Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
dobuska wrote:Dziękuje Wam aczkolwiek powiem Wam, ze jakos spokojnie do tego podeszłam. Jak zobaczyłam kreskę to pomyslałam "co?kreska?" I tyle.
Słyszałam, ze bobo testy czasami kłamią wiec nie mam wielkiej nadziei, ale jeżeli znowu test cos pokaże to musze szybko skontaktować sie z lekarzem:)
No to czekamy na dobre wieści jutro z rana -
Kim87 wrote:Witam was . U mnie @ za rogiem. Wkładka zabarwione na brązowo. Menda za rogiem. Ale nawet mnie to nie ruszyło
w końcu wakacje były %%% było to i jajo mogło się zgubić. Następny będzie mój; -)
kim u mnie też zaczęło się na brązowo .. i nie mam pojęcia co to oznacza?? kiedyś coś słyszałam że może oznaczać gwałtowny spadek progesteronu ...
to normalne że tak mam ? nigdy tak nie miałam przed poronieniem ..
u mnie @ już się pomału rozkręciła ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:kim u mnie też zaczęło się na brązowo .. i nie mam pojęcia co to oznacza?? kiedyś coś słyszałam że może oznaczać gwałtowny spadek progesteronu ...
to normalne że tak mam ? nigdy tak nie miałam przed poronieniem ..
u mnie @ już się pomału rozkręciła ..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Musisz wrzucić na luz inaczej nic z tego nie będzie . Uwierz mi im bardziej się spinasz tym bardziej jajo blokujesz
Wiesz co Kim? Fajna jesteśtaki nasz anioł stróż
daga_00 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Bella_Bella wrote:Jest wynik... 352,49 wzrost o ponad 100%
Bardzo się cieszę Bellatylko nie uciekaj nam całkiem na fioletowa stronę
Bella_Bella lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Dobuska mam nadzieję że jutro rano przywitasz nas dobrymi wiesciami, że na twoim tescie pojawią się dwie grube krechy...
To znaczy już dzisiaj rano...Bo u was jest o godzinie później...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 00:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny