Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
witaj Justyś91 no cichutko , może dziewczyny gotują obiad27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
hejka, u mnie zaczęły sie pobolewania w podbrzuszu jak na @. Jutro powinnam dostać i pewnie tak będzie
miałam ochote kupic test i zatestowac jutro, ale stwierdziłam że jak kupie to nie wytrzymam i zatestuje, wiec czekam cierpliwie i w piątek zatestuje jakby co
35 lat, 2 ciąża -
marciaa wrote:Witam. Mam jakiś bardziej obfity okres. Jak zazwyczaj już 4ego dnia mogłam
z mężem bo już bardziej wylatywaly pozostałości tak teraz nadal sporo leci
35 lat, 2 ciąża -
Judi22 wrote:Hej dziewczyny.Ja dzisiaj byłam na usg wizyta kontrolna po lekach clo i pcherzyk ma 25mm martwiemsie troche czy nie jest duzy czy peknie bo dzisiaj 11 dc pt na usg zeby potwierdzic czy pekl..
No to Ci nieźle urósł! a jaką dawkę clo przyjmujesz? Ja w tym cyklu miałam w 14 dniu największy pęcherzyk ponad 24mm i gin dał zastrzyk na pęknięcie.29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
I ja w pracy,późnej szybkie zakupy, wrócę do domu zrobię test owu (dzień drugi,a 14dc) zrobię obiad, a później babcia mojego męża ma yo odwiedzić na zaległe imieniny,więc plany mam do wieczoraPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
marciaa wrote:Witam. Mam jakiś bardziej obfity okres. Jak zazwyczaj już 4ego dnia mogłam
z mężem bo już bardziej wylatywaly pozostałości tak teraz nadal sporo leci
bo dopiero co zaczynam starania.
ale w Twoim wypadku moze warto jeszcze raz siknac na plastik? jesli cialo zachowuje sie inaczej, a nie mialy na to wplywu leki, zabiegi, panujaca atmosfera itd .... nie ma co zasiewac zludnej nadzei, ale osobiscie znam przypadek dziewczyny, ktora do 4tego miesiaca nie wiedziala, ze jest w ciazy (chuda + nie sprawdzala, bo sie nie starala) a miala @ do 4tego miesiaca ciazy WLACZNIE...Marti
31 l. , 2cs
-
dziewczyny możecie zerknąć na mój wykres ? myślicie że już po owulce? bo nie wiem czy dziś dorwać męża czy jutro rano ..
w 11dc pozytywny test owu dziś mam 13dc zawsze of wyznaczał mi owu dzień po pozytywnym teście więc niby owu powinna być w 12dc może of jutro mi pokaże po wpisaniu temp czy owu była i w którym dniu ... te testy co używałam w tym cyklu niby są dokładne w 99 % co do pokazywania hormonu Lh
dziś mam dość dokuczliwy ból piersi i nie wiem czy to już na drugą fazę cyklu i jest już po owu czy prolaktyna coś zaczęła świrować .. i tak pójdę w tym miesiącu 7dpo zbadać proga i prolaktynę.. bo to już odkładam od 2 cykli hehe27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Mam pytanie do dziewczyn, które chodziły na monitoringi.
Mianowicie, ile mm średnio ma pecherzyk, który pękał? I ile mm mniej więcej rośnie pęcherzyk na dobę?
Mój wczoraj u gina miał 21mm i zastanawiam się, kiedy hipotetycznie mógłby pęknąć. Z takim rozmiarem powinnam chłopa codziennie bałamucić? -
Dzezabella wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które chodziły na monitoringi.
Mianowicie, ile mm średnio ma pecherzyk, który pękał? I ile mm mniej więcej rośnie pęcherzyk na dobę?
Mój wczoraj u gina miał 21mm i zastanawiam się, kiedy hipotetycznie mógłby pęknąć. Z takim rozmiarem powinnam chłopa codziennie bałamucić?
MÓJ MIAŁ 19 mm w piątek a w poniedziałek znikł) tak powiedział gin. Czytałam że tak 1,5 do 2 mm na dobę. 21-24 mm już jest dojrzały ( mogą być mniejsze już dojrzałe ). Takie co rosną 27-30 mm nazywane są przetrwałymi i one nie pękają tylko się wchłaniają albo zamieniają w torbiele (!)
A co do chłopa - lepiej jeden raz za dużo niż za mało moja droga.Dzezabella lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Dzisiaj w pracy tak mnie bolał prawy jajnik ,ze promieniowało mi na pachwinę a w efekcie noga mnie bolała. Myślałam ,ze może po tej operacji na żylaki niezbyt na nogę uważałam i coś się odzywa ( !) ale teraz siedzę w domku i kłuje mnie lewy jajnik i promieniuje az do pachwiny.
Mogę cierpieć nawet tydzień ale zeby się opłacało19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Mnie piersi bolą na maksa... Bol promieniuje az na rece... Mam nadzieje ze nie bez powodu.... Sluz o ktorym pisalam kilka dni temu dalej obecny. Leje sie ze mnie na kremowo:)
marciaa wrote:Moja ciocia tak miala w drugiej ciąży.
Więc dopiero się dowiedziała w 2 miesiącu.
Ale wtedy mogłabym mieć słabsze krwawienie a nie mocniejsze
pewnie macica Ci się dobrze złuszczaniech się oczyszcza na groszka
-
19Biedroneczka91 wrote:Mnie piersi bolą na maksa... Bol promieniuje az na rece... Mam nadzieje ze nie bez powodu.... Sluz o ktorym pisalam kilka dni temu dalej obecny. Leje sie ze mnie na kremowo:)Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Zrobiłam dzisiaj drugi test owu (14dc)- i ponownie dwie wyraźne kreski. Więc nie wiem,czy się tym sugerować czy nie
testy mam z rossmana facelle.
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie