Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie tez dopadlo przeziębienie. Ale lecze sie bezpiecznie: miodem i czosnkiem. Mam tez krople dla kobiet w ciazy... Lepiej dmuchac na zimne. Moze ktos tam rosnie;)
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki ja Was trochę podglądam, ale jakoś nie mam zbytnio weny,dzis znowu się zerwałam o 4 rano i już nie mogłam spać, dokładnie tak samo jak wczoraj. Mam nadzieję że to jakiś mały znak, bo normalnie to dobrze śpię, a przy pierwszej ciąży też nie mogłam spać. Ale nie chcę sobie robić zbytnio nadzieji...zobaczymy za 3 dni...Trzymam kciuki również za koleżanki..
❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 15:04
-
hej hej
Progesteron 10,76 ng/ml
Wykres
Faza folikularna 0,31 - 1,52
Faza lutealna 5,16 - 18,56
Po menopauzie 0,08 - 0,78
Ciąża 1-trymestr 4,73 - 50,74
Ciąża 2-trymestr 19,41 - 45,3
machnęłam sobie dzisiaj progesterontakże jest względnie ok, choć nie wiem, czy nie za nisko, owulacja była, ale pewnie tylko sama owulacja, if you know what I mean
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 16:05
-
czy któraś jest mi wstanie powiedzieć co się dzieje z moim wykresem w tym cyklu che iść na progesteron 7dpo owu - ale kurcze coś of nie chce mi zaznaczyć owu więc nie wiem kiedy mam pójść - niby 5 dni temu test owulacyjny dodatni zawsze of zaznaczał mi owu dzień po teście wiec powinnam być 4 dni po owulacji a tu cisza of nic nie zaznaczył27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:czy któraś jest mi wstanie powiedzieć co się dzieje z moim wykresem w tym cyklu che iść na progesteron 7dpo owu - ale kurcze coś of nie chce mi zaznaczyć owu więc nie wiem kiedy mam pójść - niby 5 dni temu test owulacyjny dodatni zawsze of zaznaczał mi owu dzień po teście wiec powinnam być 4 dni po owulacji a tu cisza of nic nie zaznaczył
pokaż wykres -
LILITH.P wrote:pokaż wykres
oki już dodałam jest pod moim opisem27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:oki już dodałam jest pod moim opisem
a możesz go udostępnić?
ja bym zaryzykowała stwierdzenie, że ovu głupieje z racji godziny pomiarów i ignorowania temp. obstawiałabym te 11/12 dc i liczyła 6-8 dni od tego momentu
-
LILITH.P wrote:a możesz go udostępnić?
ja bym zaryzykowała stwierdzenie, że ovu głupieje z racji godziny pomiarów i ignorowania temp. obstawiałabym te 11/12 dc i liczyła 6-8 dni od tego momentu
bo za każdym razem of mi potwierdza owu dzień po pozytywnym teście , jeszcze tak nie było żeby owu nie pokazało . licząc od dnia w którym test wyszedł pozytywny w poniedziałek byłby mój 8dzień po owu więc czy to nie za późno na progesteron i prolaktynę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 16:57
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity