Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
magnolia82222 wrote:hej dziewczyny, przyszła dziś @
troche smutno że się nie udało, no ale cóż, trzeba działać dalej. Ja znikam na kilka dni. Trzymajcie się ciepło
Tuulę
Wracaj po francy :* -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
widziałam że padło pytanie o szkodliwość seksu na implantację zarodka. Powiem tak, mój mąż tak się bał, że faktycznie seks zaszkodzi, że nie byłoprzez około tydzień po owu. Potem ja już go wzięłam siłą
No i pytałam go dlaczego, tłumaczyłam że jedno do drugiego nie ma związku itd. I dopiero po jakimś czasie zrozumiałam, dlaczego jest tak wiele wątpliwości na ten temat.
Otóż mój małżonek kiedyś na lekcji biologii zobaczył obrazek podobny do tego:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Macica#/media/File:Scheme_female_reproductive_system-pl.svg
No i on był przekonany że podczas stosunku członek wchodzi aż do macicy
To mu pokazałam trochę inny rysunek, jak to naprawdę jest rozmieszczone:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Szyjka_macicy#/media/File:Cervix_checkup_(no_description).svg
I się trochę uspokoił
-
LILITH.P wrote:ale mnie PMS dopadł... dawno takiego stanu poddenerwowania nie miałam, aż się Mężowi rano za byle g... oberwało
pieprzone hormonyMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
I ja witam Was w nowym cyklu...29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
misiaq wrote:Cześć dziewczynki
widziałam że padło pytanie o szkodliwość seksu na implantację zarodka. Powiem tak, mój mąż tak się bał, że faktycznie seks zaszkodzi, że nie byłoprzez około tydzień po owu. Potem ja już go wzięłam siłą
No i pytałam go dlaczego, tłumaczyłam że jedno do drugiego nie ma związku itd. I dopiero po jakimś czasie zrozumiałam, dlaczego jest tak wiele wątpliwości na ten temat.
Otóż mój małżonek kiedyś na lekcji biologii zobaczył obrazek podobny do tego:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Macica#/media/File:Scheme_female_reproductive_system-pl.svg
No i on był przekonany że podczas stosunku członek wchodzi aż do macicy
To mu pokazałam trochę inny rysunek, jak to naprawdę jest rozmieszczone:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Szyjka_macicy#/media/File:Cervix_checkup_(no_description).svg
I się trochę uspokoiłMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Chujowy ten wrzesień. Ehhh babeczki no nic spinamy poślady i do przodu... wszystkie które dostały @ zaopatrzyć się proszę w wit c i d oraz wieska. Jedziemy z koksem od nowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 08:22
Parsleyek, LILITH.P, agape, czarnulka24, Pączek, magnolia82222 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Chujowy ten wrzesień. Ehhh babeczki no nic spinamy poślady i do przodu... wszystkie które dostały @ zaopatrzyć się proszę w wit c i d oraz wieska. Jedziemy z koksem od nowa
nic innego nam nie pozostajeKim87 lubi tę wiadomość
-
Hej. Dzisiaj jakiś wysyp tych @ okrutnych
Zgadzam się z Kim- spięcie dupska i od nowa
Dziewczyny mam pytanie, czy miała któraś z Was owu przy minimalnej ilości śluzu płodnego? Albo wgl przy jego braku? Ja teraz przy tej stymulacji lamettą i braniu bromergonu przez pierwsze dni po okresie do 13dc miałam non stop "mokro" , 13dc rano miałam śluz rozciągliwy, a 14 już mało co wgl jakiegokolwiekPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
agape wrote:Hej. Dzisiaj jakiś wysyp tych @ okrutnych
Zgadzam się z Kim- spięcie dupska i od nowa
Dziewczyny mam pytanie, czy miała któraś z Was owu przy minimalnej ilości śluzu płodnego? Albo wgl przy jego braku? Ja teraz przy tej stymulacji lamettą i braniu bromergonu przez pierwsze dni po okresie do 13dc miałam non stop "mokro" , 13dc rano miałam śluz rozciągliwy, a 14 już mało co wgl jakiegokolwiekMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat