Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
misiaq wrote:
Zrobiłam wczoraj test ciążowy z rana - i są DWIE kreski !!!
Obie tak samo wyraźne, nie ma żadnych wątpliwości!
Nawet nie wiecie jak się cieszę, jeszcze do tej pory nie mogę w to uwierzyć!
Serdecznie Gratuluję kochana❤
Mam nadzieję że Biedroneczce się też udało..
Mnie niestety Kim może skreślić z listy testowania- franca przyszła dziś z samego rana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 09:58
-
misiaq wrote:No dziewczynki, przepraszam że nie napisałam wczoraj - ale miałam totalny zawrót głowy w domu, goście itp., nie miałam nawet chwili by usiąść do kompa. Więc wybaczcie
Cudoooooownie, gratuluję kochana i bardzo się cieszęW końcu jakiś pozytyw
misiaq lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Buscopan i no spa
Dzięki kochana za polecenie, przy następnej wizycie w aptece kupuję Buscopan i mam nadzieję, że pomoże przy bólu..
Kim, a ile z reguły brałaś wcześniej tych z Ibuprofenem? Ja biorę jedną pierwszego dnia cyklu i się zastanawiam jak mocno wpłynie to na moją owu..LILITH.P lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Serdecznie Gratuluję kochana
❤
Mam nadzieję że Biedroneczce się też udało..
Mnie niestety Kim może skreślić z listy testowania- franca przyszła dziś z samego ranaViolet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
M_Belly wrote:Dzięki kochana za polecenie, przy następnej wizycie w aptece kupuję Buscopan i mam nadzieję, że pomoże przy bólu..
Kim, a ile z reguły brałaś wcześniej tych z Ibuprofenem? Ja biorę jedną pierwszego dnia cyklu i się zastanawiam jak mocno wpłynie to na moją owu..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
M_Belly wrote:Dzięki kochana za polecenie, przy następnej wizycie w aptece kupuję Buscopan i mam nadzieję, że pomoże przy bólu..
Kim, a ile z reguły brałaś wcześniej tych z Ibuprofenem? Ja biorę jedną pierwszego dnia cyklu i się zastanawiam jak mocno wpłynie to na moją owu..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
misiaq wrote:No dziewczynki, przepraszam że nie napisałam wczoraj - ale miałam totalny zawrót głowy w domu, goście itp., nie miałam nawet chwili by usiąść do kompa. Więc wybaczcie
Gratulacje Kochana!misiaq lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Mnie na śluz wiesiolek bardzo pomógł, no i już w pierwszym cyklu brania się udało
Bella - suwaczek
U mnie jutro test dla formalności, ale ja już wiem jaki będzie wynik. Niestety, gdyż wszystko zaczyna się jak co miesiąc. Jeszcze ze 3 miesiące i już w klinice niepłodności będę mogła się pojawić, bo rok minie...
Bardzo się cieszę, że mamy tu nowe dwie kreseczki na teście, ale ostatnimi dniami mam jakiś duży poziom irytacji w sobiewstrętny pms!
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Bella - suwaczek
U mnie jutro test dla formalności, ale ja już wiem jaki będzie wynik. Niestety, gdyż wszystko zaczyna się jak co miesiąc. Jeszcze ze 3 miesiące i już w klinice niepłodności będę mogła się pojawić, bo rok minie...
Bardzo się cieszę, że mamy tu nowe dwie kreseczki na teście, ale ostatnimi dniami mam jakiś duży poziom irytacji w sobiewstrętny pms!
Parsleyek, wvmvw lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Parsleyek wrote:Bella - suwaczek
Skąd wiesz jaki będzie wynik? Przecież wykres masz piękny ❤ -
Bella_Bella wrote:Skąd wiesz jaki będzie wynik? Przecież wykres masz piękny ❤
Spadek wczoraj, dziś tak samo. Poza tym zaczyna się plamienie, brązowe - takie jak zwykle. Już znam te objawy.29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Spadek wczoraj, dziś tak samo. Poza tym zaczyna się plamienie, brązowe - takie jak zwykle. Już znam te objawy.
10 cs, ale masz jeszcze przed sobą 3 cykle z CLO
frustracja w niczym nam nie pomoże - LWD
Ja za chwilę zacznę 7 cs i już wiem, że nie będzie to szczęśliwa 7, bo mamy rozjazd -
Parsleyek wrote:Spadek wczoraj, dziś tak samo. Poza tym zaczyna się plamienie, brązowe - takie jak zwykle. Już znam te objawy.
. Ale spokojnie uszy do gory zaslugujesz na szczescie i je dostaniesz nie wiadomo tylko jak dlugo to potrwa.
-
wvmvw wrote:Nie wiem czy Cie to pocieszy ale ja tez juz kilka dni przed wiedzialam, ze nic z tego. Pojawienie sie krwawienia bylo formalnoscia
. Ale spokojnie uszy do gory zaslugujesz na szczescie i je dostaniesz nie wiadomo tylko jak dlugo to potrwa.
widzę,że i u Ciebie październik to przerwa
ja tylko badania robię hormonalne i endo