Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
agape wrote:Zrobiłam dzisiaj drugi test owu (14dc)- i ponownie dwie wyraźne kreski. Więc nie wiem,czy się tym sugerować czy nie
testy mam z rossmana facelle.
ja w tym cyklu miałam właśnie przez 2 dni w miare wyraźne. bałamuć dalej
Kim87 wrote:W mc w którym powiedziałam sobie ze potem odpuszczam właśnie zaszlam
taaaaaaa. także teges, nie nakręcaj mnie bo się skończy odpuszczanieKim87, agape lubią tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Kurcze chyba @ przyszła wcześniej
mam taką brunatna plamke na wkladce. A brzuch mnie boli dzisiaj cały dzień.az czuje jak mnie coś w pochwie ciągnie
w tamtym cyklu 3 dni się spoznila a w tym cztery dni pospieszyla
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Kurcze chyba @ przyszła wcześniej
mam taką brunatna plamke na wkladce. A brzuch mnie boli dzisiaj cały dzień.az czuje jak mnie coś w pochwie ciągnie
Lepiej wcześniej jak późniejszybciej zaczniesz nowy cykl... Z dwojga złego jak się nie udało
Marti... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParsleyek wrote:No to Ci nieźle urósł! a jaką dawkę clo przyjmujesz? Ja w tym cyklu miałam w 14 dniu największy pęcherzyk ponad 24mm i gin dał zastrzyk na pęknięcie.
Jedną tabletke brałam przez 5dni. Ja nie dostałam zastrzyku, mam w pt iść na jeszcze jedną kontrole. -
Judi22 wrote:Jedną tabletke brałam przez 5dni. Ja nie dostałam zastrzyku, mam w pt iść na jeszcze jedną kontrole.
Szybko zareagowałaś na lek. Trzymam kciuki żeby ładnie sam pękł! A teraz nic tylko29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
emidomi wrote:Kurcze chyba @ przyszła wcześniej
Może to jeszcze nie @ ???Dzezabella lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Dzezabella wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które chodziły na monitoringi.
Mianowicie, ile mm średnio ma pecherzyk, który pękał? I ile mm mniej więcej rośnie pęcherzyk na dobę?
Mój wczoraj u gina miał 21mm i zastanawiam się, kiedy hipotetycznie mógłby pęknąć. Z takim rozmiarem powinnam chłopa codziennie bałamucić?
A ginekolog nie powiedział kiedy będzie owu? Powinien Ci powiedzieć kiedy najprawdopodobniej dojdzie do pęknięcia. -
Bella
jak się macie?
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Bella
jak się macie?
ParsleyekLezymy już w łóżku i zasypiam powoli. Staram się więcej odpoczywać. Brzuszek czasem daje o sobie znać. No i mam mdłości, ale nie poranne tylko całodniowe
poza tym wszystko ok
Czekam na poniedziałkową wizytę bo ma być już serduszko
No i czekam na Twoje testowanieParsleyek, Dzezabella, ines., misiaq lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Parsleyek
Lezymy już w łóżku i zasypiam powoli. Staram się więcej odpoczywać. Brzuszek czasem daje o sobie znać. No i mam mdłości, ale nie poranne tylko całodniowe
poza tym wszystko ok
Czekam na poniedziałkową wizytę bo ma być już serduszko
No i czekam na Twoje testowanie
Czyli ciążowe objawy dają o sobie znać. Ale dobrze że więcej odpoczywasz.
No to czekamy na serduszko29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Może to jeszcze nie @ ???
Jedna plamka i cisza.... Może jutro się rozkreci. Zawsze jak mam @ to od początku do końca jest krwawienie a ostatni dzień plamienia ale nigdy nie mialam takiego pojedynczego plamienia przed. Może z tych nerwów...31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyBella_Bella wrote:Jeśli wyjdzie Ci pozytywny test to już nie rób kolejnych bo nic Ci nie wniosą nowego
Nie do końca. Używałam tych samych testów i dwa dni pod rząd wyszedł pozytywny, trzeciego dnia negatywny i czwartego znów pozytywny. Test były robione w podobnych warunkach organizmu i o tej samej porze. -
Bella_Bella wrote:A ginekolog nie powiedział kiedy będzie owu? Powinien Ci powiedzieć kiedy najprawdopodobniej dojdzie do pęknięcia.
Kurcze, właśnie powiedział, że "w ciągu najbliższych kilku dni teoretycznie może być ta owulacja" - ale niezbyt to konkretne, a ja już z tego wszystkiego zapomniałam dopytać... -
nick nieaktualny
-
hej kobietki, dziś mój dzień testowania, wiec rano zatestowałam i ciążowy negatywny. Jeśli rzeczywiście owulke miałam 23dc jak pokazywały testy owulacyjne to musze jeszcze poczekać, chyba że @ zawita wcześniej. Wczoraj wieczorem i w nocy napierdzielały mnie jajniki wiec myślałam ze to pierwszy objaw, a jak narazie niestety nie bardzo35 lat, 2 ciąża