Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny ponownie:)
Mnie zaczynaja jajcory bolec:)
Jutro mam zapracowany dzien szkola az 3 sprawdziany czekaj mnie w tym jedna poprawka z matematyki. Po za tym jutro z moim jedziemy podpisywać umowę z fot/kamerzysta do rzeszowa. Nie pokoi mnie to tsh po euthyrox powino spadac a mi urosla nie duzo ale jednak -
Tissaia wrote:Dziewuszki, zrobiłam to!
Cholera.
Tak się zapieralam ze nie bede testowac i co? Nie wytrzymalam. Juz nie moglam zniesc tego napiecia I zrobilam test Negatyw oczywiscie.
No coz... -
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Witam dziewczyny ponownie:)
Mnie zaczynaja jajcory bolec:)
Jutro mam zapracowany dzien szkola az 3 sprawdziany czekaj mnie w tym jedna poprawka z matematyki. Po za tym jutro z moim jedziemy podpisywać umowę z fot/kamerzysta do rzeszowa. Nie pokoi mnie to tsh po euthyrox powino spadac a mi urosla nie duzo ale jednak
a jak twoje FT 4 ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 20:01
Fabian Cyprian Tymuś -
Tissaia wrote:Dziewuszki, zrobiłam to!
Cholera.
Tak się zapieralam ze nie bede testowac i co? Nie wytrzymalam. Juz nie moglam zniesc tego napiecia I zrobilam test Negatyw oczywiscie.
No coz...Fabian Cyprian Tymuś -
Tissaia wrote:No jakoś się nie zdziwiłam jak zobaczyłam negatyw. Termin @ dopiero w sobotę i stwierdziłilam ze nie dam rady tyle czekac
Tissaia lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:A wolne to kiedy Pani ma? żeby w końcu tu z nami dluzej podyskutować
Staram się być nabierzaco z tym co piszecie i brać czynny udział, ale nie zawsze mi to wychodzi. Nie mogę zgrać się czasami w czasie.
W... Zrób betę jeszcze raz, i najlepiej to jeszcze zmień ambulatoriumDaj każdemu dniu
Szanse stania się
Najpiękniejszym w całym
Twoim życiu
-
agatali wrote:Staram się być nabierzaco z tym co piszecie i brać czynny udział, ale nie zawsze mi to wychodzi. Nie mogę zgrać się czasami w czasie.
W... Zrób betę jeszcze raz, i najlepiej to jeszcze zmień ambulatoriumagatali, Margaretka89, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Waldi mężowi cos wspominalas o becie? O wyniku i w ogóle?
Witam. Sory trochę mnie nie było ale zafundowałam sobie dziś taki stres że musiałam odreagować i się położyłam...
Nie.. Mąż nic nie wie.. He he31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.