Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1961a8b8321e.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
14.07 - Nutka88 - pozytywny
16.07 - Evelin - pozytywny
27.07 - Magdama - pozytywny
29.07 - KingaJulia91 - pozytywny
19.08 - Lokokoko - pozytywny
22.08 - Worldbyme - pozytywny
30.08 - Bbee - pozytywny
1.09 - Młoda19, Pink Sky- pozytywny
3.09 - Bella_Bella - pozytywny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce3ce1601ce9.jpg
TESTUJĄ
22.09 - Magnolia82222
25.09 - Msiaq
26.09 - 19Biedroneczka91, Wvmvw, Violet146
28.09 - Parsleyek
30.09 - Ines
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6c3ea3e49b8.jpg
TESTUJĄ
3.10 - Szatynka
5.10 - Dzezabella
8.10 - Czarnulka24, Stokrotka666
10.10- Kim87
11.10 - Dobruska
Im się udało
Uda się i nam! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c5e3cf19f3.jpg
Sylwia91 - TP -> 30.10.2016
Duśka:) - TP -> 27.11.2016
WaldhauzerM - TP -> 22.12.2016
eveli_na - TP -> 26.12.2016
Anula1986 - TP -> 28.12.2016
szuflada - TP -> 29.12.2016
Allmita - TP > 09.01.2017
Sandrula - TP -> 03.02.2017
Nats - TP -> 05.02.2017
KlaudyŚ - TP -> 13.02.2017
Evelin - TP -> 23.03.2017
ZAFASOLKOWANE ZAPRASZAMY NA NASZ FIOLETOWY WĄTEK NA BELLY
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,123.html
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
witam
agape wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/960ab3376f7c.jpg
to mój test ovu z dzisiaj 13dc.
pięknie pozytywny, powodzenia
agape wrote:Taki mam zamiarpierwszy test owu w życiu i taki wynik
mnie również po raz pierwszy w tym cyklu taki mega pozytywny wychodził, że kreska testowa mocniejsza od kontrolnej utrzymywała się przez dwa dni.
19Biedroneczka91 wrote:Magnolia moze i masz racje ale po dzisiejszej wizycie wciaz uwazam ze mezczyzni ginekolodzy gora... No nic chyba musze zostac przy moim prywatnie
ja na początku chodziłam do babeczki, ale mocno mnie zraziła do siebie. Tak mnie spierdzieliła wymrażanie nadżerki że po paru dniach z silnym bólem podbrzusza i krwawieniem trafiłam na tydzień do szpitala.
Ja aktualnie chodzę do Pana ginekologa.
emidomi wrote:Właśnie się dowiedziałam że moja kuzynka jest w 9 tygodniu ciąży. Oczywiście gratuluję i te sprawy ale jakoś tak mi.....przykro?
Chyba sobie pobecze ;(
rozumiem Twój nastrój. Pamiętam, że jak w 2008 r. dowiedziałam się że moja siostra spodziewa się drugiego dziecka to owszem cieszyłam się ale w głębi duszy czułam zazdrość i łezka w oku się pojawiła. Akurat byłam 3 lata po ślubie i to był wtedy moment kiedy jeszcze z mężem nie mieliśmy jednakowego zdania co do starań. W sensie że ja już chciałam postarać się o dziecko ale mój mąż jeszcze chciał z tym poczekać. Bardzo to przeżywałam a moje uczucia zostały jeszcze bardziej spotęgowane jak dowiedziałam się o ciąży siostry. No ale końcem 2009r i ja zaszłam
emidomi wrote:Tylko kiedy kochana?
Nie mam już 18 lat - Kostucha się czai za plecami
ja też nie mam 18 lat, w sumie to mam prawie 18ście ale razy dwa... więc uszy do góry, damy radę
19Biedroneczka91 wrote:Moja tesciowa urodzila mojego meza jak miala 43 lata. I to 26 lat temu. Wiec i po 40 mozna:)
moja teściowa mojego męża urodziła w wieku 39 lat
ines. wrote:ejjjj ja mam to samo! w najbliższym otoczeniu 6? albo 7 ciężarnych! już straciłam rachubę.
a moje wszystkie koleżanki, już mają po dwójce, trójce odchowanych dzieci i już zakończyły produkcję, jedynie u mnie jeszcze "warsztat" otarty
Dzezabella wrote:Sytuacja na dzień dzisiejszy (18/19 dc) pęcherzyk 21mm z lewego jajnika, który teoretycznie jeszcze może pęknąć (duphaston tego nie zahamuje).
a to bardzo dobra wiadomość, życzę aby jojek pękł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 09:10
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Hej Kimi, co Ty tak wrzucasz listę i znikasz? Co słychać?
Kim87, magnolia82222, Justyś91 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
magnolia82222 wrote:Ja mam jednego synka i chciałabym córeczkę, ale jak będzie drugi synuś to też będzie fajnie.
witaj w klubiemagnolia82222 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Parsleyek wrote:Hej Kimi, co Ty tak wrzucasz listę i znikasz? Co słychać?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
wvmvw wrote:Dzień dobry Wam
. U mnie 11 dpo i też cisza czuje, że znów zakończymy czerwonym światłem
.
Miłego dnia Wam ja za chwilkę za moment do pracy tylko sałatkę sobie przygotuję.emidomi, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
wvmvw wrote:Dzień dobry Wam
. U mnie 11 dpo i też cisza czuje, że znów zakończymy czerwonym światłem
.
Miłego dnia Wam ja za chwilkę za moment do pracy tylko sałatkę sobie przygotuję.
Kochana ja w pierwszej ciąży po za większym zmęczeniem nie miałam żadnych objawów także jeszcze nie skreślaj tego cyklu. Moja siostra prawie do 2 miesiąca nie wiedziała, że jest w ciąży bo nic innego nie zauważyła, a miała tylko nieco lżejsze krwawienie - okres.
Póki nie ma @ to jest nadzieja!
-
Kim87 wrote:Podgladam was kochane ale ostatnio zapierdolando w pracy mam a po pracy znów do pracy bo dni płodne;-) kochana u mnie ok. Płodzimy potomka zresztą jak wy wszystkie. Mój ma zabieg w poniedziałek na przepukline w karku dostanie znieczulenie zewnatrzoponowe tak jak mu w czas porodu. Ponoć działa cuda. A niech ma dziadynga:-) niech poczuje chociaż jedna rzecz z ktora podczas porodu musimy się zmierzyć
W takim razie wybaczam nieobecność popołudniamiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 09:34
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
dobry dobry,
mi temp odbiła lekko - NARESZCIE! może jednak była owulacja.
teraz nic tylko czekać. w sumie nie napalam się jakoś strasznie na ten cykl bo to mój najgorszy miesiąc roku, mam kupę waznych spraw na głowie, mało sypiam, troche stresów. więc jak się nie uda to odpuszczam na miesiąc.
a jak się uda to super, jakoś dam radę.
mój widzi testy owu i że mierzę temperaturę. stara się nie komentować. raz na jakiś czas powie, że przesadzam, że mam parcie i żebym przestała się martwić i wywierać presję bo na pewno jest wszystko ok i w końcu zaskoczy.
wiem, że ma racje, że 6cs to nie dużo. ale łatwo się mówi.Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:dobry dobry,
teraz nic tylko czekać. w sumie nie napalam się jakoś strasznie na ten cykl bo to mój najgorszy miesiąc roku, mam kupę waznych spraw na głowie, mało sypiam, troche stresów. więc jak się nie uda to odpuszczam na miesiąc.
mój widzi testy owu i że mierzę temperaturę. stara się nie komentować. raz na jakiś czas powie, że przesadzam, że mam parcie i żebym przestała się martwić i wywierać presję bo na pewno jest wszystko ok i w końcu zaskoczy.
wiem, że ma racje, że 6cs to nie dużo. ale łatwo się mówi.
czasem jest tak, ze jak sie odpuszcza cel, to wlasnie udaje sie go osiagnac. takze badz dobrej mysli. Moj slubny smieje sie ze mnie, ze normalnie "projekt baby" uruchomilam w domu.... no ale jak sie samo nie zrobilo, to trzeba szczesciu troche pomoc. nie?
ja dzis robie pierwszy test owulacyjny w zyciu, od wczoraj faszeruje sie witaminami, a od piatku jedziemy z koksem w sypialni. zapowiedzialam mojemu "zespolowi projektowemu", ze ma przerypane dwa tygodnie. nie odpuszcze mua co jesli testy zle pokaza owulacje, cykl nieregularny i wszystkie temperatury sie myla? zwiekszac szanse trzeba
milego dnia wszystkim staraczkom zycze.Kim87, Parsleyek, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Marti
31 l. , 2cs
-
ines. wrote:dobry dobry,
wiem, że ma racje, że 6cs to nie dużo. ale łatwo się mówi.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Marti... wrote:czasem jest tak, ze jak sie odpuszcza cel, to wlasnie udaje sie go osiagnac. takze badz dobrej mysli. Moj slubny smieje sie ze mnie, ze normalnie "projekt baby" uruchomilam w domu.... no ale jak sie samo nie zrobilo, to trzeba szczesciu troche pomoc. nie?
ja dzis robie pierwszy test owulacyjny w zyciu, od wczoraj faszeruje sie witaminami, a od piatku jedziemy z koksem w sypialni. zapowiedzialam mojemu "zespolowi projektowemu", ze ma przerypane dwa tygodnie. nie odpuszcze mua co jesli testy zle pokaza owulacje, cykl nieregularny i wszystkie temperatury sie myla? zwiekszac szanse trzeba
milego dnia wszystkim staraczkom zycze.Marti... lubi tę wiadomość
-
Witam się dziewczynki kochane
co tutaj tak dzisiaj cichutko ????
jestem w szoku że nic się tutaj nie dzieje -
jest tutaj ktoś????