Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie, otóż dziś mam dość sporo mlecznego śluzu czy to oznacza że już mam dni nie płodne? Cykle 26 dni a dziś jest 12dc.
Dodam, że test owu juz 10dc o 21ej wyglądał ładnie i ból prawego jajnika odczuwałam, następnego dnia nasilił się a test owu już w pełni pozytyw. Dziś cisza, jojek nie daje znaku o sobie, tylko sporo mlecznego śluzu. Tylko tempka jakaś taka bez wyraźnego skokua dzisiejszy test owu negatyw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 17:25
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:Dziewczyny mam pytanie, otóż dziś mam dość sporo mlecznego śluzu czy to oznacza że już mam dni nie płodne? Cykle 26 dni a dziś jest 12dc.
Dodam, że test owu juz 10dc o 21ej wyglądał ładnie i ból prawego jajnika odczuwałam, następnego dnia nasilił się a test owu już w pełni pozytyw. Dziś cisza, jojek nie daje znaku o sobie, tylko sporo mlecznego śluzu. Tylko tempka jakaś taka bez wyraźnego skokua dzisiejszy test owu negatyw
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Hej kochane. Pojawil sie u mnie dzis dziwny sluz... Wyglada jak hmmm... Serwatka? Nigdy w zyciu tego nie mialam, jest tego okropnie duzo.... Jak wlozylam palec by zbadac wysokosc szyjki to palec byl doslownie caly w bialym grudkowym sluzie. Przepraszam za obrazowosc ale nie wiem jak to inaczej wyjaśnić. Infekcje mialam wiele razy grzybicze i bakteryjne, bo moj wspanialy organizm obdarza mnie tym dziadostwem po kazdym skorzystaniu z publicznej toalety czy wizycie na basenie, ale takiego sluzu nigdy nie mialam...Kim pamiętam, ze Ty niedawno mialas chyba cos takiego. Co to bylo???
joasia1982 wrote:Czesc dziewczyny, chcialabym dolaczyc. Staramy sie z mezem od 14 miesiecy i mimo ze podstawowe wyniki w normie niestety nie wychodzi
Hej dziewczynki! Witam Was serdecznie. Nie wiem, który u mnie dc. nie patrzę. Póki co spokojnie przechodzę przez cykl. Nie mierzę i nie sprawdzam nic. Po prostu się cieszę sobą z mężem. Niestety ze mną jest tak, że mogę z Wami być w drugiej połowie cyklu dopiero. W pierwszej jeżeli się nakręce to koniec....
Dlatego tylko będę w ciągu 2-3 tygodni wpadać do Was i sprawdzać co nowego. Wierzę, że mnie zrozumiecie. -
nick nieaktualny
-
dobuska wrote:Hej dziewczynki! Witam Was serdecznie. Nie wiem, który u mnie dc. nie patrzę. Póki co spokojnie przechodzę przez cykl. Nie mierzę i nie sprawdzam nic. Po prostu się cieszę sobą z mężem. Niestety ze mną jest tak, że mogę z Wami być w drugiej połowie cyklu dopiero. W pierwszej jeżeli się nakręce to koniec....
Dlatego tylko będę w ciągu 2-3 tygodni wpadać do Was i sprawdzać co nowego. Wierzę, że mnie zrozumiecie.dobuska lubi tę wiadomość
Kim87 wrote:Sexsuj jeszcze
powiem Ci, że oboje z mężem najchętniej już przestalibyśmy produkcjęponieważ boli go ta noga co ma naciętą w pachwinie i dodatkowo w 27 miejscach. Także nie za fajnie mu podczas seksu, musimy kombinować w pozycjach tak aby jego nogi nie obciążać a od tego kombinowania tak jak wczoraj pisałam mam zatartą prawą mniejszą wargę i też nie jest za przyjemnie. Z każdym razem coraz bardziej mam zatartą. Piecze mnie w tym miejscu. Także tego ten w tym cyklu niezbyt miłe doznania. Tak myślę, że dziś przed spaniem zakończymy ten cykl ostatnim
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
dobuska wrote:Hej dziewczynki! Witam Was serdecznie. Nie wiem, który u mnie dc. nie patrzę. Póki co spokojnie przechodzę przez cykl. Nie mierzę i nie sprawdzam nic. Po prostu się cieszę sobą z mężem. Niestety ze mną jest tak, że mogę z Wami być w drugiej połowie cyklu dopiero. W pierwszej jeżeli się nakręce to koniec....
Dlatego tylko będę w ciągu 2-3 tygodni wpadać do Was i sprawdzać co nowego. Wierzę, że mnie zrozumiecie.
jeśli ma to Ci pomóc to owszem rozumiem.
dobuska lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
19Biedroneczka91 wrote:Hej kochane. Pojawil sie u mnie dzis dziwny sluz... Wyglada jak hmmm... Serwatka? Nigdy w zyciu tego nie mialam, jest tego okropnie duzo.... Jak wlozylam palec by zbadac wysokosc szyjki to palec byl doslownie caly w bialym grudkowym sluzie. Przepraszam za obrazowosc ale nie wiem jak to inaczej wyjaśnić. Infekcje mialam wiele razy grzybicze i bakteryjne, bo moj wspanialy organizm obdarza mnie tym dziadostwem po kazdym skorzystaniu z publicznej toalety czy wizycie na basenie, ale takiego sluzu nigdy nie mialam...Kim pamiętam, ze Ty niedawno mialas chyba cos takiego. Co to bylo???
Ja też to miałam/mam ale nie wiem co to bo do lekarza się doczekać nie mogę :p -
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
LILITH.P wrote:to w sumie dobrze, że przez 2 dni pozytywny
owulacja wcale nie musi być dzień przed skokiem, może równie dobrze być w dniu skoku
powtórz test wieczorem, jak możesz i zobaczysz, czy znów masz pozytyw
jeśli spałaś 6h, to pomiar jest ok
pozytyw, ale jaśniejszy niż ten w południe. serduchowanie też było. no zobaczymy co z tempką jutro. chłop sie na mnie drze żebym wrzuciła na luz bo sie spinam.
łatwo powiedzieć :/jemu ani przez pół się nie żalę co tuCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Dlatego tylko będę w ciągu 2-3 tygodni wpadać do Was i sprawdzać co nowego. Wierzę, że mnie zrozumiecie.
Jeśli czujesz że tak jest dobrze, to tak róbi wracaj z dobrymi wieściami :*
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
ines. wrote:pozytyw, ale jaśniejszy niż ten w południe. serduchowanie też było. no zobaczymy co z tempką jutro. chłop sie na mnie drze żebym wrzuciła na luz bo sie spinam.
łatwo powiedzieć :/jemu ani przez pół się nie żalę co tu
Może zmierz jutro o tej co zwykle to będziesz miała porównanie z wcześniejszymi wynikamitrzymam kciuki by strzał był prosto w owu
ines. lubi tę wiadomość
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"