Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:kochane u mnie @ przychodzi wróciłam z roboty z bólem brzucha , wzięłam tabletkę i położyłam się spać , wstałam a tam widzę rozpoczynającą się @ śluz brązowawy u mnie tak się właśnie rozpoczyna @ ;(
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
emidomi wrote:Wkładam palec i to bardzo gęboko Kim. Dzisiaj patrzałam trzy się rozciąga śluz. Jest lepki ale rozciaga się na 1-2mm tylko. To chyba nie jest ,,ten,, rozciągliwy chyba
A co do Małży mojej to nie mam do niego pretensji. Niby na urlopie z cały dzień w pracy ( remont mamy). Tylko,że ja tak bym chciała ........Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
czarnulka24 wrote:kochane u mnie @ przychodzi wróciłam z roboty z bólem brzucha , wzięłam tabletkę i położyłam się spać , wstałam a tam widzę rozpoczynającą się @ śluz brązowawy u mnie tak się właśnie rozpoczyna @ ;(
Tule Cię mocno Kochanaczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
-
Miałam nadzieję, że chociaż Ty wygrasz w tym miesiącu...
-
ewa231 wrote:Ale mnie korci żeby zrobić sobie test... Jakikolwiek... Ale przecież jest za wcześnie i ja to dobrze wiem... Wrrrr ale jestem na siebie zła... Nie dam się nie zrobię... I staram się nie myśleć ale też się nie da
-
dobuska wrote:Nie rób bo pewnie wyjdzie negatywny i tylko złapiesz doła,a fasolek może już tam działa:)
-
dobuska wrote:aaa to łatwiej jak nie masz testu w domu. Ja czasami w domu jak mam test to sikam pod wpływem emocji:d.
ewa231 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
cześć dziewczynki
witam się ze wszystkimidobuska, Kim87, daga_00 lubią tę wiadomość
-
dobuska wrote:Czyli totalny LWD! Brawo!
też bym chciała zacząć nowy cykl i na spokojnie do tego podejść.
A teraz jestem zirytowana, bo okresu brak, plamię, brzuch boli, gorąco. Ogólnie mam takie nerwy, że zwariuję chyba zaraz.
Melisa by się przydała.się zobaczy
tak kochana melisa w nerwówce wskazana
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia ;* jesteście kochane , trzymam za was kciuki
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity