Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Cześć Kochane. U mnie trochę stresu... Kimi wie :* W nocy zaczęłam krwawic i do szpitala. Zrobili badania, na szczęście dzidziuś się mnie mocno trzyma ale znaleźli jakiegoś krwiaka...
Ma się wchłonąć, zostaje na obserwacji do niedzieli. Muszę leżeć. Trzymajcie za nas kciuki. Przesyłam buziaki
Bella, odpoczywaj i bądź dobrej myśli :-*Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:Cześć Kochane. U mnie trochę stresu... Kimi wie :* W nocy zaczęłam krwawic i do szpitala. Zrobili badania, na szczęście dzidziuś się mnie mocno trzyma ale znaleźli jakiegoś krwiaka...
Ma się wchłonąć, zostaje na obserwacji do niedzieli. Muszę leżeć. Trzymajcie za nas kciuki. Przesyłam buziaki
Mysl pozytywnie !!
Ściskam Cie mocno !! ❤️❤️❤️ Napewno wszytsko bedzie dobrze !Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Olaa22 wrote:Witam
jestem tu nowa i bardzo się cieszę że do was dołączyłam
ja z mężem staramy sie dopiero od miesiąca ale mam nadzieje ze szybko nam sie uda
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kochana kciuki zaciśnięte najmocniej jak potrafię! Trzymajcie się siebie mocno. Musi być dobrze!!!Bella_Bella lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
stokrotka666 wrote:Chodzi mi czy uwazacie ze może pomóc. Siostra mnie wystraszyła ze blokuje owulacje.ogółem ma jakies aluzje ze to mojego wina bo wyszły mu kijowe wyniki:-/ trochę mnie rozbila
Nie słuchaj siostry i się nie stresuj, co prawda ja nie brałam nigdy tego leku.. ale nie daj się zwariować, jeżeli lekarz Ci to przepisał i wie, że się starasz to wątpie żeby przepisywał Ci coś co by blokowało Twoją owulację.
I na kijowe wyniki też są sposoby tylko zależy co dolega.. czasmi wystarczy suplementacja witamin i wyniki są lepsze.. nie można się załamywać tylko działaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 19:54
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
stokrotka666 wrote:Chodzi mi czy uwazacie ze może pomóc. Siostra mnie wystraszyła ze blokuje owulacje.ogółem ma jakies aluzje ze to mojego wina bo wyszły mu kijowe wyniki:-/ trochę mnie rozbila
Mój ginekolog przepisuje mi duphaston po stwierdzeniu owulacji. Żeby jej nie zablokować i żeby nie utrudnić zapłodnienia.29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Mój ginekolog przepisuje mi duphaston po stwierdzeniu owulacji. Żeby jej nie zablokować i żeby nie utrudnić zapłodnienia.
-
stokrotka666 wrote:Ja byłam w poprzednia środę i wypisal mi recepte od 26 i kazał brać od 14 dc do chyba 26 dc. Mówił ze zwiększa poziom progestronu. Mówił też ze może po nim dojść do ciąży blizniaczej
Co gin to inne podejście. Ale ja rzeczywiście słyszałam że blokuje owulację. No ale może lekarz mądrzejszy - przynajmniej powinien taki być!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
stokrotka666 wrote:Ja byłam w poprzednia środę i wypisal mi recepte od 26 i kazał brać od 14 dc do chyba 26 dc. Mówił ze zwiększa poziom progestronu. Mówił też ze może po nim dojść do ciąży blizniaczej
A i trzeba zrobić test bo nie odstawia się go gdy jest się w ciąży29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"