Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Pączuś :-(
    A @ przyszła?
    Nie ale czuje ze lada chwila - no brzuch mam napęczniały jak 102 plus inne atrakcje jak zawsze tuż przed @

• misiaq Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szatynka - gratulacje!!! <3 <3 <3
    super że się udało!

Pączek - ja tak miałam, teraz powoli mi przechodzi ;) więc trzymam kciuki, żeby u Ciebie to był objaw ciążowy :D
    ale u mnie było jeszcze kilka innych objawów jeszcze przed testowaniem, więc się tak po cichu domyślałam że ta sucha łuszcząca się skóra wokół brodawek - też może być objawem ;)
    Powtórz test za kilka dni (ja robiłam 19dpo, żeby wiedzieć na 100%, że jak wyjdzie negatyw to ciąży na pewno nie ma). Trzymam kciuki!

29 lat, niedoczynność tarczycy, 4 cs - szczęśliwy!
    0d1yrjjg381hadma.png
  • agape Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. U mnie pierwszy cykl z lamettą kończy się bez efektów, beta poniżej 1. Progesteron 9,8. Przynajmniej wiem, że owulacja była.

Jeszcze wczoraj byłam z mężem na Bridget Jones 3, komedia romantyczna, a ja jak głupia przebaczałem pół filmu. Czas chyba zapisać się na oddział świrów :|

Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
    PCO
    wysoka prolaktyna
    Prawie 20 miesięcy starań ...
    październik 2015 - 6tc (*) :(
    Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
    Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    No i negatyw
    Buuuuuu ale póki nie ma @ jest nadzieja

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agape wrote:
    Hej dziewczyny. U mnie pierwszy cykl z lamettą kończy się bez efektów, beta poniżej 1. Progesteron 9,8. Przynajmniej wiem, że owulacja była.

Jeszcze wczoraj byłam z mężem na Bridget Jones 3, komedia romantyczna, a ja jak głupia przebaczałem pół filmu. Czas chyba zapisać się na oddział świrów :|
    Witaj w Kubie wariatka zapraszamy;-D

3jgxflw1867zd36k.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Buuuuuu ale póki nie ma @ jest nadzieja

Robiłam z domowego lab. test 10 i dupa blada - no biel nad bielą - nawet cienia nie ma :( więc przestałam się już dziś łudzić że coś będzie

• Pączek Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiaq wrote:

Pączek - ja tak miałam, teraz powoli mi przechodzi ;) więc trzymam kciuki, żeby u Ciebie to był objaw ciążowy :D
    ale u mnie było jeszcze kilka innych objawów jeszcze przed testowaniem, więc się tak po cichu domyślałam że ta sucha łuszcząca się skóra wokół brodawek - też może być objawem ;)
    Powtórz test za kilka dni (ja robiłam 19dpo, żeby wiedzieć na 100%, że jak wyjdzie negatyw to ciąży na pewno nie ma). Trzymam kciuki!

Dzięki <3

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Robiłam z domowego lab. test 10 i dupa blada - no biel nad bielą - nawet cienia nie ma :( więc przestałam się już dziś łudzić że coś będzie
    Paczus oj tam oj tam nie marudz ♡ będzie @ to cionzuni nie będzie na razie cisza wiec . Ciiiiii

Pączek lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Paczus oj tam oj tam nie marudz ♡ będzie @ to cionzuni nie będzie na razie cisza wiec . Ciiiiii
    Tak jest proszę Pani ! :D

Kim87 lubi tę wiadomość

• agape Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Witaj w Kubie wariatka zapraszamy;-D
    Chyba jako wpisowe przywalę se dziś butelkę nalewki :D

Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
    PCO
    wysoka prolaktyna
    Prawie 20 miesięcy starań ...
    październik 2015 - 6tc (*) :(
    Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
    Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agape wrote:
    Chyba jako wpisowe przywalę se dziś butelkę nalewki :D
    Aaaa pij jak to ma ci pomóc. Na pewno zwiększy poziom LWD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 08:56

3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    No i negatyw
    DZIEN DOBRY!

Moze jeszcze nie wszystko stracone, skoro nie przyszla , tule :*

Pączek lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    DZIEN DOBRY!

Moze jeszcze nie wszystko stracone, skoro nie przyszla , tule :*
    ❤️❤️❤️❤️

• Evelin Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    ❤️❤️❤️❤️

Kochana a prowadzisz wykres?
    Bo nie moge zobaczyc

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Kochana a prowadzisz wykres?
    Bo nie moge zobaczyc
    Ja mam udostępnione - ale nic nie prowadziłam w tym miesiącu żeby sie nie stresować dodatkowo.
    Wczoraj jak mierzyłam o tej godzinie co zawsze było 36,8 dziś 36,4 więc spadaaaa temp na łeb na szyje więc wątpię żeby nagle cudem się jutro podniosło

• Evelin Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Ja mam udostępnione - ale nic nie prowadziłam w tym miesiącu żeby sie nie stresować dodatkowo.
    Wczoraj jak mierzyłam o tej godzinie co zawsze było 36,8 dziś 36,4 więc spadaaaa temp na łeb na szyje więc wątpię żeby nagle cudem się jutro podniosło

A w ktorym dniu cyklu jestes?
    I jakie dlugie cykle ?

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    A w ktorym dniu cyklu jestes?
    I jakie dlugie cykle ?
    27 dzien
    Cykle 25-26 dni

• Violet146 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:

Kochana póki nie ma @ jest nadzieja Nasza Biedroneczka też miała negatyw, a później powtórzyła i krecha się pojawiła. Trzymam kciuki... :) <3 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 09:45

19Biedroneczka91, Pączek lubią tę wiadomość

557ce75d7107a881ae504f8a4118ec67.png
  • 19Biedroneczka91 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Kochana, zobacz na mój wykres:)) bóle miesiączkowe były i minusik w 16 dniu po owulacji... A dwa dni pozniej..... taraaaam:) dzwoniłam do mojego Gina i pytam czemu tak pozno i czemu taka blada... A on do mnie żebym przeczytała instrukcje, blada kreska to tez kreska, a czemu tak pozno? Gdyby te testy byly takie super, takie czułe i takie nieomylne to nie kosztowalyby 7-15 zl:)

Evelin, Pączek lubią tę wiadomość

w4sq9jcgmw79sv3t.png
    yf3b3vt.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19Biedroneczka91 wrote:
    Kochana, zobacz na mój wykres:)) bóle miesiączkowe były i minusik w 16 dniu po owulacji... A dwa dni pozniej..... taraaaam:) dzwoniłam do mojego Gina i pytam czemu tak pozno i czemu taka blada... A on do mnie żebym przeczytała instrukcje, blada kreska to tez kreska, a czemu tak pozno? Gdyby te testy byly takie super, takie czułe i takie nieomylne to nie kosztowalyby 7-15 zl:)
    A ilu dniowe miałaś zazwyczaj cykle ?

‹‹ 3293 3294 3295 3296 3297 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ