Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Tak jak napisałam na belly:
Dzisiaj wychodzę ze szpitala na 100%.
Zrobili mi usg, trochę się martwię. Po pierwsze serduszko już bije, ale tętno wynosi 74/min, trochę małoMam nadzieję, że to kwestia tego ze sie dopiero pojawiło (w czwartek jeszcze nie było) i się "rozpędza". Po drugie zarodek ma 2,5mm a to znaczy że urósł tylko 0,3mm od poniedziałku
Chyba że to kwestia innego sprzętu. Jutro idę rozwiać wątpliwości do mojej ginekolog u której robiłam usg w poniedziałek.
hej BELLA_BELLA -daj znać czy wszystko ok jak się dowiesz coś więcej. tulę,Bella_Bella lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
kochane jutro idę zbadać poziom prolaktyne i progesteronu - mam nadzieję że będzie czynne u mnie około 13 bo wcześniej jestem w pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 13:17
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Witam Was!
Ja na weekendzie byłam w rodzinnych okolicach. A tam... u bliskiego kuzyna mojego męża... ciąża... początki. Ale już wszyscy wiedzą. A dla mnie taka szpilka w serce
Odczuwam dziś pms, a jeszcze jak zobaczyłam rano swoją temperaturę to w ogóle masakra.
Mam nadzieję, że u Was lepiej! I jutro sypnie tu grochami!!!!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Witam Was!
Ja na weekendzie byłam w rodzinnych okolicach. A tam... u bliskiego kuzyna mojego męża... ciąża... początki. Ale już wszyscy wiedzą. A dla mnie taka szpilka w serce
Odczuwam dziś pms, a jeszcze jak zobaczyłam rano swoją temperaturę to w ogóle masakra.
Mam nadzieję, że u Was lepiej! I jutro sypnie tu grochami!!!!
Groszki nas tez dopadną ! Ja pamietam jak moja przyjaciółka dosłownie z 5 tyg temu powiedziała ze jest w ciazy tego samego dnia jak sie dowiedziała - ucieszyłam sie a pozniej w domu był płacz i pretensje ze czemu nie ja itp
Teraz mam troche ciężkawo bo ona zyje ta ciaza w sumie jej sie nie dziwie ale meczy mnie non stop o tym rozmowa. Ciezko mi z tymsama bym chciała a niestety nie ma tak ze pstryknięcie palców spowoduje ciaze
-
Parsleyek wrote:Witam Was!
Mam nadzieję, że u Was lepiej! I jutro sypnie tu grochami!!!!
Kochana, tulę... U nas wśród znajomych 2 dzieci w drodze. A przyjaciel Męża myśli o 3. Rozumiem Cię, jest ciężko.
Do mnie też dociera PMS, boli w podbrzuszu, czuję jakby macica pracowała no i ten poziom irytacji na wszystko i wszystkich. Czuję, że to nie ten cykl -
@@@
Kimi wywal mnie z jutrzejszego testowania franca mowi dobry wieczor. Na pazdziernik sie nie zapisuje. Robie sobie restart mam zapierdziel w pracy same 12 godzinne zmiany nawet nie wiem czy bedzie czas na bzykanko. Poza tym mozgownica musi odpoczac moze na swieta bedzie fasolka
-
wvmvw wrote:@@@
Kimi wywal mnie z jutrzejszego testowania franca mowi dobry wieczor. Na pazdziernik sie nie zapisuje. Robie sobie restart mam zapierdziel w pracy same 12 godzinne zmiany nawet nie wiem czy bedzie czas na bzykanko. Poza tym mozgownica musi odpoczac moze na swieta bedzie fasolka
-
Hej Sloneczka. U mnie weekend zlecial nawet nie wiem kiedy... Wspolczuje @... U mnie na szczescie dzis sie nie pojawila... Zobaczymy co dalej. Ale jutro nie zatestuje bo nie kupilam testu.. A w ogole jakos sie boje.... No ale jak jutro nie przyjdzie franca to we wtorek sikam na test.
Tez mam jakas rezygnacje. W ogole nie czuje zeby to miał byc ten cykl. Całkowicie przestałam sie przejmować, mam intensywny okres teraz i chyba za dużo rzeczy na głowie., niby w planie miałam kupic jutro testy i testować przy weekendzie ale jakoś watpię czy w ogole jest sens.Córcia
16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]