Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
ines. wrote:właśnie Stokrotka sie nie odzywa. hmmmmm
kurde mój wygadał się teściowej, że się lecze na niedoczynność tarczycy. ta narobiła ramadanu, że o matko, że tragedia, że nie będę mogła w ciąże zajść.
ja pier.do.le, ten oczywiście mamusi słowo jak święte i zaczął się mnie wypytwać nagle o to co łykam, ile łykam, jak wyniki i co na to lekarz.
kur.wa zawriuje. wiem na co choruje i od ilu lat, i wiem też, że jest pod kontrolą, a teraz nagle mi będą panike siać. wrrrrrrrr
Najgorzej jak się teściowe wtracaja... Ale nie przejmuj się kochana i pokaż na co cię stać, zafasolkuj i powiedz jej, że nie potrzebnie nastraszyla Ci męża... -
Stokrotka,kwiatuszku, co z Tobą?
A ja zanim pójdę spać, mam do Was dwa pytanka. Po pierwsze, kiedy najlepiej sprawdzać szyjkę? Wiem, że w ciągu dnia wędruje, a że mam postanowienie sprawdzać, to dopytuje
I drugie pytanie (wiem, że było, ale nie umiem w wątku odgruzować odpowiedzi) jak długo po stosunku sperma może zaburzać śluz? -
Dzezabella wrote:Stokrotka,kwiatuszku, co z Tobą?
A ja zanim pójdę spać, mam do Was dwa pytanka. Po pierwsze, kiedy najlepiej sprawdzać szyjkę? Wiem, że w ciągu dnia wędruje, a że mam postanowienie sprawdzać, to dopytuje
I drugie pytanie (wiem, że było, ale nie umiem w wątku odgruzować odpowiedzi) jak długo po stosunku sperma może zaburzać śluz?
Najlepiej zawsze o stałej porze np zawsze rano lub wieczorem, a co do śluzu słyszałam, że sperma może zakłócać śluz do 12 godzin..
-
stokrotka666 wrote:Niestety dziewczyny ale @ nadeszła i buum:-) dziękuję wam za wsparcie
przynajmniej koniec stresu
stokrotka666 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
daga_00 wrote:Ines to Ci się trafiła Teściowa... chyba taka jak z kawałów.. ;/
Z Mężem pogadaj i mu wyjaśnij, ze wszystko jest pod kontrolą... i powiedz, zeby nie był taka papla i nie opowiadał o wszystkim Mamusi...A Teściowej bym powiedziala, zeby sie nie wtrącala i nie wprowadzala nerowej atmosfery
Dużo cierpliwości zyczę
właśnie ona jest spoko, niby się nie wtrąca, do mnie oczywiście nic nie powiedziała i nie powie, ale jemu nagadała, że u niej w pracy są dziewczyny z tym i nie mogą zajść. ta jasne, bo ona wie, że na pewno przez to, albo jakie mają wyniki. mówiłam mojemu, żeby nie gadał nic, że sie w ogóle staramy, no ale papla to papla.
Stokroktka szkodaale nie łam się, wrzesień będzie nasz :*
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
stokrotka666 wrote:Niestety dziewczyny ale @ nadeszła i buum:-) dziękuję wam za wsparcie
przynajmniej koniec stresu
LWD i następny cykl jest Twój :*
-
ines. wrote:właśnie ona jest spoko, niby się nie wtrąca, do mnie oczywiście nic nie powiedziała i nie powie, ale jemu nagadała, że u niej w pracy są dziewczyny z tym i nie mogą zajść. ta jasne, bo ona wie, że na pewno przez to, albo jakie mają wyniki. mówiłam mojemu, żeby nie gadał nic, że sie w ogóle staramy, no ale papla to papla.
Stokroktka szkodaale nie łam się, wrzesień będzie nasz :*
Zajdziesz w ciażę i utrzesz Tesciowej nosa