Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tissaia wrote:Gaduaaa, ty masz Hashimoto?
Jakie miałaś objawy tego?Fabian Cyprian Tymuś -
Wlasnie wrocilam od endo. No i wszystko w porzadku pokazalam jej moje anty a ona ze musimy zmienić sposob leczenia bo podobno mam hashimoto.
Całkowicie odrzucila mi metizol powiedziala ze nie bedziemy go stosowac. Zostawila mi ta sama dawke euthyroxu i kolejna wizytę mam poczatkiem maja . a oprocz tsh mialam robiony potas(4,1 norma 3,5-5,3) oraz glukoze (5,47 norma 3,9-5,6)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 13:59
-
KlaudyŚ wrote:Wlasnie wrocilam od endo. No i wszystko w porzadku pokazalam jej moje anty a ona ze musimy zmienić sposob leczenia bo podobno mam hashimoto.
Całkowicie odrzucila mi metizol powiedziala ze nie bedziemy go stosowac. Zostawila mi ta sama dawke euthyroxu i kolejna wizytę mam poczatkiem maja . a oprocz tsh mialam robiony potas(4,1 norma 3,5-5,3) oraz glukoze (5,47 norma 3,9-5,6)
Fabian Cyprian Tymuś -
eveli_na wrote:ALEŻ smarujecie, ja to nie wiem kiedy u mnie ovu zawita, natomiast migrena znalazła drogę bezbłednie.
waldziu kciuki!! &&
Mam ten sam problem, krechy czerwonej jak nie widać tak nie widać
Dziewczyny tyle drukują, że nie sposób wciąć się w temat
Opisujecie tak dużo chorób, które powodują zaburzenia cyklu, to może znajdzie się ktoś kto miał (lub ma nadal)nieregularne bądź krótkie cykle, może dodatkowo z brakiem śluzu płodnego ???
Waldek czekam na Twoją betę -
Gizmo wrote:Mam ten sam problem, krechy czerwonej jak nie widać tak nie widać
Opisujecie tak dużo chorób, które powodują zaburzenia cyklu, to może znajdzie się ktoś kto miał (lub ma nadal)nieregularne bądź krótkie cykle, może dodatkowo z brakiem śluzu płodnego ???
Waldek czekam na Twoją betęFabian Cyprian Tymuś -
KlaudyŚ wrote:Gizmo u mnie cykle trwaja 25 dni wiec malutko troszke. A co do sluzu to ten plodny rozciagliwy mialan raz.
Wlasnie pod koniec mam kolejne badania i wpisana jest glukozay:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:No podobno raz czy dwa razy w roku trafiają się takie cykle i to normalne jest.
Gaduaa a może leki Ci zaburzyly temperaturę i dlatego OF nie pokazuje owu.
HmmmFabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:no raczej tak, gorzej jak się okaże, że bezowulacyjny był cyklFabian Cyprian Tymuś
-
Tissaia wrote:Ja tak czytam o problemach z tarczyca, ze po badaniach takie kwiatki wychodza ...
Caro Ty mialas wczezniej jakies objawy, czy cuś, podejrzewalas ze tarczyca moze Ci zle funkcjonować?
Tak naprawdę to nie miałam żadnych objawów.. Zbadałam tsh tylko profilaktycznie.
I chyba będę kontrolować działanie leków.. Za 2 tyg zrobię badanie, a potem przed samą wizytą. Wizytę mam 6 kwietnia, więc to będą kolejne dwa tygodnie. Zobaczymy co tam się dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 14:31
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gizmo wrote:Mam ten sam problem, krechy czerwonej jak nie widać tak nie widać
Waldek czekam na Twoją betę