Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
wisienko bardzo mocno Cię tulę
u mnie laski nie będzie testowania bo od wczoraj duży spadek tempki a to nie wróży na grocha. Czekam na @. Kim proszę o wykreślenie mnie z listy.
Suwaczek już usunęłam
Mój mąż od dziś w szpitaluna dniach będzie miał operację (usuwanie dwóch megaśnych żylaków z nogi). Nie wiem kiedy go wypuszczą. Wiem że mają go m.in. w pachwinie rozcinać także starania w nowym cyklu stoją pod znakiem zapytania. Raz że nie wiadomo czy będzie w stanie bzykać a dwa zależy też od tego jakie leki dostanie, czy będą czy nie będą miały wpływ na plemniczki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 11:20
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Bella_Bella wrote:
Tobie też się uda :*wreszcie mialam bolesna miesiaczke, a wiec wszystko działa jak nalezy;)
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Bella_Bella wrote:Cześć Dziewczyny odebrałam wyniki drugiej bety.
Pierwsza - 88,38
Druga po 48h - 144,34
Wzrost o około 64%
Dobrze?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
szatynka wrote:hej
u mnie laski nie będzie testowania bo od wczoraj duży spadek tempki a to nie wróży na grocha. Czekam na @. Kim proszę o wykreślenie mnie z listy.
Suwaczek już usunęłam
Mój mąż od dziś w szpitaluna dniach będzie miał operację (usuwanie dwóch megaśnych żylaków z nogi). Nie wiem kiedy go wypuszczą. Wiem że mają go m.in. w pachwinie rozcinać także starania w nowym cyklu stoją pod znakiem zapytania. Raz że nie wiadomo czy będzie w stanie bzykać a dwa zależy też od tego jakie leki dostanie, czy będą czy nie będą miały wpływ na plemniczki.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
szatynka wrote:hej
Suwaczek już usunęłam
-
Kim87 wrote:Bella napisałam ci juz na belly ze to granica normy i fajnie jakbyś jeszcze raz zrobiła bete w pt. Niby głupie 2% ale zawsze
a czemu jest ważne robienie bety ? ja będąc w ciąży nie robiłam ani razu bo nic lekarz o tym nie wspominał // a jeżeli ciąża źle się rozwija to odrazu będzie niska beta?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
sandrula wrote:Staraj się myslec pozytywnie
ale też za bardzo sie nie nakręcaj zeby potem nie bylo zbyt duzego rozczarowania
Ja widzac tą slaba kreche nie nastawialam sie na ciaze, tak na prawde nie dochodziło to do mnie ze w koncu sie udalo. Dopiero po wizycie u gin i jego gratulacjach cieszyłam sie ciąża
Ja już jestem po jednej wczorajszej wizycie u lekarza, który mi gratulował bo widział zagnieżdżony zarodek a w ten sam dzień beta ujemna. Mam cień nadziei chociaż tak jak mówisz nie jestem za bardzo nakręcona, jak nie ten cykl to następny!Zobaczymy jak to u mnie się sytuacja rozwinie... Gościu "lekarz" na monitorze od usg pokazywał mi palcem moją fasolkę - czarna dziurka w macicy a beta temu zaprzecza. Czekam na @ a jak nie to powtórka hcg. Choć ten sam lekarz powiedział, że zarodek dopiero mógł się zagnieździć lub jest w trakcie więc jeszcze sznsa, że tak powiem aby beta zaczęła produkcje jest
-
ewa231 wrote:Ojejciu... Ehhh może będzie ok... Trzymam kciuki żeby mąż szybko wrócił do zdrowia i żebyście wznowili starania ❤️
nie dziękuję aby nie zapeszyć
Kim z tego co wiem to mój też będzie miał znieczulenie podane w kręgosłup. Jedynie czymś się pocieszam to że do kolejnej owulacji mam nie co ponad tydzień więc mam nadzieję że do tego czasu małży będzie sprawniejszy w łóżkuKim87 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
dziewczyny moja koleżanka ostatnio pytała mnie czy jeżeli przed spodziewanym okresem wyjdzie test ciążowy negatywny załużmy 2 dni wcześniej to czy ma szanse jeszcze na ciąże , bo w sumie mówi że nic nie czuje się ciążowo tylko ma bóle jak na @ ale mówiła że jest raczej pewna że współżyła w owu ,,,
mi się wydaje że jak jest z 2 dni przed okresem to mogło być za szybko na test
ale chce się jeszcze was zapytać żeby głupot jej nie napisać .. bo np , mi zawsze wychodziły testy późno
a czy w ogóle którejś z was wyszedł test ciążowy przed miesiączką pozytywny , czy było tak że wyszedł negatywny a po przewidywanej miesiączce pozytywny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 11:42
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
wczoraj jak rozmawialiśmy o kolejnym cyklu, jak to będzie z jego sprawnością to powiedział że jak będzie mocno boleć to najwyżej ręka pójdzie w ruch, potem sperma na palec i pach do mojej szanownej
wariat
Kim87, Violet146 lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Cherry_Blossom wrote:Rano mam się zgłosić do szpitala. Boję się. Dziecko miało 4,5 cm, nie żyje już jakiś tydzień. Nie umiemy się z mężem pozbierać.
Wracaj do nas szybko ;*czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:dziewczyny moja koleżanka ostatnio pytała mnie czy jeżeli przed spodziewanym okresem wyjdzie test ciążowy negatywny załużmy 2 dni wcześniej to czy ma szanse jeszcze na ciąże , bo w sumie mówi że nic nie czuje się ciążowo tylko ma bóle jak na @ ale mówiła że jest raczej pewna że współżyła w owu ,,,
mi się wydaje że jak jest z 2 dni przed okresem to mogło być za szybko na test
ale chce się jeszcze was zapytać żeby głupot jej nie napisać .. bo np , mi zawsze wychodziły testy późno
a czy w ogóle którejś z was wyszedł test ciążowy przed miesiączką pozytywny , czy było tak że wyszedł negatywny a po przewidywanej miesiączce pozytywny?
test ciążowy najlepiej robić w dniu spodziewanej @ a najlepiej dzień po.
Wiem że strasznie kusi aby zrobić wcześniej (mama na myśli m.in. siebie)
Moim zdaniem skoro ma 2 dni do @ to ma jeszcze szansę. Wszystko zależy od tego kiedy miała owulację, czy wczesną czy późną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 11:48
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:test ciążowy najlepiej robić w dniu spodziewanej @ a najlepiej dzień po.
Wiem że strasznie kusi aby zrobić wcześniej (mama na myśli m.in. siebie)
Moim zdaniem skoro ma 2 dni do @ to ma jeszcze szansę. Wszystko zależy od tego kiedy miała owulację, czy wczesną czy późną.
a to tego nie wiem bo nie pytałam jej ale wydaje mi się że powinna poczekać do terminu @ bo chyba były przypadki gdzie dziewczyny robiły przed @ i płakały a później okazało się że @ nie przyszła i testy pozytywne27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:a to tego nie wiem bo nie pytałam jej ale wydaje mi się że powinna poczekać do terminu @ bo chyba były przypadki gdzie dziewczyny robiły przed @ i płakały a później okazało się że @ nie przyszła i testy pozytywne
dokładnie
Także koleżanka musi się uzbroić w cierpliwość, wiem że łatwo się mówi, no ale teraz nic jej innego nie pozostało
Głowa mnie boli. Męża nie ma, dziecko w przedszkolu a w domu niewyobrażalna cisza i spokój, jakoś tak dziwnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 11:58
czarnulka24 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:dokładnie
a Ty szatynka testujesz jutro ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity