Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka - gratulacje!!!
super że się udało!
Pączek - ja tak miałam, teraz powoli mi przechodziwięc trzymam kciuki, żeby u Ciebie to był objaw ciążowy
ale u mnie było jeszcze kilka innych objawów jeszcze przed testowaniem, więc się tak po cichu domyślałam że ta sucha łuszcząca się skóra wokół brodawek - też może być objawem
Powtórz test za kilka dni (ja robiłam 19dpo, żeby wiedzieć na 100%, że jak wyjdzie negatyw to ciąży na pewno nie ma). Trzymam kciuki! -
Hej dziewczyny. U mnie pierwszy cykl z lamettą kończy się bez efektów, beta poniżej 1. Progesteron 9,8. Przynajmniej wiem, że owulacja była.
Jeszcze wczoraj byłam z mężem na Bridget Jones 3, komedia romantyczna, a ja jak głupia przebaczałem pół filmu. Czas chyba zapisać się na oddział świrówPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
agape wrote:Hej dziewczyny. U mnie pierwszy cykl z lamettą kończy się bez efektów, beta poniżej 1. Progesteron 9,8. Przynajmniej wiem, że owulacja była.
Jeszcze wczoraj byłam z mężem na Bridget Jones 3, komedia romantyczna, a ja jak głupia przebaczałem pół filmu. Czas chyba zapisać się na oddział świrówMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
misiaq wrote:
Pączek - ja tak miałam, teraz powoli mi przechodziwięc trzymam kciuki, żeby u Ciebie to był objaw ciążowy
ale u mnie było jeszcze kilka innych objawów jeszcze przed testowaniem, więc się tak po cichu domyślałam że ta sucha łuszcząca się skóra wokół brodawek - też może być objawem
Powtórz test za kilka dni (ja robiłam 19dpo, żeby wiedzieć na 100%, że jak wyjdzie negatyw to ciąży na pewno nie ma). Trzymam kciuki!
Dzięki
-
Pączek wrote:Robiłam z domowego lab. test 10 i dupa blada - no biel nad bielą - nawet cienia nie ma
więc przestałam się już dziś łudzić że coś będzie
Pączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Witaj w Kubie wariatka zapraszamy;-DPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
agape wrote:Chyba jako wpisowe przywalę se dziś butelkę nalewki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 08:56
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Evelin wrote:Kochana a prowadzisz wykres?
Bo nie moge zobaczyc
Wczoraj jak mierzyłam o tej godzinie co zawsze było 36,8 dziś 36,4 więc spadaaaa temp na łeb na szyje więc wątpię żeby nagle cudem się jutro podniosło -
Pączek wrote:Ja mam udostępnione - ale nic nie prowadziłam w tym miesiącu żeby sie nie stresować dodatkowo.
Wczoraj jak mierzyłam o tej godzinie co zawsze było 36,8 dziś 36,4 więc spadaaaa temp na łeb na szyje więc wątpię żeby nagle cudem się jutro podniosło
A w ktorym dniu cyklu jestes?
I jakie dlugie cykle ? -
Pączek wrote:Robiłam z domowego lab. test 10 i dupa blada - no biel nad bielą - nawet cienia nie ma
Kochana póki nie ma @ jest nadzieja Nasza Biedroneczka też miała negatyw, a później powtórzyła i krecha się pojawiła. Trzymam kciuki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 09:45
19Biedroneczka91, Pączek lubią tę wiadomość
-
Evelin, Pączek lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Kochana, zobacz na mój wykres:)) bóle miesiączkowe były i minusik w 16 dniu po owulacji... A dwa dni pozniej..... taraaaam:) dzwoniłam do mojego Gina i pytam czemu tak pozno i czemu taka blada... A on do mnie żebym przeczytała instrukcje, blada kreska to tez kreska, a czemu tak pozno? Gdyby te testy byly takie super, takie czułe i takie nieomylne to nie kosztowalyby 7-15 zl:)