Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
19Biedroneczka91 wrote:Ha to dziś pije wino za Wasze zdrowie:D
To jest nas dwieu mnie białe na stole
Bella_Bella lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:To jest nas dwie
u mnie białe na stole
czarnulka24 wrote:bella_bella widziałam twój wykres , i zobaczyłam tam że plamiłaś przez kilka dni , a możesz opisać jak wyglądało twoje plamienie kolor i jak dużo tego było ?
Na 2 wkładki dzienne takie z krwią, raz założyłam podpaske ale niepotrzebnie. W 4 dniu został tylko brązowy śluz, po 6 dniach ustaloJak robiłam test to jeszcze plamilam, dlatego się martwilam.
-
19Biedroneczka91 wrote:Ja czerwoniutkie popijam:D mialam tylko polwytrawne, ale dolalam soku malinowego i jest znosne:)
Czerwone podobno dobre na endometrium
U mnie białe, półsłodkie, takie jak lubię najbardziejdopóki można trzeba korzystać
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
dobuska wrote:Dziewczyny w związku z tym, że u mnie brązowe plamienia trwają drugi dzień, jak jutro dalej będą trwały to chyba powinnam testować nie?
Zazwyczaj u mnie miesiączka zaczyna się tak, że w toalecie na papierze zauważam żywoczerwoną krew, od tego czasu okres przez 2-3 dni się rozkręca, ale cały czas kolorem czerwonym.
Teraz też tylko na papierze widzę plamienie, bo podpaska ma zaledwie kilka kropel, ale wszystko jest brązowe. Wczoraj po południu było brunatne, ale zjaśniało dzisiaj troszkę.
Może to po prostu jakaś zmiana drobna u mnie, może okres rozkręci się lada moment, ale jeżeli jestem w ciąży to nie mogę czekać w nieskończoność, bo przecież trzeba dbać o groszka.
Belly miała chyba podobną sytuacje.
Dzisiaj 12 dpo.
Doklanie, mimo plamienie temperatura podskoczyla więc postanowiłam zrobić test. -
dobuska wrote:Dziewczyny kochane moje ja chyba zwariuje. Czy kiedys pokazał Wam bobo test cień kreski widoczny pod światłem? Wróciłam do domu, plamilam na brązowo znowu i nawiazując do naszej dzisiejszej rozmowy o spontanicznych testach zrobiłam test. Zobaczyłam cień kreski pod światłem ale jakby zabarwiony. Potem moj maz powiedział ze to chyba za blada i to pewnie ślad po miejscu w którym ma byc kreska, ale jak żyje to nie widziałam takiej. Teraz jak patrzyłam to kreska odrobinkę sciemniala i nie wiem. Chyba rano musze powtórzyć test.
dobuska lubi tę wiadomość
nick nieaktualnydobuska wrote:Dziewczyny kochane moje ja chyba zwariuje. Czy kiedys pokazał Wam bobo test cień kreski widoczny pod światłem? Wróciłam do domu, plamilam na brązowo znowu i nawiazując do naszej dzisiejszej rozmowy o spontanicznych testach zrobiłam test. Zobaczyłam cień kreski pod światłem ale jakby zabarwiony. Potem moj maz powiedział ze to chyba za blada i to pewnie ślad po miejscu w którym ma byc kreska, ale jak żyje to nie widziałam takiej. Teraz jak patrzyłam to kreska odrobinkę sciemniala i nie wiem. Chyba rano musze powtórzyć test.
Poaz zdj -
Dziękuje Wam aczkolwiek powiem Wam, ze jakos spokojnie do tego podeszłam. Jak zobaczyłam kreskę to pomyslałam "co?kreska?" I tyle.
Słyszałam, ze bobo testy czasami kłamią wiec nie mam wielkiej nadziei, ale jeżeli znowu test cos pokaże to musze szybko skontaktować sie z lekarzem:) -
Witam was . U mnie @ za rogiem. Wkładka zabarwione na brązowo. Menda za rogiem. Ale nawet mnie to nie ruszyło
w końcu wakacje były %%% było to i jajo mogło się zgubić. Następny będzie mój; -)
misiaq lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
dobuska wrote:Dziękuje Wam aczkolwiek powiem Wam, ze jakos spokojnie do tego podeszłam. Jak zobaczyłam kreskę to pomyslałam "co?kreska?" I tyle.
Słyszałam, ze bobo testy czasami kłamią wiec nie mam wielkiej nadziei, ale jeżeli znowu test cos pokaże to musze szybko skontaktować sie z lekarzem:)dobuska lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Witam was . U mnie @ za rogiem. Wkładka zabarwione na brązowo. Menda za rogiem. Ale nawet mnie to nie ruszyło
w końcu wakacje były %%% było to i jajo mogło się zgubić. Następny będzie mój; -)
brązowe plamienia czasem oznaczają ciążę
czekajmy cierpliwie
nie ma co wywoływać @ z lasu...
Kim87 lubi tę wiadomość
-
hej wszystkim!
witam się po urlopie, dotarlismy do kujawsko-pomorskiego, jutro przesiadka i Gdańsk
nogi obtarte, posiniaczonedoznawanie Karkonoszy pełną gębą, postaram się Was jakoś nadrobić, ale nie zapowiada się to w ten weekend
dobuska, Kim87, misiaq lubią tę wiadomość