Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
magnolia82222 wrote:hej dziewczyny, przyszła dziś @
troche smutno że się nie udało, no ale cóż, trzeba działać dalej. Ja znikam na kilka dni. Trzymajcie się ciepło 
Tuulę
Wracaj po francy :* -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki

widziałam że padło pytanie o szkodliwość seksu na implantację zarodka. Powiem tak, mój mąż tak się bał, że faktycznie seks zaszkodzi, że nie było
przez około tydzień po owu. Potem ja już go wzięłam siłą 
No i pytałam go dlaczego, tłumaczyłam że jedno do drugiego nie ma związku itd. I dopiero po jakimś czasie zrozumiałam, dlaczego jest tak wiele wątpliwości na ten temat.
Otóż mój małżonek kiedyś na lekcji biologii zobaczył obrazek podobny do tego:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Macica#/media/File:Scheme_female_reproductive_system-pl.svg
No i on był przekonany że podczas stosunku członek wchodzi aż do macicy
To mu pokazałam trochę inny rysunek, jak to naprawdę jest rozmieszczone:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Szyjka_macicy#/media/File:Cervix_checkup_(no_description).svg
I się trochę uspokoił
-
Ja wczoraj miałam jakaś mega depreche. Tez nie wiem skąd. Ale dawno tak nie miałam. Masakra. Biedne te nasze chlopyLILITH.P wrote:ale mnie PMS dopadł... dawno takiego stanu poddenerwowania nie miałam, aż się Mężowi rano za byle g... oberwało
pieprzone hormonyMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
I ja witam Was w nowym cyklu...29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl

"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Kochana tak większość mężczyzn postrzega sex. Myślą że macica jak się wkurzysz to ich uszczypnie w czlonkamisiaq wrote:Cześć dziewczynki

widziałam że padło pytanie o szkodliwość seksu na implantację zarodka. Powiem tak, mój mąż tak się bał, że faktycznie seks zaszkodzi, że nie było
przez około tydzień po owu. Potem ja już go wzięłam siłą 
No i pytałam go dlaczego, tłumaczyłam że jedno do drugiego nie ma związku itd. I dopiero po jakimś czasie zrozumiałam, dlaczego jest tak wiele wątpliwości na ten temat.
Otóż mój małżonek kiedyś na lekcji biologii zobaczył obrazek podobny do tego:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Macica#/media/File:Scheme_female_reproductive_system-pl.svg
No i on był przekonany że podczas stosunku członek wchodzi aż do macicy
To mu pokazałam trochę inny rysunek, jak to naprawdę jest rozmieszczone:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Szyjka_macicy#/media/File:Cervix_checkup_(no_description).svg
I się trochę uspokoił
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Chujowy ten wrzesień. Ehhh babeczki no nic spinamy poślady i do przodu... wszystkie które dostały @ zaopatrzyć się proszę w wit c i d oraz wieska. Jedziemy z koksem od nowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 08:22
Parsleyek, LILITH.P, agape, czarnulka24, Pączek, magnolia82222 lubią tę wiadomość

-
Kim87 wrote:Chujowy ten wrzesień. Ehhh babeczki no nic spinamy poślady i do przodu... wszystkie które dostały @ zaopatrzyć się proszę w wit c i d oraz wieska. Jedziemy z koksem od nowa
nic innego nam nie pozostaje
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Hej. Dzisiaj jakiś wysyp tych @ okrutnych

Zgadzam się z Kim- spięcie dupska i od nowa
Dziewczyny mam pytanie, czy miała któraś z Was owu przy minimalnej ilości śluzu płodnego? Albo wgl przy jego braku? Ja teraz przy tej stymulacji lamettą i braniu bromergonu przez pierwsze dni po okresie do 13dc miałam non stop "mokro" , 13dc rano miałam śluz rozciągliwy, a 14 już mało co wgl jakiegokolwiek
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Kochana gdzieś na owu widziałam dziewczynę która zaszła przy braku śluzu. Wiesz to ze z ciebie nie wylatuje to nie znaczy ze go nie ma. Ważne aby był przy szyjce. Jeżeli masz swoim zdaniem za sucho to możesz wiesiolek brać albo zaopatrzyć się w żel wspomagający sperme conceive plus.agape wrote:Hej. Dzisiaj jakiś wysyp tych @ okrutnych

Zgadzam się z Kim- spięcie dupska i od nowa
Dziewczyny mam pytanie, czy miała któraś z Was owu przy minimalnej ilości śluzu płodnego? Albo wgl przy jego braku? Ja teraz przy tej stymulacji lamettą i braniu bromergonu przez pierwsze dni po okresie do 13dc miałam non stop "mokro" , 13dc rano miałam śluz rozciągliwy, a 14 już mało co wgl jakiegokolwiek

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH