Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
ines. wrote:No dobra ale wczoraj był skok. A śluzu od 12 dc nie widzę. Oszaleje...
Jeśli wczoraj był pozytyw to teoretycznie owulacja do 48h powinna wystąpić. Wczorajsza temperatura mogła być zaburzona inną godziną pójścia spać czy samym tym że była mierzona o innej porze (wiem że pisałaś że nie zauważyłaś różnicy wcześniej, ale teraz mogło się zdarzyć). Często przed owulką jest spadek, a potem wzrost. Więc chyba trzeba czekać na rozwój sytuacji, myślę, że jeszcze jej nie było
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
joasia1982 wrote:Ja czekam do jutra, a jak @ nie przyjdzie to kolejne testowanie w srode rano
z mierzeniem temperatury jeszcze nie zaczelam, powinnam zaczac 1wszego dnia? Jakich termometrow uzywacie-elektronicznych czy normalnych?
Termometr typowo do owulacji, elektroniczny z dwoma miejscami po przecinku. Microlife, w aptece kupiłam za 14zl. -
Ale mi się dzisiaj nudzi strasznie
Ruch zerowy dzisiaj w firmie ani żywej duszy od rana idzie oszaleć -
Marti... wrote:Czesc Wszystkim.
jestem zupelnie nowa, dzis zalozylam profil.
a trafilam tu szukajac inforacji o wplywie krotkiego cyklu na owujlacje... troche sie przerazilam.
Zaczelismy z mezem starac sie jakis miesiac temu. dlugosci cykli ostatnich dwoch miesiecy to 25 i 22.
wczoraj pierwszy dzien nowego cyklu... po miesiaczce zaczynam mierzyc temperature.
Trzymajcie kciukipozdrawiam Was serdecznie!
Ja miałam takie cykle, 25 dniowe a czasem 22. Dzisiaj jestem w dwupaku więc się da -
Bella_Bella wrote:Polecam monitoring
Wszystko wiadomo co i jak -
Justyś91 wrote:Dokłaadnie u mnie jest to samo czuję jak mnie ciągnie w brzuchu i ciężki jest
no nic... Do testowania jeszcze tydzien:*
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malutka24 wrote:Mam problem od rana boli mnie brzuch bralam już 2 no-spy i dalej boli najbardziej jak siedze i wciagam brzuch. Dodam ze staramy się o dziecko a dzisiaj mam 27 DC. Co o tym myśleć?
Ilu dniowe masz cykle? Dziewczyny pisały że czasem na ciąże boli tak jak na okres, więc obstawiałabym którąś z tych opcji29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
malutka24 wrote:Mam problem od rana boli mnie brzuch bralam już 2 no-spy i dalej boli najbardziej jak siedze i wciagam brzuch. Dodam ze staramy się o dziecko a dzisiaj mam 27 DC. Co o tym myśleć?
19Biedroneczka91 wrote:Połowa mnie czuje, ze sie udalo, a polowa tlumi wszelkie nadzieje zeby sie nie nakrecac... Ale no temperaturka ladna, szyjka znacznie wyzej niz przed owulacja i jeszcze ten dziwny sluz:)
no nic... Do testowania jeszcze tydzien:*
Ja też mam rozdwojenie jaźni - z jednej strony nadzieja (podwyższone wyniki hormonów, oznaki fizyczne itp), a z drugiej strony spadająca temp jak na @ ...
Ja testuję w niedzielę, jeśli wcześniej nie przyjdzie Same-Wiecie-Co -
misiaq wrote:Biedroneczka, jedziemy na tym samym wózku!
Ja też mam rozdwojenie jaźni - z jednej strony nadzieja (podwyższone wyniki hormonów, oznaki fizyczne itp), a z drugiej strony spadająca temp jak na @ ...
Ja testuję w niedzielę, jeśli wcześniej nie przyjdzie Same-Wiecie-Co
misiaq wrote:Biedroneczka, jedziemy na tym samym wózku!
Ja testuję w niedzielę, jeśli wcześniej nie przyjdzie Same-Wiecie-Co
Widzę że już masz 13dpo - długo planujesz czekać na testowanietrzymam kciuki, żeby jednak nie przyszła!
misiaq lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"