X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    joasia1982 wrote:
    Czesc dziewczyny, chcialabym dolaczyc. Staramy sie z mezem od 14 miesiecy i mimo ze podstawowe wyniki w normie niestety nie wychodzi
    Czesc Asia !
    Witamy Cie w naszych skromnych progach :)

• marciaa Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    Marciaa co u Ciebie??

U mnie @

Parsleyek lubi tę wiadomość

• szatynka Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie, otóż dziś mam dość sporo mlecznego śluzu czy to oznacza że już mam dni nie płodne? Cykle 26 dni a dziś jest 12dc.

Dodam, że test owu juz 10dc o 21ej wyglądał ładnie i ból prawego jajnika odczuwałam, następnego dnia nasilił się a test owu już w pełni pozytyw. Dziś cisza, jojek nie daje znaku o sobie, tylko sporo mlecznego śluzu. Tylko tempka jakaś taka bez wyraźnego skoku :( a dzisiejszy test owu negatyw

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 17:25

09.06.2010r. - 💙

18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze <3

07.06.2017r - 💙
  • szatynka Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    U mnie @

nie lubię!

witaj joasia

09.06.2010r. - 💙

07.06.2017r - 💙
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szatynka wrote:
    Dziewczyny mam pytanie, otóż dziś mam dość sporo mlecznego śluzu czy to oznacza że już mam dni nie płodne? Cykle 26 dni a dziś jest 12dc.

Dodam, że test owu juz 10dc o 21ej wyglądał ładnie i ból prawego jajnika odczuwałam, następnego dnia nasilił się a test owu już w pełni pozytyw. Dziś cisza, jojek nie daje znaku o sobie, tylko sporo mlecznego śluzu. Tylko tempka jakaś taka bez wyraźnego skoku :( a dzisiejszy test owu negatyw
    Sexsuj jeszcze

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    joasia1982 wrote:
    Czesc dziewczyny, chcialabym dolaczyc. Staramy sie z mezem od 14 miesiecy i mimo ze podstawowe wyniki w normie niestety nie wychodzi
    Jasne witaj

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • 19Biedroneczka91 Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. Pojawil sie u mnie dzis dziwny sluz... Wyglada jak hmmm... Serwatka? Nigdy w zyciu tego nie mialam, jest tego okropnie duzo.... Jak wlozylam palec by zbadac wysokosc szyjki to palec byl doslownie caly w bialym grudkowym sluzie. Przepraszam za obrazowosc ale nie wiem jak to inaczej wyjaśnić. Infekcje mialam wiele razy grzybicze i bakteryjne, bo moj wspanialy organizm obdarza mnie tym dziadostwem po kazdym skorzystaniu z publicznej toalety czy wizycie na basenie, ale takiego sluzu nigdy nie mialam...Kim pamiętam, ze Ty niedawno mialas chyba cos takiego. Co to bylo???

w4sq9jcgmw79sv3t.png
    yf3b3vt.png

Wysłany: 18 września 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    joasia1982 wrote:
    Witaj:* czuj sie u nas dobrze:*

w4sq9jcgmw79sv3t.png
    yf3b3vt.png
  • dobuska Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki! Witam Was serdecznie. Nie wiem, który u mnie dc. nie patrzę. Póki co spokojnie przechodzę przez cykl. Nie mierzę i nie sprawdzam nic. Po prostu się cieszę sobą z mężem. Niestety ze mną jest tak, że mogę z Wami być w drugiej połowie cyklu dopiero. W pierwszej jeżeli się nakręce to koniec....
    Dlatego tylko będę w ciągu 2-3 tygodni wpadać do Was i sprawdzać co nowego. Wierzę, że mnie zrozumiecie. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za mile przyjecie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 19:08

• M_Belly Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parsleyek wrote:
    Ja na 28 :) i tego dnia test, jeśli wcześniej się nic nie wydarzy ;)

Ja na 27-go :)

Parsleyek lubi tę wiadomość

f2w3gzu3f5dq1xgq.png

Wysłany: 18 września 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    Hej dziewczynki! Witam Was serdecznie. Nie wiem, który u mnie dc. nie patrzę. Póki co spokojnie przechodzę przez cykl. Nie mierzę i nie sprawdzam nic. Po prostu się cieszę sobą z mężem. Niestety ze mną jest tak, że mogę z Wami być w drugiej połowie cyklu dopiero. W pierwszej jeżeli się nakręce to koniec....
    Dlatego tylko będę w ciągu 2-3 tygodni wpadać do Was i sprawdzać co nowego. Wierzę, że mnie zrozumiecie. :)
    Pewnie ze tak:* rob co tylko sie da zeby glowa byla spokojna:* i pochwal sie niedlugo efektami LWD:)

dobuska lubi tę wiadomość

w4sq9jcgmw79sv3t.png
    yf3b3vt.png
  • M_Belly Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam zaległości weekendowe i witam się wieczorkiem :)

Weekendy mogłyby trwać dłużej.. oj taaak :)

f2w3gzu3f5dq1xgq.png
  • szatynka Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Sexsuj jeszcze

powiem Ci, że oboje z mężem najchętniej już przestalibyśmy produkcję <3 ponieważ boli go ta noga co ma naciętą w pachwinie i dodatkowo w 27 miejscach. Także nie za fajnie mu podczas seksu, musimy kombinować w pozycjach tak aby jego nogi nie obciążać a od tego kombinowania tak jak wczoraj pisałam mam zatartą prawą mniejszą wargę i też nie jest za przyjemnie. Z każdym razem coraz bardziej mam zatartą. Piecze mnie w tym miejscu. Także tego ten w tym cyklu niezbyt miłe doznania. Tak myślę, że dziś przed spaniem zakończymy ten cykl ostatnim <3

09.06.2010r. - 💙

07.06.2017r - 💙
  • szatynka Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:

jeśli ma to Ci pomóc to owszem rozumiem.

dobuska lubi tę wiadomość

09.06.2010r. - 💙

07.06.2017r - 💙
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19Biedroneczka91 wrote:
    Hej kochane. Pojawil sie u mnie dzis dziwny sluz... Wyglada jak hmmm... Serwatka? Nigdy w zyciu tego nie mialam, jest tego okropnie duzo.... Jak wlozylam palec by zbadac wysokosc szyjki to palec byl doslownie caly w bialym grudkowym sluzie. Przepraszam za obrazowosc ale nie wiem jak to inaczej wyjaśnić. Infekcje mialam wiele razy grzybicze i bakteryjne, bo moj wspanialy organizm obdarza mnie tym dziadostwem po kazdym skorzystaniu z publicznej toalety czy wizycie na basenie, ale takiego sluzu nigdy nie mialam...Kim pamiętam, ze Ty niedawno mialas chyba cos takiego. Co to bylo???

Ja też to miałam/mam ale nie wiem co to bo do lekarza się doczekać nie mogę :p

• Parsleyek Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    U mnie @

Zamiast zacytować polubiłam 0dash2.gif

A chciałam właśnie napisać, że NIE LUBIE !!!! :/

29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
    l22nkrhmpu973w26.png
    "Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"
  • ines. Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    to w sumie dobrze, że przez 2 dni pozytywny :) owulacja wcale nie musi być dzień przed skokiem, może równie dobrze być w dniu skoku :) powtórz test wieczorem, jak możesz i zobaczysz, czy znów masz pozytyw

jeśli spałaś 6h, to pomiar jest ok

pozytyw, ale jaśniejszy niż ten w południe. serduchowanie też było. no zobaczymy co z tempką jutro. chłop sie na mnie drze żebym wrzuciła na luz bo sie spinam.

łatwo powiedzieć :/jemu ani przez pół się nie żalę co tu :D

Córcia <3 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
    3i49o7esn08ndlz3.png
    Synek <3 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
    82do3e5e29ddmi8b.png
  • Parsleyek Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:

Jeśli czujesz że tak jest dobrze, to tak rób :) i wracaj z dobrymi wieściami :*

l22nkrhmpu973w26.png
  • Parsleyek Autorytet

Wysłany: 18 września 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ines. wrote:
    pozytyw, ale jaśniejszy niż ten w południe. serduchowanie też było. no zobaczymy co z tempką jutro. chłop sie na mnie drze żebym wrzuciła na luz bo sie spinam.

łatwo powiedzieć :/jemu ani przez pół się nie żalę co tu :D

Może zmierz jutro o tej co zwykle to będziesz miała porównanie z wcześniejszymi wynikami ;) trzymam kciuki by strzał był prosto w owu :) :)

ines. lubi tę wiadomość

l22nkrhmpu973w26.png
‹‹ 3191 3192 3193 3194 3195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ