Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
jutro poniedziałek więc niestety nie ma spania
bedzie normalnie pomiar. już nie chce wariować i nastawiać budzik w weekend na mierzenie temperatury.....
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:jutro poniedziałek więc niestety nie ma spania
bedzie normalnie pomiar. już nie chce wariować i nastawiać budzik w weekend na mierzenie temperatury.....
Ja zawsze mam nastawiony budzik a potem idę dalej spaćdaga_00, Bella_Bella lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
19Biedroneczka91 wrote:Hej kochane. Pojawil sie u mnie dzis dziwny sluz... Wyglada jak hmmm... Serwatka? Nigdy w zyciu tego nie mialam, jest tego okropnie duzo.... Jak wlozylam palec by zbadac wysokosc szyjki to palec byl doslownie caly w bialym grudkowym sluzie. Przepraszam za obrazowosc ale nie wiem jak to inaczej wyjaśnić. Infekcje mialam wiele razy grzybicze i bakteryjne, bo moj wspanialy organizm obdarza mnie tym dziadostwem po kazdym skorzystaniu z publicznej toalety czy wizycie na basenie, ale takiego sluzu nigdy nie mialam...Kim pamiętam, ze Ty niedawno mialas chyba cos takiego. Co to bylo???
Kiedyś czytałam że we wczesnej ciąży przydazaja się infekcje pochwy podobne do grzybicznych. Ale ile w tym prawdy to nie wiemidź do gina lepiej bo jak to faktycznie infekcja to trzeba antybiotyk wziąć dowcipny.
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
ines. wrote:btw kto w najbliższym czasie testuje?Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
ines. wrote:jutro poniedziałek więc niestety nie ma spania
Ja w poniedziałki nie pracuje ale i tak wstaje bo dzieciaki idą do szkoły. Zresztą ja nawet w weekend mam budzik ustawiony na pomiar temperatury31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Parsleyek wrote:Ja zawsze mam nastawiony budzik a potem idę dalej spać
podziwiamdla mnie spanie w weekend to świętość
Mayes powodzeniaCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Czesc kochane
Ja dopiero dzis do domu wrocilambylismy u przyjaciół na weekend... biba na całego... jeszcze nie zdazyłam Was nadrobic...
U mnie luz na maxa... nie mysle w ogole o poczeciu.... co ma byc to bedzie... poki co rozjasniłam dosc mocno włosy i czuuje sie megaz Wojtekim rano wstajemy i biegamy od 5 do 6
Meża musze mobilizowac...
na wadze spadek prawie 2 kg
jeszcze 2 kg do 56
i bedzie git... a od jutra .... no cóż... znowu poniedziałek..
u nas tez zimno i deszczowo... jesien idzie..
pozdrawiam kazdą gwiazde:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 20:13
-
emidomi wrote:Kiedyś czytałam że we wczesnej ciąży przydazaja się infekcje pochwy podobne do grzybicznych. Ale ile w tym prawdy to nie wiem
idź do gina lepiej bo jak to faktycznie infekcja to trzeba antybiotyk wziąć dowcipny.
19Biedroneczka91 wrote:Hej kochane. Pojawil sie u mnie dzis dziwny sluz... Wyglada jak hmmm... Serwatka? Nigdy w zyciu tego nie mialam, jest tego okropnie duzo.... Jak wlozylam palec by zbadac wysokosc szyjki to palec byl doslownie caly w bialym grudkowym sluzie. Przepraszam za obrazowosc ale nie wiem jak to inaczej wyjaśnić. Infekcje mialam wiele razy grzybicze i bakteryjne, bo moj wspanialy organizm obdarza mnie tym dziadostwem po kazdym skorzystaniu z publicznej toalety czy wizycie na basenie, ale takiego sluzu nigdy nie mialam...Kim pamiętam, ze Ty niedawno mialas chyba cos takiego. Co to bylo???
-
daga_00 wrote:Biedronka ja miałam takie wydzieliny w ciazy... gin mi mowił, ze to taka grzybica fizjologiczna... i mnie nie swedzialo tylko było mege mega dużo wydzieliny białej o serowatej konsystencji... dostałam jakies tabsy na to... mysle, ze warto to sprawdzic u lekarza...
oby to bylo to:*:*<zaklinam reczywistosc> tak bede we wtorek u lekarza kontrolnie to na pewno to sprawdzi:*
Parsleyek, daga_00, Bella_Bella, misiaq lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:We wtorek mam lekarza.
Ja też! O której idziesz?
Ja miałam dziś test owu pozytywny, miałyście rację!Jesteście kochane
Kimi wpiszesz mnie na testowanko 05.10 ?Kim87 lubi tę wiadomość
-
szatynka wrote:Dziewczyny mam pytanie, otóż dziś mam dość sporo mlecznego śluzu czy to oznacza że już mam dni nie płodne? Cykle 26 dni a dziś jest 12dc.
Dodam, że test owu juz 10dc o 21ej wyglądał ładnie i ból prawego jajnika odczuwałam, następnego dnia nasilił się a test owu już w pełni pozytyw. Dziś cisza, jojek nie daje znaku o sobie, tylko sporo mlecznego śluzu. Tylko tempka jakaś taka bez wyraźnego skokua dzisiejszy test owu negatyw
Może owu miała być ale organizm zmienił zdanie? Albo skok będzie jutro. -
Malwiś124 wrote:Hej babeczki:) do mnie wlasnie wczoraj zawitala @
i nie wiem czy sie cieszyc czy tez nie. Bo juz sobie odpuscilam i nawet mezowi powiedzialam ze koniec, ze nie chce. Ale w duchu to chyba chce
Pewnie, że chceszNowy cykl, nowa nadzieja
-
Dzezabella wrote:Ja też! O której idziesz?
Ja miałam dziś test owu pozytywny, miałyście rację!) a Ty:)? A jak test byl pozytywny to co Ty tu jeszcze robisz:)?
Malwiś124 wrote:Hej babeczki:) do mnie wlasnie wczoraj zawitala @
i nie wiem czy sie cieszyc czy tez nie. Bo juz sobie odpuscilam i nawet mezowi powiedzialam ze koniec, ze nie chce. Ale w duchu to chyba chce
19Biedroneczka91 wrote:Lekarza mam miedzy 11 a 12( tak dziala u nad nfz:)
) a Ty:)? A jak test byl pozytywny to co Ty tu jeszcze robisz:)?
Kochana pracuję do 7:30
Ale przed pracą było, więc czuję się usprawiedliwiona
Ja idę we wtorek na 1619Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Może owu miała być ale organizm zmienił zdanie? Albo skok będzie jutro.
obyś miała rację, co do drugiego stwierdzenia, że jutro skok ... oby. A mnie już pomału szlak zaczyna trafiać, bo śluz płodny piękny był, test owu pozytywny, ból prawego jojka ... no normalnie wszystko przemawiało ZA owulację, tylko ta hujowa tempka. Gdzie ten skok?!
Ja Was podziwiam, że potraficie mieć LWD ja ni hu hu nie potrafię, choć staram się ale nie wychodzi. Jak jutro nie będzie skoku to znikam na jakiś czas bo widzę, że przebywanie i czytanie forum jeszcze bardziej mnie nakręca a to ku dobremu nie doprowadzi.
A teraz idę już do łóżka, dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 21:39
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙