Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:ja właśnie zbadałam w 8 dpo
wydaje mi się, że za późno nie jest
emidomi lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
poza tym:
"progesteron ma niestabilny poziom w ciągu doby – jest wydzielany w sposób pulsacyjny, jego stężenie we krwi zmienia się w ciągu dnia. Jedno badanie nie jest zatem w stanie dać miarodajnych wyników. Badanie tego hormonu z krwi tylko raz może dać fałszywy wynik. Zalecane jest, aby badania były wykonane w ciągu 3 dni z rzędu, aby mieć prawidłowy obraz poziomu tego hormonu u danej kobiety. Dobrze jest także sprawdzić poziom hormonu w dwóch kolejnych cyklach.".czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:nie trzeba przynajmniej tak mi powiedziano w lab.
bo ja pojadę prosto po pracy
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
LILITH.P wrote:a możesz go udostępnić?
możesz sprawdzić czy działa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 17:19
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Cześć dziewczyny , jestem nowa
to mój 1-wszy cs
Przytulanki miałam 15.09 Owu prawdopodobnie 16/17 czułam ją
dziś jestem 7dpo . SENNOŚĆ MNIE MĘCZY NIEMIŁOSIERNIE.
I delikatnie pobolewają piersi...
A wy Jak sie czujecie? Kto będzie testował ?Kim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:super
11/12 dc
zbadaj proga i daj znać27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Ja jestem po wszystkich badaniach wszystko w normie tylko on taki wysoki
a co ci powiedzial lekarz kochana?
ja się jeszcze w androgeny nie bawiłam, mam zdrobić głównie DHEA-S
a tsh masz ok? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czarnulka24 wrote:bo za każdym razem of mi potwierdza owu dzień po pozytywnym teście , jeszcze tak nie było żeby owu nie pokazało . licząc od dnia w którym test wyszedł pozytywny w poniedziałek byłby mój 8dzień po owu więc czy to nie za późno na progesteron i prolaktynę?
Oczywiście jak ktoś ma 14-dniowe fazy lutealne to obojętne czy liczy 7 dni po owulacji, czy 7 dni przed @. Ja np mam bardzo długie fl, 16-18 dni, dlatego zrobiłam w 10dpo badanie. -
nick nieaktualny
-
Gienia wrote:Witam,jestem tu od dzisiaj.od 3 miesięcy staramy się z mężem o trzeciego maluszka.Pozdro dla wszystkich,Toruń się kłania
Witaj w klubieja też o trzecie dziecko ale od 6 miesięcy. Pozdrawiam
Gienia lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny