Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć jestem na forum nowa, ale prowadzę już drugi wykres i ten to jakieś dziwactwo. Staramy się od maja, to już chyba 5-6 cykl. 1 był w plecy ponieważ dostałam wysypki i dermatolog kazał mi się wstrzymać.
Dziś jestem w 23dc zwykle okres dostaję w 31-32 dniu i dziś miałam na papierze dużo rzadkiego śluzu zabarwionego lekko krwią. Czy to możliwe że okres mi się zaczyna? Czy może jednak implantacja? Chociaż wolę się nie nakręcać bo za każdym razem jak dostaję okresu to ryczę jak bóbr.stokrotka666 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/zuzannajanosz.photography/ -
zjblog wrote:Cześć jestem na forum nowa, ale prowadzę już drugi wykres i ten to jakieś dziwactwo. Staramy się od maja, to już chyba 5-6 cykl. 1 był w plecy ponieważ dostałam wysypki i dermatolog kazał mi się wstrzymać.
Dziś jestem w 23dc zwykle okres dostaję w 31-32 dniu i dziś miałam na papierze dużo rzadkiego śluzu zabarwionego lekko krwią. Czy to możliwe że okres mi się zaczyna? Czy może jednak implantacja? Chociaż wolę się nie nakręcać bo za każdym razem jak dostaję okresu to ryczę jak bóbr.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 10:26
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
zjblog wrote:Cześć jestem na forum nowa, ale prowadzę już drugi wykres i ten to jakieś dziwactwo. Staramy się od maja, to już chyba 5-6 cykl. 1 był w plecy ponieważ dostałam wysypki i dermatolog kazał mi się wstrzymać.
Dziś jestem w 23dc zwykle okres dostaję w 31-32 dniu i dziś miałam na papierze dużo rzadkiego śluzu zabarwionego lekko krwią. Czy to możliwe że okres mi się zaczyna? Czy może jednak implantacja? Chociaż wolę się nie nakręcać bo za każdym razem jak dostaję okresu to ryczę jak bóbr.a ilość dniowe masz cykle?
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze nigdy nie robiłam. Staram się na spokojnie podchodzić do tematu powiedzmy do grudnia, choć i tak się martwię.
Mam córkę 6 letnią i wtedy to była wpadka. Myślałam, że teraz jak zacznę się starać to będzie już po pierwszym cyklu.
Nigdy takich plamień nie miałam więc dlatego postanowiłam zapytać co się może dziać?
Owszem okres czasami zaczyna mi się od plamienia ale to już w terminie, lub z 2 dni wcześniej.https://www.facebook.com/zuzannajanosz.photography/ -
zjblog wrote:Jeszcze nigdy nie robiłam. Staram się na spokojnie podchodzić do tematu powiedzmy do grudnia, choć i tak się martwię.
Mam córkę 6 letnią i wtedy to była wpadka. Myślałam, że teraz jak zacznę się starać to będzie już po pierwszym cyklu.
Nigdy takich plamień nie miałam więc dlatego postanowiłam zapytać co się może dziać?
Owszem okres czasami zaczyna mi się od plamienia ale to już w terminie, lub z 2 dni wcześniej.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
kurde ....
Małż mi podpadł. Taaaaaki zmęczony że przytulania nie było ani wieczorem ani rano. nie to żeby mi się chcialo nie wiadomo jak ale wiem ,że trzeba bo grochu się sam nie zrobi)))
Pęcherzyk miał wczoraj 19 mm i gin powiedział,ze do poniedziałku jest czas ( rośnie ok. 1,5 mm na dobę u mnie) ale boję się,ze wcześniej bedzie ovu i nie daj boże przegapię te magiczne 12 h
Czy jest możliwe ,ze nie występuje u mnie śluz rozciągliwy ? od kilku dni mam wodnisty tylko.
ZWARIUJĘ ....JAKIŚ KAFTAN BY SIĘ PRZYDAŁ
A suwak mnie kłamie ,ze ovu jutro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 11:04
Dzezabella lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:kurde ....
Małż mi podpadł. Taaaaaki zmęczony że przytulania nie było ani wieczorem ani rano. nie to żeby mi się chcialo nie wiadomo jak ale wiem ,że trzeba bo grochu się sam nie zrobi)))
Pęcherzyk miał wczoraj 19 mm i gin powiedział,ze do poniedziałku jest czas ( rośnie ok. 1,5 mm na dobę u mnie) ale boję się,ze wcześniej bedzie ovu i nie daj boże przegapię te magiczne 12 h
Czy jest możliwe ,ze nie występuje u mnie śluz rozciągliwy ? od kilku dni mam wodnisty tylko.
ZWARIUJĘ ....JAKIŚ KAFTAN BY SIĘ PRZYDAŁ
A suwak mnie kłamie ,ze ovu jutroMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:18 dc albo 21
W ogóle to trafiam na jakiś beznadziejnych ginekologów.
https://www.facebook.com/zuzannajanosz.photography/ -
zjblog wrote:hmm może któż to wie, im bardziej wszystko obserwuje tym bardziej jestem głupia. Kiedyś po urodzeniu młodej miałam lekkie plamienia w czasie owulacji i wszystko było jasne. Teraz podejrzenie pco, tsh 3,060, testosteron też ponoc za wysoki... łatwo nie będzie. Mam 26 wizytę u endokrynolog.
W ogóle to trafiam na jakiś beznadziejnych ginekologów.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
kochane u mnie @ przychodzi wróciłam z roboty z bólem brzucha , wzięłam tabletkę i położyłam się spać , wstałam a tam widzę rozpoczynającą się @ śluz brązowawy u mnie tak się właśnie rozpoczyna @ ;(27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:kochane u mnie @ przychodzi wróciłam z roboty z bólem brzucha , wzięłam tabletkę i położyłam się spać , wstałam a tam widzę rozpoczynającą się @ śluz brązowawy u mnie tak się właśnie rozpoczyna @ ;(Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Może tak być ze nie masz R. Jak się nie uda zacznij brać wiesiolek. Chciała patrzysz na sluz na papierze czy palucha pchasz? Głębiej może być R. Wiesz M czasem też może mieć dość. Nie musisz idealnie w owu trafić ważne aby były plemniory w drogach rodnych. One 3-5mogą siedziec
Wkładam palec i to bardzo gęboko Kim. Dzisiaj patrzałam trzy się rozciąga śluz. Jest lepki ale rozciaga się na 1-2mm tylko. To chyba nie jest ,,ten,, rozciągliwy chyba
A co do Małży mojej to nie mam do niego pretensji. Niby na urlopie z cały dzień w pracy ( remont mamy). Tylko,że ja tak bym chciała ........Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne