Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanko, kupilam sobie testy owulacyjne z facelle. I pokazały w sumie dwie kreseczki, ale ta druga blada. Jednak w instrukcji bylo napisane ze nie ma co porownywac intensywnosci, bo albo ma byc kreska albo nie... I teraz nie wiem jak mam to interpretowac... Mam powtórzyć test wieczorem czy dopiero jutro. Pomozcie, nie znam sie na tych owulacyjnych:)
dobuska wrote:Zgłaszam sie!
tescior negatywny wiec czekam na rozwiniecie @
;-( czemu ?? myślałam że może tobie się uda .. no nic za miesiąc testujemy znów razem ?? trzymam kciuki żeby się udałodobuska lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
kim wykreśl mnie z listy testowania z 12 bo mam @ ale możesz mnie wpisać na 8.09
Kim87 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
dziewczyny czy któraś z was wiem który test clearblue jest lepszy czy ten zwykły owulacyjny czy ten z podwójnym hormonem pokazujący 4 dni płodne ? bo ja jakoś nie mogę się doczytać na czym polega ten co pokazuje 4 dni największej płodności ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:dziewczyny czy któraś z was wiem który test clearblue jest lepszy czy ten zwykły owulacyjny czy ten z podwójnym hormonem pokazujący 4 dni płodne ? bo ja jakoś nie mogę się doczytać na czym polega ten co pokazuje 4 dni największej płodności ..
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Koni88 wrote:Witam właśnie zalogowałam się na wszej stronie
Mam strasznego... @ spóźniała mi się 5 dni już się cieszyłam i dzisiaj przyszła
Jak wy sobie radzicie z tymi rozczarowaniami? Ja mam powoli dość tego wszystkiego
-
19Biedroneczka91 wrote:Dziewczyny mam pytanko, kupilam sobie testy owulacyjne z facelle. I pokazały w sumie dwie kreseczki, ale ta druga blada. Jednak w instrukcji bylo napisane ze nie ma co porownywac intensywnosci, bo albo ma byc kreska albo nie... I teraz nie wiem jak mam to interpretowac... Mam powtórzyć test wieczorem czy dopiero jutro. Pomozcie, nie znam sie na tych owulacyjnych:)Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Jak blada to znaczy ze owu się zbliza. Pewnie wyjdzie ci mocna przy skoku i następnego dnia blada wtedy będziesz wiedzieć że owu byla
Kim87 wrote:Słyszałam że clear blue przeklamuja
aha możliwe ale chciałbym spróbować teraz jest u mnie promocja i kosztują tyle samo co najzwyklejsze paskowe testy , może akurat się sprawdzą , normalnie są za drogie żeby je kupowała ale teraz jest 50 % obniżnki w tym miesiącu więc może warto wypróbować i tak ta sama cena co normalnych ,Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 13:51
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:aha możliwe ale chciałbym spróbować teraz jest u mnie promocja i kosztują tyle samo co najzwyklejsze paskowe testy
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
a ja dziś postanowiłam wypić z lampkę wina daję trochę więcej na LWD w tym miesiącu27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Witam wszystkich
z tymi testami owu to ja ostatnio na próbę kupiłam te zwykłe najzwyklejsze na allegro i u mnie sie sprawdzają, a wiele dziewczyn na nie narzeka, także to chyba trzeba wytestować na sobie.
@ coś mi się przedłuża, cuda na kiju odkąd kontroluje cykl. w poprzednim @ ledwie 4 dni i mega długi cykl, a teraz @ już 6 dzień i nie chce skończyćczarnulka24 lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
kim87
no wiem ale z testami wszystkimi opinie są podzielone zależy jaki ma się skok hormonu znam dużo dziewczyn co używa jednakowych testów i jednej pokazują a drugiej w ogóle nie pokaże , więc myślę że to sprawa inwidualna ja kiedyś zakupiłam testy owu w aptece w polsce 2 opakowania i było tam chyba 7 sztuk w paczce i co się okazło ja robię testy a w ogóle nie pokazały owu poszłam do gina a on że za 2 dni będzie owu więc ja kontynuowałam robienie testów chyba jeszcze z tydzień mimo to nawet nie wyszedł mi kolor zbliżony do II kreski a owu była , później zakupiłam inne i pokazywały się II ładne krechy
nie wiem ja spróbuję co mi szkodzi i tak ta sama cena co zwykłych a bynajmniej się przekonam czy faktycznie coś są warte ,
tylko własnie nie wiem czy zakupić zwykłe owu czy te co 4 dni pokazują największej płodnościWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 14:01
Kim87 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:kim87
no wiem ale z testami wszystkimi opinie są podzielone zależy jaki ma się skok hormonu znam dużo dziewczyn co używa jednakowych testów i jednej pokazują a drugiej w ogóle nie pokaże , więc myślę że to sprawa inwidualna ja kiedyś zakupiłam testy owu w aptece w polsce 2 opakowania i było tam chyba 7 sztuk w paczce i co się okazło ja robię testy a w ogóle nie pokazały owu poszłam do gina a on że za 2 dni będzie owu więc ja kontynuowałam robienie testów chyba jeszcze z tydzień mimo to nawet nie wyszedł mi kolor zbliżony do II kreski a owu była , później zakupiłam inne i pokazywały się II ładne krechy
nie wiem ja spróbuję co mi szkodzi i tak ta sama cena co zwykłych a bynajmniej się przekonam czy faktycznie coś są warte ,
tylko własnie nie wiem czy zakupić zwykłe owu czy te co 4 dni pokazują największej płodności
Ja kupiłam sobie lepsze i mnie szlak trafia bo już 3 okazał się zepsuty, więc kupiłam dziś najzwyklejsze i są ok... -
Violet146 wrote:Ja kupiłam sobie lepsze i mnie szlak trafia bo już 3 okazał się zepsuty, więc kupiłam dziś najzwyklejsze i są ok...
a jakie kupiłaś te testy? jakiej firmy?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:kim87
tylko własnie nie wiem czy zakupić zwykłe owu czy te co 4 dni pokazują największej płodnościczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
ja w sumie kupuje testy w tym miesiącu po to żeby mi wykryło owu i później idę na progesteron niby najlepiej 7dni po owu , niby powinno się w 21 dc ale jak ma się krótkie to najlepiej 7d po owu .
a tak to biorę wasz system z LWD
Tylko u nas teraz nie ciekawie w pracy się dzieje i kombinują i robią sajgon heh i trochę jest stresu,,
Poza tym odstawiłam acard mam w d..pie miałam brać na miesiąc przed staraniami profilaktcznie ale nie wyszło już 2 raz więc odstawiłam , drugi lekarz zaś mówił że w 5 tyg zacząć więc jak się uda to będę brać i zobaczę w tym cyklu co się będzie działo czy dalej tak obfitą będę miała @ , jak narazie krwawienie mogę zaliczyć pod mocne ale to dopiero 2 dc hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 14:48
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity