Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Kochana gdzieś na owu widziałam dziewczynę która zaszła przy braku śluzu. Wiesz to ze z ciebie nie wylatuje to nie znaczy ze go nie ma. Ważne aby był przy szyjce. Jeżeli masz swoim zdaniem za sucho to możesz wiesiolek brać albo zaopatrzyć się w żel wspomagający sperme conceive plus.
głównie o to mi chodzi
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
agape wrote:Może nie tyle, że sucho, co w tym cyklu jakoś niewiele co wylatuje na zewnątrz
głównie o to mi chodzi
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
agape wrote:Może nie tyle, że sucho, co w tym cyklu jakoś niewiele co wylatuje na zewnątrz
głównie o to mi chodzi
I się udało
Mi pomógł wiesiek 3-4 kapsułki dziennie. -
Kim87 wrote:To to nie ważne. Ważne aby tam na górze był więc musisz palucha pchać tam i sprawdzać
a w następnym mam nadzieje, że nie będę musiała
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
misiaq wrote:U mnie w tym cyklu były 2 dni śluzu płodnego, to i tak dużo bo wcześniej raczej płodnego było mało (max 1 dzień).
I się udało
Mi pomógł wiesiek 3-4 kapsułki dziennie.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Dziewczynki a powiedzcie mi czy 2,5 dniowe @ to nie są za krótkie? W poniedziałek @ przyszła do mnie z samego rana i do wczoraj była dość obfite a dziś już mało co... W poprzednim miesiącu też tak mialam. W tych cyklu test pokazał mi piękny pozytywnie test, wyniki też ok to czy normalne są tak krótkie @?
Moje wyniki https://naforum.zapodaj.net/36fd34db3e65.jpg.htmlhttps://naforum.zapodaj.net/36fd34db3e65.jpg.html
-
Violet146 wrote:Dziewczynki a powiedzcie mi czy 2,5 dniowe @ to nie są za krótkie? W poniedziałek @ przyszła do mnie z samego rana i do wczoraj była dość obfite a dziś już mało co... W poprzednim miesiącu też tak mialam. W tych cyklu test pokazał mi piękny pozytywnie test, wyniki też ok to czy normalne są tak krótkie @?
Moje wyniki https://naforum.zapodaj.net/36fd34db3e65.jpg.htmlhttps://naforum.zapodaj.net/36fd34db3e65.jpg.htmlMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Wiesz może masz przerwę w krwawieniu. Ja tak czasem mam ale krwawienie 2 dni to malo. Chyba ze zawsze tak mialas
Zawsze miałam krótkie ok 3 dni, ale teraz zastanawiam się czy te 2 to nie za mało...i czy to może być powód mojego nie udanego cyklu, ale z drugiej strony wydaje mi się że jeśli było coś nie tak to by chyba wyszło to w badaniach... Sama nie wiem co myśleć...
-
LILITH.P wrote:myślę, że wiesiek nie zaszkodzi - to tylko olej z wieśkaPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Violet146 wrote:Zawsze miałam krótkie ok 3 dni, ale teraz zastanawiam się czy te 2 to nie za mało...i czy to może być powód mojego nie udanego cyklu, ale z drugiej strony wydaje mi się że jeśli było coś nie tak to by chyba wyszło to w badaniach... Sama nie wiem co myśleć...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Zawsze możesz zapytać gina
Właśnie czekam w poczekalni z Synkiem więc przy okazji zapytam o siebie, bo tu do ginekologa nie ma szans, musiałabym mieć naprawdę jakieś mega duże problemy żebym mogla iść do gina, tak normalnie to tu wszystkim się zajmuje lekarz rodzinny... Porażka...
Kim87 lubi tę wiadomość
-
misiaq wrote:U mnie w tym cyklu były 2 dni śluzu płodnego, to i tak dużo bo wcześniej raczej płodnego było mało (max 1 dzień).
I się udało
Mi pomógł wiesiek 3-4 kapsułki dziennie.
u mnie właśnie w tym cyklu też tylko 2 dni śluzu rozciągliwego i to tak trochę reszta kremowo a dziś i wczoraj sucho ?! a do tego kłucie( pobolewanie ) jajników , ciekawe czy się uda czy znów lipaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 09:48
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kim87 wrote:Chujowy ten wrzesień. Ehhh babeczki no nic spinamy poślady i do przodu... wszystkie które dostały @ zaopatrzyć się proszę w wit c i d oraz wieska. Jedziemy z koksem od nowa
no wnet pewnie i ja dołącze do was z @emidomi lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:u mnie właśnie w tym cyklu też tylko 2 dni śluzu rozciągliwego i to tak trochę reszta kremowo a dziś i wczoraj sucho ?! a do tego kłucie( pobolewanie ) jajników , ciekawe czy się uda czy znów lipa
PCO
wysoka prolaktyna
LILITH.P wrote:tak, do owulacji
więc nie wiem, jak musiała bym to rozwiązać.
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie