Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:A jeszcze jedno jak już bym miała dostać @ to temperatura nie powinna się obniżyć.?
Mi nie spadła kochanie a @ przylazla31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
stokrotka666 wrote:Ja zaraz zwariuje przez to przeziebienie:-(Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Strzel sobie kielicha może to ci pomoże;-). Jakkolwiek to głupio brzmi to jak mnie coś bierze to śliwowicą się leczę dwa trzy kieliszki i jak nowo narodzona jestem:-)
-
stokrotka666 wrote:Ha ha:-) jakbym miała to bym się nie męczył 3 dni:-D wypiłam "kubeł " mleka gorącego miodem i 4 zabkami czosnku wiec chyba z seksowania dzisiaj nici:-)Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dziewczynki co to za świntuszenie hihi
-
Ja dzisiaj znów ciskam soka z pomarancza bedziemy pic jak mężuś skończy robotę w garażu
-
Dziewczynki co tutaj dzisiaj cichutko?
Gdzie jesteście? -
Ja spadam dziewczyny bo i tak nikogo tutaj nie ma.
Dobranoc -
A ja jestem
Pożarłam się dzisiaj z moim, ale tak bardzo bardzo. Za parę dni znowu wszystko będzie ok
Of wyznaczył mi owulację na 21.09 - mam przeczucie, że właśnie wtedy była. Chociaż dzisiaj mocno zakuł mnie lewy jajnik - tam gdzie był pęcherzyk. Staram się o tym nie myśleć, bo tydzień temu prawy naparzał mnie tak, że nie potrafiłam się ruszyć, a owu wtedy nie było.
Dziewczyny, które brały duphaston - zauważyłyście, żeby podnosił temperaturę? -
hej, a ja wróciłam z działki, troche wyrywania chwastów mnie czekało
u mnie juz 3 dzień bóle w podbrzuszu, dzisiaj śluz sprawdzałam to dużo białego. W środe kochane testuje, bo taki mi termin ustalił ovufriend. Planowana powinna byc 22.09 i pierwszy raz przesunęła mi sie owulacja. Pożyjemy, zobaczymy. Zmykam na kąpiel. Miłego wieczorku i udanych
Dzezabella lubi tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
Dzezabella wrote:A ja jestem
Pożarłam się dzisiaj z moim, ale tak bardzo bardzo. Za parę dni znowu wszystko będzie ok
Of wyznaczył mi owulację na 21.09 - mam przeczucie, że właśnie wtedy była. Chociaż dzisiaj mocno zakuł mnie lewy jajnik - tam gdzie był pęcherzyk. Staram się o tym nie myśleć, bo tydzień temu prawy naparzał mnie tak, że nie potrafiłam się ruszyć, a owu wtedy nie było.
Dziewczyny, które brały duphaston - zauważyłyście, żeby podnosił temperaturę?
Duphaston może mieć wpływ na temperaturę