Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Dodam jeszcze brutalnie, że moim zdaniem właśnie dlatego związki "bo ciąża" są do kitu. W życiu różnie może być. A żyć z kimś "bo dziecko" też już próbowałam. I nie odbiło się to ani na mnie ani na dziecku dobrze. Trzeva się kochać i być ze sobą pomimo wszystko a nie "bo coś"
Podpisuje się pod tym obiema rękami.
Właśnie wtedy wychodzi na jaw kto jaki jest. Czy partner rzeczywiście jest partnerem i wspiera czy tylko jest by z kimś być. Takie sytuacje mimo że traumatyczne weryfikuja nasze poglądy dotyczące nie tylko partnera ale osób wokółWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 15:18
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dziewczynki potrzebuje porady. Wczoraj 2-3 razy zakuł mnie bardzo mocno jajnik i bolał mnie kręgosłup, a dziś na wkładce zauważyłam odrobinę śluzu typu przezroczysty ale lekko zabarwiony na brąz i minimalnie z krwią a do @ jeszcze 2 dni, temperatura się jeszcze utrzymuje,ale skusiłam się na test i niestety negatywny- chociaż nie czuję się jeszcze jak na @. Myślicie, że to już stracony cykl i dostanę wcześniej @(chociaż wcześniej mi się to nie zdarzało.
Jest jeszcze szansa na upragnioną fasolkę?❤
-
Violet146 wrote:Dziewczynki potrzebuje porady. Wczoraj 2-3 razy zakuł mnie bardzo mocno jajnik i bolał mnie kręgosłup, a dziś na wkładce zauważyłam odrobinę śluzu typu przezroczysty ale lekko zabarwiony na brąz i minimalnie z krwią a do @ jeszcze 2 dni, temperatura się jeszcze utrzymuje,ale skusiłam się na test i niestety negatywny- chociaż nie czuję się jeszcze jak na @. Myślicie, że to już stracony cykl i dostanę wcześniej @(chociaż wcześniej mi się to nie zdarzało.
Jest jeszcze szansa na upragnioną fasolkę?❤
nadzieja jest zawsze choć ja jak miałam plamienia brązowe to zawsze na okres
-
Violet chyba nikt nie wywróży
musisz sie uzbroić w cierpliwość i czekać
póki @ nie ma jest nadzieja
Violet146 lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Violet146 wrote:A jeszcze jedno jak już bym miała dostać @ to temperatura nie powinna się obniżyć.?
Uzbrój się w cierpliwość bo tylko tyle możesz teraz zrobić -
Violet146 wrote:A jeszcze jedno jak już bym miała dostać @ to temperatura nie powinna się obniżyć.?
-
Violet146 wrote:Bardzo liczyłam na ten cykl, test owulacyjny pozytywny - piękne grube krechy, przytulanko w dniu owulacji i 2 dni przed, badania w normie... To jest wszystko nie tak... Jestem zła...
bylo wtedy kiedy trzeba teraz spokojnie czekaj na rezultaty a skoro @ nie ma to jest nadzieja
-
Cherry_Blossom wrote:Cześć kochane. Kilka suchych faktów. Biorę luteine, mam dostać krwawienie po 7 dniach, odczekać cykl i zacząć się mogę starać. Miałam tamten tydzień leki wywolujace skurcze i wyrzucanie z macicy bo po zabiegu bylo cos nie tak. Czuje sie fatalnie fizycznie i psychicznie. Mam najwspanialszego mrza pod sloncem i przyjaciol, ktorzy sa z nami. Było trochę komplikacji, mam nadzieję, że będzie już ok. To, co przeżyliśmy... najgorszemu wrogowi nie życzę, nawet nie mam ochoty wchodzić w szczegóły
Jestem z Toba myślami caly czas
Bądź silna i dzielna kochana
<3<3<3<3
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Jednym spada przed @ innym w 1 dc innym kilka dni po 1dc. Nie ma reguły
-
Wisienka kochana wiem jak bardzo to boli sama przeszłam to dwa razy
Najważniejsze że mamy kochających mężczyzn którzy są z nami z miłości a nie za cos lub dla czegoś -
Cherry_Blossom wrote:Cześć Justysiu :*:*:*:*
Violet rozumiem Cię doskonale... ja sobie też tak mówiłam. A już jak zaszłam i do 13 tc wszystko było idealnie, badania, wyniki, wszystko... i czemu dzidzio zmarło?
Bardzo Przykro mi kochana - naprawdę.
To wszystko niby takie proste a naprawdę bardzo skomplikowane i niezrozumiałe. Jedni zachodzą w ciąże choć nie chcą a innym się nie udaje chociaż chcą ...
Cóż poczekam do 26 i zobaczymy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 17:32
-
Violet146 wrote:Bardzo Przykro mi kochana - naprawdę.
To wszystko niby takie proste a naprawdę bardzo skomplikowane i niezrozumiałe. Jedni zachodzą w ciąże chodź nie chcą a innym się nie udaje...
Cóż poczekam do 26 i zobaczymy...
Najlepiej wyrzucić na luz i nie myśleć ale sama wiem po sobie ze to sie tak nie da wyłączyć i nie myśleć o tym czy juz mamy fasoleczke malenka pod serduszkiem
Trzymaj sie kochana i bądź dzielna
Na każdą z nas przyjdzie pora i kazda zostanie mamusiąViolet146 lubi tę wiadomość
-
U każdego to kwestia indywidualna, u mnie spada dopiero w dniu @Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Cherry_Blossom wrote:Cześć Justysiu :*:*:*:*
Violet rozumiem Cię doskonale... ja sobie też tak mówiłam. A już jak zaszłam i do 13 tc wszystko było idealnie, badania, wyniki, wszystko... i czemu dzidzio zmarło?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Justyś91 wrote:Violet kochana ja to czasami myślę że aż za bardzo jest to skomplikowane
Najlepiej wyrzucić na luz i nie myśleć ale sama wiem po sobie ze to sie tak nie da wyłączyć i nie myśleć o tym czy juz mamy fasoleczke malenka pod serduszkiem
Trzymaj sie kochana i bądź dzielna
Na każdą z nas przyjdzie pora i kazda zostanie mamusiąMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat