Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się dziewczęta i zarazem żegnam z Wami
@ dziś przyszła
psychika mi wysiadła
trzymam kciuki za wszystkie z was żebyście się na poddały tak jak ja -
Kuźwa co za dzień. Ej dziewczynki kurde bez jakiś pozegnan czy chowania się . Musimy być silne . Wiem jest padaka jak franca przylazi ale nie można się poddawać. W końcu to jest wątek staraczkowy wiec staramy się dalej.
Lof ju ol ale nie uciekajciePączek, emidomi, Parsleyek, Dzezabella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kuźwa co za dzień. Ej dziewczynki kurde bez jakiś pozegnan czy chowania się . Musimy być silne . Wiem jest padaka jak franca przylazi ale nie można się poddawać. W końcu to jest wątek staraczkowy wiec staramy się dalej.
Lof ju ol ale nie uciekajcie
Podpisuję się pod Kimdziewczynki spokojnie jeszcze miesiąc może dwa i na nas przyjdzie kolej - trzeba tylko wierzyć ....
Kim87, magnolia82222 lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
LILITH.P wrote:sierpień był chujowy, wrzesień podobnie
może czas zmienić perspektywę - rok 2016 do d... trzeba myśleć o 2017
byle do grudnia!
Masakra jaki dzień @@@@ !!!
Wczoraj powiedziałam mężowi że czuje że 2017 będzie udany. I tak być musi!!! a 2016 niech się wypcha29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Justyś91 wrote:Witam się dziewczęta i zarazem żegnam z Wami
@ dziś przyszła
psychika mi wysiadła
trzymam kciuki za wszystkie z was żebyście się na poddały tak jak ja
Justyś nie poddawaj się! Mam nadzieję, że to tylko tak w związku z przyjściem fr@ncy! ja miałam taki beznadziejny dzień w niedzielę. Myślę że wiele z nas ma chwilę załamania, ale potem wracamy do gry, czego i Tobie życzę29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
LILITH.P wrote:sierpień był chujowy, wrzesień podobnie
może czas zmienić perspektywę - rok 2016 do d... trzeba myśleć o 2017
byle do grudnia!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Parsleyek wrote:Justyś nie poddawaj się! Mam nadzieję, że to tylko tak w związku z przyjściem fr@ncy! ja miałam taki beznadziejny dzień w niedzielę. Myślę że wiele z nas ma chwilę załamania, ale potem wracamy do gry, czego i Tobie życzę
dla mnie rok przestępny zawsze jest pechowy na jakiekolwiek plany
co roku coś się złego nam przydarza - w tym roku choroba nowotw. wuja, 4 lata temu Mamy, 8 lat temu też mieliśmy pecha... 12 lat temu zmarł dziadek, a 16 lat brat miał poważny wypadek, z którego ledwo uszedł życiem
także czekam na 2017!! -
LILITH.P wrote:może tak do 10 - 12 dc będzie ok?
Też tak mam zamiar brać. Nigdy nie jestem pewna czy to już czy dopiero jutro.
Także zabieramy się do pracy31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Zołza:) wrote:Witam...w nowym cyklu.
Także tego...
Idę na drożność...
Miłego dnia!
Ja też w nowym cyklu, idzie jesień, więc musimy myśleć pozytywnie- nadchodzą chwile grzania z mężem pod kocykiem, więc może coś z tego będzie
A na drożność idę w kolejnym cyklu, w tym na USG.