Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Siema ja po treningu.
Czarnulka nie smutaj się u mnie na dniach tez franca przylezie. Juz są znaki. Głowa do góry. Następny miesiąc będzie Nasz;) ♡♡♡Evelin, czarnulka24 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
I ja wychodzę zza krzaków
musiałam kilka rzeczy przygotować. Jutro wracam na uczelnię tj. do pracy, a nie tylko studentom nie chce się chodzić na zajęcia
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Pączek wrote:LILI jak było u endo ?
KIM jak tam trening ? Co robiłaś ? Chodakowska ?
dobrze
z tarczycą super! a testosteron podwyższony kazał olać
wyśmiał czytanie w necie
Parsleyek, Pączek, Evelin lubią tę wiadomość
-
Czy ktoś się czuje tak mega zmęczony jak ja? Ta pogoda mnie wykańcza07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
LILITH.P wrote:w 3M tak wieje, że aż strach z domu wychodzić...07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
LILITH.P wrote:jakieś rozjazdy macie? czy żadnych delegacji??
a jak namawianie?
Weź mnie nie denerwuj - ja 10-12 konferencja, mój 17-20 Szwajcaria
Ja się zaraz pociacham - już mu dziś powiedziałam jak mi ogłosił ta radosną nowinę że jak tak dalej pójdzie to osobiście przespaceruje się do jego szefa i mu nagadamA jak
no nagadam chłopu jak mnie zdenerwuje
Sam niech sobie jeździ - cwaniak
A co do wyjazdu to aj dont noł - ajm sory ale nie wiem - jak już coś bedzie to pewnie na ostatnią chwile załatwiane - jak zawsze -
Pączek wrote:Weź mnie nie denerwuj - ja 10-12 konferencja, mój 17-20 Szwajcaria
Ja się zaraz pociacham - już mu dziś powiedziałam jak mi ogłosił ta radosną nowinę że jak tak dalej pójdzie to osobiście przespaceruje się do jego szefa i mu nagadamA jak
no nagadam chłopu jak mnie zdenerwuje
Sam niech sobie jeździ - cwaniak
A co do wyjazdu to aj dont noł - ajm sory ale nie wiem - jak już coś bedzie to pewnie na ostatnią chwile załatwiane - jak zawsze
mój się w tamtym roku nalatał do Zurychuw tym roku klient stwierdził, że delegacje za dużo go kosztują