Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:Przez chwilę... poinformowała nas o tym, co się stało...
U nas brak groszków... Bieda
ojj.. ja wam ciagle wszystkim kibicuje.. Z calego serca..
Nie chce pisac o sobie i zanudzac was, bo ten watek na forum jest dla Was, ja juz dostalam co chcialam , Wasza kolej
Czyli od tamtego czasu nic nie pisala ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ines. wrote:no właśnie, powiedz mi jak to interpretujesz. że owu była w ten dzień co wyszła najciemniejsza krecha, czy te 12-48h od tej najciemniejszej kreski hmmm?
Podobnie jak pisała Ci LILITH.P
Na testach pisze ze owulka nastąpi 12-48 godzin, ale w rzeczywistości różnie jest. Ja właśnie 11 września koło 13godz.zrobilam sobie test i wyszedł pozytywny a koło 18-19 czułam kłucie w jajniku i ból dookoła więc pomyślałam że to to i po ok 2-3 powtórzyłam test i już był jaśniejszy i na drugi dzień to samo - jaśniejsza krecha z stąd mam pewność że to było w niedzielę. Czasami trudno ustalić dokładność owulacji
-
Violet146 wrote:Podobnie jak pisała Ci LILITH.P
Na testach pisze ze owulka nastąpi 12-48 godzin, ale w rzeczywistości różnie jest. Ja właśnie 11 września koło 13godz.zrobilam sobie test i wyszedł pozytywny a koło 18-19 czułam kłucie w jajniku i ból dookoła więc pomyślałam że to to i po ok 2-3 powtórzyłam test i już był jaśniejszy i na drugi dzień to samo - jaśniejsza krecha z stąd mam pewność że to było w niedzielę. Czasami trudno ustalić dokładność owulacji
Ja na jednych miałam, że 6-8h nawet... Zależy jaka czułość -
nick nieaktualny
-
Violet146 wrote:Podobnie jak pisała Ci LILITH.P
Mialas ostatnie godziny kiedy zblizalo sie do tych 12-48 godzin
Czasem zrobisz za Wcześnie, badz za pozno i bledsze jest. Mnie chyba tez az taka mocna nie wyszla. A mimo to uznalam za pozytyw bo na drugi dzien juz bledszeja tak sie sugerowalam
dobrze ze Owulacja nie trwa 5 minut, bo wgl by sie trafialo jak w lotka
-
LILITH.P wrote:No i Bella z groszkiem
A wiem
Akurat wtedy bylam
Musze podejrzec wykresy i liste jak tam stoicie..
W sumie wydaje mi sie ze mi udalo sie szybko, bo dawalam sobie rok, wiec duzo do poradzenia nie mam..
Ale bede chciala Wspierac :* -
dziewczyny a ja troche poczytałam na forach różnych o pozytywnych testach owulacyjnych po owulacji. Są opinie lekarzy że u jednych jest to wynik burzy hormonów oraz pęchęrzyka który nie pękł i moze pokazywac przed @ nawet pozytyw, moze też potwierdzic ciąże ale podobno nie wczesniej niz 10dpo. Także moim zdaniem testy owulacyjne są dobre ale jak jednocześnie mierzy sie temperature, bo dużo jest przypadków że nie wykazuje owulacji a z wyliczeń wychodzi ze jednak owulacja była.
Ja za tydzień testuje bo to termin @, wiec sie okaze jak to w moim przypadku, choc jednak wydaje mi sie że to hormony, bo jestem 3 cykl po wyjęciu Mireny.
Jeśli w ciąży nie będę to skuszę się na monitoring bo to jednak jedna z lepszych metod sprawdzania kiedy wystąpi owulacjaEvelin lubi tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
magnolia82222 wrote:dziewczyny a ja troche poczytałam na forach różnych o pozytywnych testach owulacyjnych po owulacji. Są opinie lekarzy że u jednych jest to wynik burzy hormonów oraz pęchęrzyka który nie pękł i moze pokazywac przed @ nawet pozytyw, moze też potwierdzic ciąże ale podobno nie wczesniej niz 10dpo. Także moim zdaniem testy owulacyjne są dobre ale jak jednocześnie mierzy sie temperature, bo dużo jest przypadków że nie wykazuje owulacji a z wyliczeń wychodzi ze jednak owulacja była.
Ja za tydzień testuje bo to termin @, wiec sie okaze jak to w moim przypadku, choc jednak wydaje mi sie że to hormony, bo jestem 3 cykl po wyjęciu Mireny.
Jeśli w ciąży nie będę to skuszę się na monitoring bo to jednak jedna z lepszych metod sprawdzania kiedy wystąpi owulacja
Zgadzam sie w 100 % ze wszytkim co napisalasJa mysle dokladnie tak samo, mi w 3 cyklu staran testy owu do samej @ wychodzily pozytyw, kolo poltora tyg..
A w 4cs dwa dni przed terminem wyszedl pozytyw, a ciazowy potwierdzil. Ale duzo zalezy wlasnie od hormonow. Cykl cyklowi nie rowny , jestem dowodem.magnolia82222 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Ty warunki korzystne szykuj żołnierzom
a nie chlanie
oj tam oj tam, lampka wina (albo dwie) na tym etapie jeszcze nikomu nie zaszkodziłachłop ma żołnierzy szykować, uprzedziłam go właśnie żeby wdrożył gatke motywacyjną do plemniorów bo czas sie zbliża
odpwiedział: "o k**a to co dzisiaj robimy?
Zołza wrote:To kto ze mną teraz owulkuje?
ja za pare dni jakoś ok między s0botą a poniedziałkiem stawiamZołza:) lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
nick nieaktualny