Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Pamiętasz nasze rozmowy o ciapanku? Może mąż twierdzi ze w tych sprawach za grzeczna jestes hehe a jemu sie marzą lody i lodziki
A kto go tam wie.. He he.. Nie zwierzał mi się..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Ty tak Waldziu o progesteronie każdemu mówisz a sama dobry masz? Może by luteinke jakąś zaaplikowal do poniedziałku? Jak myślicie dziewczyny?
Po ovu jak miałam usg to lekarz stwierdził że nie trzeba Progesteronu...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Komisja ds wykresów i testów orzekla jednogłośnie że wynik bety trzeba poddać kolejnej ekspertyzie
Nie omieszkam ustosunkowac się i poddam się ponownej analizie w poniedziałek.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaaa wrote:o kurcze Waldi ale ześ zamąciła nic tylko jeszcze troszkę cierpliwości.. może rzeczywiście coś się dzieje ... oby TAK !!! wynik jest niejednoznaczny
To nie ja tylko baba z laboratorium..
Jak w poniedziałek okaże się że mnie oszukała to nie omieszkam dać jej w łeb..91patka91, Gizmo, Sylwia91, Anula1986, Margaretka89 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Waldi kochanie Ty lepiej nic nie pij! Robiłaś już kiedyś betę? Jaki miałaś wynik? To może być istotne!
Wymodliłam się za Was wszystkie także teraz każda ma większe szanse na kropka w kolorze zielonym a my kupiliśmy Basi różaniec
Spokojnie kochana nie będę.. Chociaż w sobotę suto zakrapiana impreza będzie..
Robiłam betę ale nie ilosciową więc lipa. W poniedziałek powtórzę..
Dziękujemy za modlitwę.Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaaa wrote:Kurde Wadli przeginasz hahahaha paluchy mi zdrętwieją od trzymania kciuków !
A mnie pikawa siądzie jak znowu pójdę odebrać wynik... I kto tu jest w trudniejszej sytuacji?? Dzisiaj myślałam że mi wyskoczy..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.