Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:A ilu dniowe miałaś zazwyczaj cykle ?
Pączek lubi tę wiadomość
Pączek wrote:Robiłam z domowego lab. test 10 i dupa blada - no biel nad bielą - nawet cienia nie ma
więc przestałam się już dziś łudzić że coś będzie
Kochana wg wykresu to dopiero 12dpo więc wcześnie, może jeszcze coś się zmieni :*Evelin, Pączek lubią tę wiadomość
-
Hello
Pączku nie ma @, jest nadzieja! Ciągle trzymam kciuki!!!
Bella samych dobrych wieści na wizycie!Evelin, Pączek lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
A ja napiszę coś co może się Wam nie spodobać...
Bardzo mocno kibicujęPączkowi
i jak jej się uda, to będę skakać pod niebo i mocno w to wierzę, ale też nie ma co jej aż tak bardzo nakręcać, bo może się skończyć tak jak ze mną, a nikomu tego nie życzę. Przez takie zapewnienia na forum, byłam już prawie pewna że mogło się udać, aż tu nagle przyszła @ i kompletnie mnie to zdołowało, nawet mimo tego, że wcześniej nie czułam takiego parcia.
Dlatego czekajmy spokojnie z Pączysławą.
Ja mam ogromną nadzieję że będziemy się cieszyć za kilka dnii wtedy mój komentarz okaże się bezsensowny
Pączek, Evelin, Tuliska lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:A ja napiszę coś co może się Wam nie spodobać...
i jak jej się uda, to będę skakać pod niebo i mocno w to wierzę, ale też nie ma co jej aż tak bardzo nakręcać, bo może się skończyć tak jak ze mną, a nikomu tego nie życzę. Przez takie zapewnienia na forum, byłam już prawie pewna że mogło się udać, aż tu nagle przyszła @ i kompletnie mnie to zdołowało, nawet mimo tego, że wcześniej nie czułam takiego parcia.
Ja mam ogromną nadzieję że będziemy się cieszyć za kilka dnii wtedy mój komentarz okaże się bezsensowny
AniaŁ123, Parsleyek lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AniaŁ123 wrote:A ja napiszę coś co może się Wam nie spodobać...
No cieknie mi z nosa...a z oczu mi kapie...
Ania - aj lof ju ! ❤️❤️❤️❤️
Ja sie nie nakręcam i nie nastawiam na szał - no jak nie bedzie to nie bedzie - jak dzis pokazało negatyw to mowie sama do siebie "no a czego innego bys sie spodziewała - przeciez wiadomo było ze bedzie negatyw....luzik" pozniej konwersacja z moim z której jednoznacznie wynikało ze co ma byc to bedzie - zebym sie nie przejmowała bo to nie jest nic dobrego.
Czasami mam wrazenie ze on myśli trzeźwo a ja jak pijany zajac
Ja wiem ze wy wszystkie dla kazdej z nas chcecie jak najlepiej - wspieracie, pomagacie itd Uwielbiam was za to. Ja zabardzo nie mam z kim pogadać na te tematu, nie chce zeby ktos ze znajomych wiedział ze jakies starania poczytamy itp bo pozniej bedzie gadane ze starają sie niewiadomo ile i nie wychodzi. Ci co maja dzieci juz odstawiają głupie teksty wiec nie potrzebuje takich atrakcji w życiu codziennym.
Jesteście dla mnie jak taka wirtualna rodzinka - ja dzien zaczynam od was ! Ledwo oko otwieram a juz zaglądam i patrze co sie dzieje. Czasami bywam nieobecna ale to przez prace - no niestety - ale widze ze nie jestsm w tym sama. Pisze jak tylko mam okazje
Wiec podsumowuwujac Luz w Dupie i do przodu !
Przyjdzie @ to przyjdzie nie przyjdzie to nie przyjdzie - ja wierze ze kazdy ma gdzies na gorze zapisana swoja drogę i bedzie tak jak ma byc i juz !
Evelin, AniaŁ123, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pączuś to dobrze że tak do tego podchodzisz
Ja tak tylko ostrzegawczo napisałam, na podstawie własnych doświadczeń
Też niby się nie przejmowałam, aż wreszcie wpadłam w taki trans i nawet nie zauważyłam kiedy
Evelin, Pączek lubią tę wiadomość