Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Najlepszym wywolywaczem francuski jest kupowanie testów ciążowych. Gdzieś o tym czytałam . Dzisiaj mi się sprawdzilo
mnie się też dobrze sprawdzałow dzień @ i dzień po terminie... wystarczyło siknąć i w ciągu 30 min. już się wiedziało,że małpa jest
oczywiście NIE LUBIĘ!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 19:10
Kim87 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:mnie się też dobrze sprawdzało
w dzień @ i dzień po terminie... wystarczyło siknąć i w ciągu 30 min. już się wiedziało,że małpa jest
oczywiście NIE LUBIĘ!!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
LILITH.P wrote:mój się w tamtym roku nalatał do Zurychu
w tym roku klient stwierdził, że delegacje za dużo go kosztują
Najgorsze jest to że z jego działu on lata najwiecej - to mnie wpienia że dział 5 osobowy a jak co do czego to on lata -
Bella_Bella wrote:Nie powinnam mieć nadziei... ;(07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
LILITH.P wrote:KOchanie, co się stało??????????
Nie było tętna dziecka... Urosło tylko 1mm przez 9 dni... Pęcherzyk żółtkowy o wiele za duży w stosunku do maleństwa... Dalej leki na podtrzymanie, w poniedziałek wizyta, żeby potwierdzić to co najgorsze... Potem odstawić leki i czekać albo zabieg... Serce mi pękło... Rycze od trzech godzin... Chyba nie powinnam mieć już nadziei... -
Bella_Bella wrote:Nie było tętna dziecka... Urosło tylko 1mm przez 9 dni... Pęcherzyk żółtkowy o wiele za duży w stosunku do maleństwa... Dalej leki na podtrzymanie, w poniedziałek wizyta, żeby potwierdzić to co najgorsze... Potem odstawić leki i czekać albo zabieg... Serce mi pękło... Rycze od trzech godzin... Chyba nie powinnam mieć już nadziei...
no nie wierzę !!
Normalnie nie wierzę !!
Trzymaj się dzielnie
Ja wiem że łatwo się pisze/mówi ale jesteśmy z Tobą !! -
Bella_Bella wrote:Maleństwo zatrzymało się na etapie 6 tygodni...
Kochana, nawet nie wiem co napisać. Tak bardzo mi przykro, tak cholernie przykro. Aż sama mam łzy w oczach, tak bardzo Ci kibicowałam!!! Nie wiem jak Cię pocieszyć i czy w ogóle się da w tej chwili. Trzymaj się i pamiętaj że jestem/ a myślę, że raczej jesteśmy! I wspieramy Cię mocno.29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Bella_Bella wrote:Maleństwo zatrzymało się na etapie 6 tygodni...07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015