Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka i Misiaq ja myślę, że większość z nas tak ma, jedna połowa to nadzieja, a druga racjonalność. Oby w Waszym przypadku zadziałała ta 1 w postaci dwóch kresek
A kiedy dokładnie testujecie?
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
19Biedroneczka91 wrote:Połowa mnie czuje, ze sie udalo, a polowa tlumi wszelkie nadzieje zeby sie nie nakrecac... Ale no temperaturka ladna, szyjka znacznie wyzej niz przed owulacja i jeszcze ten dziwny sluz:)
no nic... Do testowania jeszcze tydzien:*
-
agape wrote:Biedroneczka i Misiaq ja myślę, że większość z nas tak ma, jedna połowa to nadzieja, a druga racjonalność. Oby w Waszym przypadku zadziałała ta 1 w postaci dwóch kresek
a pozniej dopiero w poniedzialek bede miala gdzie kupic:)
. Chyba ze dam mezowi, zeby mi schowal do poniedzialku:*
Niestety testowania nie bedzie.Dostalam @. Ale chyba wszystko wraca do normy gdyz mam juz objawy przed okresem których przez dwa cykle nie mialam. Trzymam kciuki za następne testujace. Nastepne testowanie 16 października.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 12:54
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
agape wrote:Biedroneczka i Misiaq ja myślę, że większość z nas tak ma, jedna połowa to nadzieja, a druga racjonalność. Oby w Waszym przypadku zadziałała ta 1 w postaci dwóch kresek
-
Justyś91 wrote:Też mam takie dziwne odczucia w jednej chwili czuje przypływ euforii że się udało a za chwilę czarna rozpacz że na pewno nie. Trochę mam nadzieję bo pobolewją mnie piersi a sutki bolą przy każdym dotyku tak że nawet wycieranie ręcznikiem po kąpieli jest bolesne. Piersiaki czułam przy ciąży którą straciłam w tym rokuPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Parsleyek wrote:Widzę że już masz 13dpo - długo planujesz czekać na testowanie
trzymam kciuki, żeby jednak nie przyszła!
Dlatego szybsze testowanie w moim przypadku nie ma większego sensu. -
misiaq wrote:Tak mi zaprognozował OvuFriend, ja mam długie cykle 32-35 dni. Ostatnio @ przyszła w dniu testowania czyli 19 dpo
Dlatego szybsze testowanie w moim przypadku nie ma większego sensu.
To masz jakąś bardzo długą fazę lutealną..29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:To masz jakąś bardzo długą fazę lutealną..
12 dni
17 dni
19 dni
18 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 13:03
-
agape wrote:Ja tak miałam 2 cykle temu. W ciąży którą straciłam rok temu, też miałam mega wrażliwe i ciężkie piersi, kiedy to się powtórzyło ostatnio byłam podjarana na maxa, że się udało, ale negatywny test sprowadził mnie na ziemię
Wtedy tylko delikatnie czułam piersiaki a w tym cyklu to jest dość mocno odczuwalny dyskomfort. -
Justyś91 wrote:W zeszłym roku poroniłam w sierpniu a w tym 6lipca
Wtedy tylko delikatnie czułam piersiaki a w tym cyklu to jest dość mocno odczuwalny dyskomfort.
Mi na początku października minie równy rok od poronienia... Teraz jak sobie o tym myślę, jak mój mąż się cieszył, jak mnie przytulał, jak skakał po korytarzu w szpitalu to mam łzy w oczach. Mogła bym już być mamą i kochać bezwarunkowo z całego serca a tu kolejny rok starań i rozczarowań za nami...Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
agape wrote:Życzę Ci, żeby to był dobry znak
Mi na początku października minie równy rok od poronienia... Teraz jak sobie o tym myślę, jak mój mąż się cieszył, jak mnie przytulał, jak skakał po korytarzu w szpitalu to mam łzy w oczach. Mogła bym już być mamą i kochać bezwarunkowo z całego serca a tu kolejny rok starań i rozczarowań za nami...
U nas też była mega radość a po tygodniu płacz i ogromny żal
Pierwszą ciąże straciłam w 8 tygodniu a drugą w połowie 5tygodnia.
staramy się już ponad 5 lat bo o dziecku myśleliśmy już przed ślubem.
my kobietki musimy być silne
życzę ci również szczęśliwego zakończenia cyklu -
Zołza:) wrote:Dziń dybry
-
a ja zgłupiałam, bo dziś o godz. 13.00 znów test owu mega pozytyw. Czy to normalne aby przez dwa dni takie ciemne wychodziły? Wcześniej brałam test pozytywny ten z 11dc z godz. 13.00 ale teraz w porównaniu do wczorajszego i dzisiejszego to chyba raczej jeszcze nie pozytyw.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/301cc1913652.jpg
Jajników póki co nie czuję, jedynie podbrzusze dość mocno boli tak po środku i z deka z lewej strony (ale to nie jajcor) dziwne uczucie tak jakby mnie tam ktoś rozpychał na boki. Śluzu płodnego już nie ma, bodajże 3 dzień. Tylko mleczny. Dziś bardzo maluśko go
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualny
-
Justyś91 wrote:Wiem doskonale jaki to jest ból kiedy traci się tą maleńką cząstkę siebie
U nas też była mega radość a po tygodniu płacz i ogromny żal
Pierwszą ciąże straciłam w 8 tygodniu a drugą w połowie 5tygodnia.
staramy się już ponad 5 lat bo o dziecku myśleliśmy już przed ślubem.
my kobietki musimy być silne
życzę ci również szczęśliwego zakończenia cyklu
nick nieaktualny
-
Justyś91 wrote:Też mam takie dziwne odczucia w jednej chwili czuje przypływ euforii że się udało a za chwilę czarna rozpacz że na pewno nie. Trochę mam nadzieję bo pobolewją mnie piersi a sutki bolą przy każdym dotyku tak że nawet wycieranie ręcznikiem po kąpieli jest bolesne. Piersiaki czułam przy ciąży którą straciłam w tym roku
Ja to samoobrzydliwy świat. Tylko taką malutką drugą kreseczke potrzebuje do szczęścia. W sobotę jeśli @ nie będzie testuję....
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny