Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Rano mam się zgłosić do szpitala. Boję się. Dziecko miało 4,5 cm, nie żyje już jakiś tydzień. Nie umiemy się z mężem pozbierać.
Tak Bardzo mi przykro i szczerze łącze się z tobą w bólu...
Życzę Tobie i twojemu mezowi dużo siły i wytrwałości...
kurcze aż makijaż mi się cały rozmazał....
Mocno tule -
stokrotka666 wrote:Bbee a pracujesz jeszcze? Ja na twoim miejscu bym spala ile się da:-)
-
emidomi wrote:Stokrotko a dlaczego nie ma twojego aktualnego wykresu ? Podejrzałabym troszeczkę
Znalazłamoglądałam wcześniej ten z suwaczka
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
bbee wrote:stokrotko, już gdzieś pisałam, że pracuję w domu, ale to też niestety męczące, bo często muszę i pracować i równocześnie zajmować się dzieckiem, czasem pracę mam od rana do nocy. Ale muszę wytrzymać do końca roku tak, bo nie mam umowy. Z umową nie mogłam nic znaleźć by nie pracować praktycznie wszystkich popołudni i weekendów (przy dziecku się tak nie da).
-
Dzień Dobry Kochane !
ewa231, Kim87 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
wiecie co normalnie dziś dopadło mnie jakieś zmęczenie i leń , jak zawsze mam energię żeby coś robić to dziś nic.. a najlepsze że miałam dziś wolne , nie byłam w pracy heh masakra27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
bbee wrote:Ciągle dobrze, tylko mdłości powoli się zaczynają, wczoraj cały dzień żułam imbir. Szybko się robię śpiąca albo zmęczona. Taki standard
taki standard to bardzo dobry znak!
faktycznie ten imbir pomaga na mdłości? Bo słyszałam o tym od wielu dziewczyn i jestem ciekawa -
czarnulka24 wrote:wiecie co normalnie dziś dopadło mnie jakieś zmęczenie i leń , jak zawsze mam energię żeby coś robić to dziś nic.. a najlepsze że miałam dziś wolne , nie byłam w pracy heh masakraMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
misiaq wrote:taki standard to bardzo dobry znak!
faktycznie ten imbir pomaga na mdłości? Bo słyszałam o tym od wielu dziewczyn i jestem ciekawa
jakby kogoś interesowało to właśnie witaminy prenatal UNO zawiera imbir pisze tam że łagodzi nudności w ciąży , dodatkowo zawiera inne składniki kwas foliowy , wit D3, b12, jod , b627.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Kim87 wrote:Ja zawsze tak mam w wolne dni
yhy,, ja dawniej tak nie miałam jak miałam wolne to sprzątałam dom mimo że było czysto, może pogoda tak wpływa na mnie bo ostatnio ciągle leje , wieje wiatr,, masakra już jesień idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 09:59
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity