Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
magnolia82222 wrote:hej dziewczynki
u mnie dzisiaj potworny ból pleców i krzyża, kurcze coś źle spałam. W czwartek powinna przyjść @. Jak nie przyjdzie to testuje.
A ja jestem lżejsza znowu o prawie dwie stówy przez badania. Ciekawa jestem, co z tego będzie. Powiedzcie mi, bo w internetach nie mogłam się dogrzebac: domniemam, że jestem w trakcie owulacji (jak pisałam, wczorajszy teścior pozytyw) to jakie wyniki powinny być w porządku dla starających się? Wiadomo, co laboratorium to inne normy, ale takie dla nas, jakie będą najlepsze? Robiłam estradiol, lh, fsh, progesteron i prolaktynę.
-
Witam sie. Mam dla was zagadkę do rozwiązania. Stawiam flachę/kawę tudzież paczkę pieluch.
Oto testy owu. Ból owulacyjnych był w 13 dc. Czy ktos mi moze powiedzieć o co kuzwa chodzi z dzisiejsza temperatura?oszaleć można.
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Dzień dobry po weekendzie
Wczoraj cały dzień spędziłam w łóżku po tych mężowych imieninach, a dziś powrót do rzeczywistości, praca, kawa i forum
Dzisiaj zaczynam przygodę z testami owu z rossmana. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Justyś91 lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
daga_00 wrote:Pewnie, ze wróci do normy
Każdy człowiek jest inny... ja mialam ciecie cesarkie z filipem i po tygodniu juz myłam podłogi na kolanach a np. koleżanka 3 miesiace do soebie dochodzila... takeze ile ludzi, tyle przypadkow. Twoj Mąż na bank juz dużą poprawe odczuje jakmu szwy sciągną, pamietam ze Wojtek tez ulge odczuł
Chcialam sie pochwalic, ze sama sciagałam szwy
na pewno po ściągnięciu szwów poczuje ulgę.
A na ściągnięcie idzie do poradni w tą środę. Ja mu jedynie zastrzyki przeciwzakrzepowe robię i opatrunki. Marudny pacjent mi się trafił. Wbijam całą igłę ... źle po za głęboko, wbiłam pół ... źle bo za płytkowięc wbijam jak w ulotce napisane, cała igła ma wejść w brzuchol .. więc tak ładuję he he
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 10:37
daga_00 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
ines. wrote:Witam sie. Mam dla was zagadkę do rozwiązania. Stawiam flachę/kawę tudzież paczkę pieluch.
Oto testy owu. Ból owulacyjnych był w 13 dc. Czy ktos mi moze powiedzieć o co kuzwa chodzi z dzisiejsza temperatura?oszaleć można.
tempka nisko więc może dopiero owu będzie
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
ines. wrote:Witam sie. Mam dla was zagadkę do rozwiązania. Stawiam flachę/kawę tudzież paczkę pieluch.
-
Witam się dziewczynki
U mnie dziś szaro buro deszczowo i zimnooo brrrrr
Mam troszkę dylemat bo nie wiem co się dzieje bo boli mnie podbrzusze ciągle je czuję tak ja na @ a do tej francy jeszcze 9 dni. Podpowiecie coś ??
Zołza:) lubi tę wiadomość
-
Komu gorącej czekolady???
tak na osłodę w ten jesienny dzień
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/178d32329afc.jpgagape, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Co tu taka dzisiaj kochane???
Gdzie jesteście ??? -
szatynka wrote:tempka nisko więc może dopiero owu będzie
No dobra ale wczoraj był skok. A śluzu od 12 dc nie widzę. Oszaleje...Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Czesc Wszystkim.
jestem zupelnie nowa, dzis zalozylam profil.
a trafilam tu szukajac inforacji o wplywie krotkiego cyklu na owujlacje... troche sie przerazilam.
Zaczelismy z mezem starac sie jakis miesiac temu. dlugosci cykli ostatnich dwoch miesiecy to 25 i 22.
wczoraj pierwszy dzien nowego cyklu... po miesiaczce zaczynam mierzyc temperature.
Trzymajcie kciukipozdrawiam Was serdecznie!
Zołza:), Parsleyek, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Marti
31 l. , 2cs
-
Marti... wrote:Czesc Wszystkim.
jestem zupelnie nowa, dzis zalozylam profil.
a trafilam tu szukajac inforacji o wplywie krotkiego cyklu na owujlacje... troche sie przerazilam.
Zaczelismy z mezem starac sie jakis miesiac temu. dlugosci cykli ostatnich dwoch miesiecy to 25 i 22.
wczoraj pierwszy dzien nowego cyklu... po miesiaczce zaczynam mierzyc temperature.
Trzymajcie kciukipozdrawiam Was serdecznie!
Witamy w naszym gronie staraczek
Mam nadzieję że będzie Ci tutaj z nami dobrze
Kochana troszkę krótkie masz te cykle bo z tego co mówił mój gin to cykle poniżej 26 dni są bezowulacyjne ale każy organizm jest inny więc nie martw się na zapas. Temperaturka i testy owulacyjne powinny rozjaśnić ci sytuacje
Pisz o wszystkim co Cię trapi a postaramy się w miarę możliwości pomóc
-
Justyś91 wrote:Witam się dziewczynki
U mnie dziś szaro buro deszczowo i zimnooo brrrrr
Mam troszkę dylemat bo nie wiem co się dzieje bo boli mnie podbrzusze ciągle je czuję tak ja na @ a do tej francy jeszcze 9 dni. Podpowiecie coś ??Justyś91 lubi tę wiadomość
Marti... wrote:dzieki
kurcze krotkie wiem....
zobaczymy. za wczesnie mysle, zeby sie martwic... daje sobie czas do konca roku na brak zmartwien, a potem zobaczymy.
19Biedroneczka91 wrote:Ja mam podobne uczucie, jakby ciezkiego podbrzusza od 5 dnia po owulce:*