Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:a Ty szatynka testujesz jutro ?
nie, nie ma sensu, z resztą zobacz na mój wykres. Za duży spadek zaliczyłam aby ten cykl był szczęśliwy. Szkoda testuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 12:01
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
muszę się teraz zaopatrzyć w testy owulacyjne. Póki co mam jedne opakowanie a to za mało bo ja testuję od 8dc i to dwa razy dziennie.
Kurcze kusi mnie wykupienie abonamentu premium na jeden miesiąc.09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:nie, nie ma sensu, z resztą zobacz na mój wykres. Za duży spadek zaliczyłam aby ten cykl był szczęśliwy. Szkoda testu
no spadek był ale temp wysoko nie spadła ponad linie ja będąc w ciąży miałam non stop spadki i wzrosty .. byłam pewna że nic z tego ..
mi się też wydaje że w tym cyklu u mnie nic nie będzie 12 testowanie ! o ile będzie co testować bo pewnie @ przyjdzie wcześniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 12:08
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
dobuska wrote:Ja wykupiłam. Zaszalałam:D
też tak miałam przy drugiej ciąży27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
kokolina wrote:Ja już jestem po jednej wczorajszej wizycie u lekarza, który mi gratulował bo widział zagnieżdżony zarodek a w ten sam dzień beta ujemna. Mam cień nadziei chociaż tak jak mówisz nie jestem za bardzo nakręcona, jak nie ten cykl to następny!
Zobaczymy jak to u mnie się sytuacja rozwinie... Gościu "lekarz" na monitorze od usg pokazywał mi palcem moją fasolkę - czarna dziurka w macicy a beta temu zaprzecza. Czekam na @ a jak nie to powtórka hcg. Choć ten sam lekarz powiedział, że zarodek dopiero mógł się zagnieździć lub jest w trakcie więc jeszcze sznsa, że tak powiem aby beta zaczęła produkcje jest
Wiem, że czekanie jest cholernie trudne ale lepiej poczekac jeszcze ze 2-3 dni i powtórzyć beteja poleciałam juz do gina w 4 tygodniu ale to tylko dlatego, że położna mnie nastraszyla ze beta za niska co bylo spowodowane tym, ze owu sie spoznila no ale tego to juz mi nie powiedziala.. także zobaczyłam tylko pusty pecherzyk. U ciebie to może właśnie być wczesna ciąża ale lepiej poczekać i sie upewnić
no i myśleć pozytywnie
jak nie teraz to przyszły cykl będzie wasz!
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
dobuska wrote:Ja dzisiaj wyskoczyłam z testem ciążowym 10 dni po prawdopodobnej owulacji. Mało oczy mi nie wypadły doszukując się kreski. Nie widziałam nic konkretnego....
Maż (jedyny mądry) skomentował, że za szybko zrobiłam. Miał rację.
Baba taka głupia czasami ze mnie, że nie wiem. Teraz myślę, że pewnie nie zaszłam, a może po prostu mi nie wyszło jeszcze.
Ale nieeeee, zrobię test, bo jest!
Kopnijcie mnie, albo coś. Kolejny test po spodziewanej @ i będzie pozytywny wtedy!
hejka dobuska !! 10 dni po owu chyba za szybko na test ,, nie wiem po co w ogóle na teście piszę że wykrywa 6 dniową ciąże . a ciekawi mnie czy w ogóle którejś z forum wyszedł test przed @ ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 12:13
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Bella_Bella wrote:Cześć Dziewczyny odebrałam wyniki drugiej bety.
Pierwsza - 88,38
Druga po 48h - 144,34
Wzrost o około 64%
Dobrze?
aaaaaajak ja się przeogromnie cieszę, nawet nie wiesz
teraz bez stresów i proszę dbać o siebie i o groszka!
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
dobuska wrote:Ja dzisiaj wyskoczyłam z testem ciążowym 10 dni po prawdopodobnej owulacji. Mało oczy mi nie wypadły doszukując się kreski. Nie widziałam nic konkretnego....
Maż (jedyny mądry) skomentował, że za szybko zrobiłam. Miał rację.
Baba taka głupia czasami ze mnie, że nie wiem. Teraz myślę, że pewnie nie zaszłam, a może po prostu mi nie wyszło jeszcze.
Ale nieeeee, zrobię test, bo jest!
Kopnijcie mnie, albo coś. Kolejny test po spodziewanej @ i będzie pozytywny wtedy!
kochana nie ty jedna dałaś się skusić na wczesnego osikańca. Ja w tym cyklu zarzekałam się że nie siknę wcześniej niż w dniu @ albo i nawet jeden dzień po. Nawet testów wcześniej miałam nie kupować. Taaa miałam .... rozum swoje a ciekawskie serce swoje
Test kupiłam i to trzy sporo przed testowaniem i siknęłam w 9dpo he he i też jak sroka w gnat wpatrywałam się w test pod każdym możliwym kątem nachylenia
Trzymam kciuki abyś za parę dni za pierwszym rzutem oka dostrzegła II krechyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 12:14
czarnulka24 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:kochana nie ty jedna dałaś się skusić na wczesnego osikańca. Ja w tym cyklu zarzekałam się że nie siknę wcześniej niż w dniu @ albo i nawet jeden dzień po. Nawet testów wcześniej miałam nie kupować. Taaa miałam .... rozum swoje a ciekawskie serce swoje
Test kupiłam i to trzy sporo przed testowaniem i siknęłam w 9dpo he he i też jak sroka w gnat wpatrywałam się w test pod każdym możliwym kątem nachylenia
Trzymam kciuki abyś za parę dni za pierwszym rzutem oka dostrzegła II krechy
no dokładnie kuszą strasznie !!! ale i tak zawsze kupuje się wcześniej27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:a czemu jest ważne robienie bety ? ja będąc w ciąży nie robiłam ani razu bo nic lekarz o tym nie wspominał // a jeżeli ciąża źle się rozwija to odrazu będzie niska beta?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
dobuska wrote:Ja wykupiłam. Zaszalałam:D
oj mnie też kusi i chyba też wykupię
Tylko najpierw poczekam aż mnie jaśnie szanowna @ zaleje a dwa poczekam aż sytuacja z moim mężem się wyklaruje, czy będzie mógł w tym cyklu podziałać09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
czarnulka24 wrote:dziewczyny moja koleżanka ostatnio pytała mnie czy jeżeli przed spodziewanym okresem wyjdzie test ciążowy negatywny załużmy 2 dni wcześniej to czy ma szanse jeszcze na ciąże , bo w sumie mówi że nic nie czuje się ciążowo tylko ma bóle jak na @ ale mówiła że jest raczej pewna że współżyła w owu ,,,
mi się wydaje że jak jest z 2 dni przed okresem to mogło być za szybko na test
ale chce się jeszcze was zapytać żeby głupot jej nie napisać .. bo np , mi zawsze wychodziły testy późno
a czy w ogóle którejś z was wyszedł test ciążowy przed miesiączką pozytywny , czy było tak że wyszedł negatywny a po przewidywanej miesiączce pozytywny?czarnulka24 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
czarnulka24 wrote:no spadek był ale temp wysoko nie spadła ponad linie ja będąc w ciąży miałam non stop spadki i wzrosty .. byłam pewna że nic z tego ..
mi się też wydaje że w tym cyklu u mnie nic nie będzie 12 testowanie ! o ile będzie co testować bo pewnie @ przyjdzie wcześniej
Ty tu kochana nie kraczodpędzam Twojego małpiszona ...
a jeśli chodzi o moją tempkę to myślę że jutro kolejny spadek i @ też jutroalbo jeszcze dziś późnym wieczorem.
Przyznam się szczerze że dziś miałam cień nadziei że odbije ale niestety poszła sobie dalej w dół.czarnulka24 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Kim87 wrote:Niski przyrost bety w ciągu 48h może świadczyć o zagniezdzieniu się jaja w jajowodzie czyli ciąży pozamacicznej
aaaa... kurczę nie wiedziałam ;/ mnie w poprzedniej ciąży bolał bardzo jajnik byłam pewna że może to oznaczać ciąże poza maciczną .. tym bardziej że miałam ból ramienia .. nie byłam na usg bo nie miałam jak .. siostra poszła do gina zapytać mówił żeby się nie stresować że to była mocna owulacja z tego jajnika a ja mimo to forum przeglądałam bardziej się dołując mając okazje być na usg w 6 i 7dni widziałam mojej skarba biło serduszko ,, oczywiści ból jajnika zastał i utrzymywał się do około 8 tyg , teraz jak się uda gonie na betę , to będę się mniej stresowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 12:23
Kim87 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Kim87 wrote:Niektórym dziewczyna wychodzą przed @ niektórym dużo później po terminie . Nie ma reguły zależy kiedy owu była ile jajo się zagniezdzalo itd. Powiedz koleżance ze najlepiej zrobić 2 dni po @
oki , powiemdzięki .. damy jej nadzieje że są jeszcze szanse
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity