Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
ines. wrote:niezgodze się. usg mam w normie, nic na nim nie widać. a anty-tpo szalejące do kilku setek. i tak od 6 lat.
każdy przypadek jest inny, ja akurat znam osobę, która anty ma ok, a usg hashimoto -
Bella_Bella wrote:Byłam tydzień temu przed wyjazdem. dostałam wtedy duphaston i biorę go. Mówiłam o wyjeździe to tylko powiedziała ze jak wrócę i 15 września pójdę do swojego lekarza to powinno być widać już coś...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny11dc - pęcherzyk 16.6mm Ginka zachwycona tym co zobaczyła :p Usłyszałam : To jest ten tydzień Pani Kasiu !!!
haha
Ogólnie mialam wrazenie ze jest bardziej zaaferowana tym wszystkim niż jaale to fajne ze tak się stara pomóc
Chciala mnie teraz oblukac w pt ale wyjezdza na szkoleniewiec wizyta w pon ...
Jeśli w tym cyklu się nie uda to dostalam skierowanie na droznosc jajowodow a moj na badanie armi .Parsleyek, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:11dc - pęcherzyk 16.6mm Ginka zachwycona tym co zobaczyła :p Usłyszałam : To jest ten tydzień Pani Kasiu !!!
haha
Ogólnie mialam wrazenie ze jest bardziej zaaferowana tym wszystkim niż jaale to fajne ze tak się stara pomóc
Jeśli w tym cyklu się nie uda to dostalam skierowanie na droznosc jajowodow a moj na badanie armi .
suuuuuper!!!! najważniejsze, że jajo rośnie
to teraz tylko trzymać kciuki! -
Zołza:) wrote:11dc - pęcherzyk 16.6mm Ginka zachwycona tym co zobaczyła :p Usłyszałam : To jest ten tydzień Pani Kasiu !!!
haha
Jeśli w tym cyklu się nie uda to dostalam skierowanie na droznosc jajowodow a moj na badanie armi .Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 08:46
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
haha
Jeśli w tym cyklu się nie uda to dostalam skierowanie na droznosc jajowodow a moj na badanie armi .
Super, że tak ładnie pęcherzyk urósł!!to teraz działać
, tak jak i ja
jestem stymulowana clo, i u mnie w 12dc 3 pęcherzyki a największy 19,9mm więc też owulka się zbliża29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:suuuuuper!!!! najważniejsze, że jajo rośnie
to teraz tylko trzymać kciuki!
Tylko z tą wizytą sie obawiam czy w pon nie będzie za późno?
Nie wiem czy nie iść gdzieś w pt.. ale co mi to da jak to i tak nie bedzie moha gin prowadzaca... -
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Seksuje seksuje
Dziś rano na spiocha wzięłam :p
Zadzwoniłam do pracy że będę później bo zaspalam... i od razu pod kołdręhaha
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Zołza:) wrote:Tylko z tą wizytą sie obawiam czy w pon nie będzie za późno?
Nie wiem czy nie iść gdzieś w pt.. ale co mi to da jak to i tak nie bedzie moha gin prowadzaca...
w sumie, że rośnie to super, ale faktycznie dobrze by było sprawdzić, czy pękło - Tuliśka tak miała, że pięknie rosło, a nie pękało
a co do pon. to cholerka nie wiem, może dziewczyny się wypowiedzą
seksuj ile wleziei jak Kim mówi, doopka do góry
-
Zołza:) wrote:Tylko z tą wizytą sie obawiam czy w pon nie będzie za późno?
Nie wiem czy nie iść gdzieś w pt.. ale co mi to da jak to i tak nie bedzie moha gin prowadzaca...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Chyba siade dziś na starym miescie z gitara :p Bo na dwie wizyty to ja nie mam hehe :p
"Zbieram na monitorowanie jaja"
jakby co mam gitarę na stanie
mogę Ci chórki porobićKim87, daga_00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Chyba siade dziś na starym miescie z gitara :p Bo na dwie wizyty to ja nie mam hehe :p
"Zbieram na monitorowanie jaja"niech się uwolni! !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 09:05
Dzezabella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat