Więc teoretycznie można obliczać. A jakiej wielkości tej dominujący?
nick nieaktualny
-
19Biedroneczka91 wrote:Jakies 5mm. Ale ja mam dlugie cykle. Plamienie skonczylo sie pod koniec 6 dnia:) wiec mysle ze zdazy dorosnac:)
Jeśli miałabyś jak to można podejść jeszcze raz na monitoring za kilka dni, albo robić testy owu. Albo mieć LWDKim87, daga_00 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"