Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tissaia wrote:Dziewuszki, zrobiłam to!
Cholera.
Tak się zapieralam ze nie bede testowac i co? Nie wytrzymalam. Juz nie moglam zniesc tego napiecia I zrobilam test Negatyw oczywiscie.
No coz...
Aaaaa wiedziałam wiedziałam... Ale i tak długo wytrzymałaś..
Ale weź kochana przykład ze mnie.. Oby zołza nie przylazła.. Akysz..Tissaia lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ogólnie to chciałam mu powiedzieć ale rano jak wrócił do domu zapytał co się dzieje to powiedziałam prawdę... W sensie że temp spadła... He he he.. Więc żyje w przekonaniu że nic z tego..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Juz po działaniach dzis czerwone światło,sie pali.
Jejq jakie to fajne uczucie widzieć ze system owu wyznaczył.
Ciekawi mnie aby czy może być tak ze system wyznaczył a faktycznie jaja nie bedzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 07:17
WaldhauzerM, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:A może faktycznie trefny byl od poczatku cyklu i stad te dziwne temp
w ogóle to jest dziwne bo w zeszłym cyklu po owu miałam 37.2 temp do @... a w tym no diabeł jeszcze niższa jak po @ ... szok.. jestem załamana chybaFabian Cyprian Tymuś -
Hejka wszystkim. Ja chyba mam cykl bez owulacji bo wykresik nie pokazuje mi ulubionej i tak wyczekiwanej przez nas wszystkie czerwonej kreseczki. Fakt ze to mój pierwszy cykl monitorowany przez ten wykres ale chyba jakoś mam luz w sobie ze tyle niepowodzeń było do tej pory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 07:30
Daj każdemu dniu
Szanse stania się
Najpiękniejszym w całym
Twoim życiu
-
agatali wrote:Hejka wszystkim. Ja chyba mam cykl bez owulacji bo wykresik nie pokazuje mi ulubionej i tak wyczekiwanej przez nas wszystkie czerwonej kreseczki. Fakt ze to mój pierwszy cykl monitorowany przez ten wykres ale chyba jakoś mam luz w sobie ze tyle niepowodzeń było do tej pory
i ja własnie nie mam luzu w sobie... jestem podłamana tą temperaturą...
rzeczywiście masz ten wykres też dziwny... mocny skok w 11dc i to w górę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 07:35
Fabian Cyprian Tymuś -
Ewelina17007 wrote:Cześć dziewczyny zerknijcie prosze na mój wykres czy owulacja w ogóle u mnie wystąpi , temp wczoraj i dzis taka sama a to już 17 dc i dziś rano test ovulacyjny pokazał ta drugą kreskę bardziej internsyna niż ta pierwszą prosze o pomoc
Ewelina17007 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś