Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyines. wrote:btw kto w najbliższym czasie testuje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 21:44
emidomi lubi tę wiadomość
-
joasia1982 wrote:Ja wlasnie testowalam. Okres powinnam dostac jutro albo pojutrze, ale nie wytrzymalam i mam za swoje, bo oczywiscie negatyw☹️️
Może jeszcze za wcześnie? No i nie z porannegojoasia1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja jeszcze na chwilę weszłam na forum. Zrobiłam test owu. I co? ... szok!! MEGA pozytyw, kreska testowa mocniejsza od kontrolnej.
Wklejam foto wszystkich testów + ten co przed chwilą zrobiłam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f38f70ced84.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 22:03
Dzezabella, magnolia82222 lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:a ja jeszcze na chwilę weszłam na forum. Zrobiłam test owu. I co? ... szok!! MEGA pozytyw, kreska testowa mocniejsza od kontrolnej.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/514670b47fd6.jpg
Super! Łap męża! -
szatynka wrote:a ja jeszcze na chwilę weszłam na forum. Zrobiłam test owu. I co? ... szok!! MEGA pozytyw, kreska testowa mocniejsza od kontrolnej.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/514670b47fd6.jpg
Szatynko Ty się nie denerwuj tylko spróbuj podziałać jeszcze z mężem... teraz na prawdę mega pozytyw więc tempka jeszcze jutro może nie skoczyć. Ale według mnie spokojnie, wszystko jest na dobrej drodze :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Szatynko Ty się nie denerwuj tylko spróbuj podziałać jeszcze z mężem... teraz na prawdę mega pozytyw więc tempka jeszcze jutro może nie skoczyć. Ale według mnie spokojnie, wszystko jest na dobrej drodze :*
właśnie czekam na niego.
Nie wiem jak zniosę kolejny seks bo jak już pisałam mam wargę otartą i czuję mega dyskomfort pod postacią pieczenia, boję się aby to w jakąś infekcjęsię nie przerodziło a dwa jakoś mało fajne doznania podczas seksu przez to otarcie.
Dobra małżu wrócił ... mykam na
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 22:06
Dzezabella lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:właśnie czekam na niego.
Nie wiem jak zniosę kolejny seks bo jak już pisałam mam wargę otartą i czuję mega dyskomfort pod postacią pieczenia, boję się aby to w jakąś infekcjęsię nie przerodziło a dwa jakoś mało fajne doznania podczas seksu przez to otarcie.
Dobra małżu wrócił ... mykam na
Trzymam kciuki za złoty strzał!Dzezabella, ines. lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
LILITH.P wrote:Hej hej
Ja czekam na polskiego busa i jadę do Bydgoszczybędziemy kontrolować marker. Co prawda jutro, ale już jest stres
Dobrze będzie. Trzeba się uśmiechać
Ja też się uśmiecham, jak pomyślę, że najbliższą godzinę lub dwie po dwunastogodzinnej zmianie spędzę w poczekalni laboratorium -
Dzezabella wrote:Dobrze będzie. Trzeba się uśmiechać
Ja też się uśmiecham, jak pomyślę, że najbliższą godzinę lub dwie po dwunastogodzinnej zmianie spędzę w poczekalni laboratorium
No z nowotworami tak łatwo nie jest -
Cześć dziewczynki!
ja sobie popijam kawusię z ranaSmaczna, chociaż nie wygląda tak pięknie jak na Twoim zdjęciu, Dzezabella
@ zbliża się wielkimi krokami, temp spada na łeb na szyję, więc pewnie w tym miesiącu nici z testowania. Kolejne podejście w październiku -
LILITH.P wrote:Hej hej
Ja czekam na polskiego busa i jadę do Bydgoszczybędziemy kontrolować marker. Co prawda jutro, ale już jest stres
Lili a wcześniej coś było nie tak? Życzę Ci powodzenia i samych dobrych wyników29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
nick nieaktualny
-
misiaq wrote:Cześć dziewczynki!
ja sobie popijam kawusię z ranaSmaczna, chociaż nie wygląda tak pięknie jak na Twoim zdjęciu, Dzezabella
@ zbliża się wielkimi krokami, temp spada na łeb na szyję, więc pewnie w tym miesiącu nici z testowania. Kolejne podejście w październiku
Tak ładnie rosła.. i się rozmyśliłanie lubię!
joasia1982 wrote:Ja czekam do jutra, a jak @ nie przyjdzie to kolejne testowanie w srode rano
z mierzeniem temperatury jeszcze nie zaczelam, powinnam zaczac 1wszego dnia? Jakich termometrow uzywacie-elektronicznych czy normalnych?
Jeśli chciałabyś mierzyć w ustach to może być i od 1dc choć niektórzy zaczynają po @. Jeśli w pochwie to też raczej poja mam termometr elektroniczny owulacyjny - z dwoma miejscami po przecinku
Edit: życzę oczywiście dwóch kresek! Oby obyło się bez kupowania termometruWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 07:45
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"