Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Nie było tętna dziecka... Urosło tylko 1mm przez 9 dni... Pęcherzyk żółtkowy o wiele za duży w stosunku do maleństwa... Dalej leki na podtrzymanie, w poniedziałek wizyta, żeby potwierdzić to co najgorsze... Potem odstawić leki i czekać albo zabieg... Serce mi pękło... Rycze od trzech godzin... Chyba nie powinnam mieć już nadziei...
Boze, Skarbie...
Przykro mi
-
Bella_Bella wrote:Dziękuję Dziewczyny ❤ Gin mi jeszcze zaczęła tłumaczyć że mogę mieć zabieg albo mogę czekać aż odbędzie się to naturalnie. Chciała mnie delikatnie przygotować na tą decyzję ale nie potrafiłam z nią o tym dzisiaj rozmawiać...
To jest niesprawiedliwe..
Nawet nie potrafie dobrac slow.. -
nick nieaktualnyBella_Bella wrote:Nie było tętna dziecka... Urosło tylko 1mm przez 9 dni... Pęcherzyk żółtkowy o wiele za duży w stosunku do maleństwa... Dalej leki na podtrzymanie, w poniedziałek wizyta, żeby potwierdzić to co najgorsze... Potem odstawić leki i czekać albo zabieg... Serce mi pękło... Rycze od trzech godzin... Chyba nie powinnam mieć już nadziei...
Kochana tak bardzo mi przykro. TRZYMAJ się kochana :-** -
Bella strasznie mi przykro
trzymaj sie dzielnie choć domyślam sie jakie to trudne
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Bella_Bella wrote:Dziękuję Dziewczyny ❤ Gin mi jeszcze zaczęła tłumaczyć że mogę mieć zabieg albo mogę czekać aż odbędzie się to naturalnie. Chciała mnie delikatnie przygotować na tą decyzję ale nie potrafiłam z nią o tym dzisiaj rozmawiać...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella przytulam mocno..... Cóż można napisać. Z biegiem dni jest łatwiej. I możesz na nas liczyć.... Dużo z nas niestety rozumie:(
U mnie tez koniec zabawy w tym cyklu
Za wszystkie kciuki bardzo dziekuje❤️❤️❤️
Poryczalam sie troche - walnelam lufę i mi przeszło - na te okoliczność zeżre zaraz chipsy i poprawie lodami - jutro pewnie bede żałować ale co tam - raz sie zyje !eMM lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:U mnie tez koniec zabawy w tym cyklu
Poryczalam sie troche - walnelam lufę i mi przeszło - na te okoliczność zeżre zaraz chipsy i poprawie lodami - jutro pewnie bede żałować ale co tam - raz sie zyje !
Pączek lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:U mnie tez koniec zabawy w tym cyklu
Poryczalam sie troche - walnelam lufę i mi przeszło - na te okoliczność zeżre zaraz chipsy i poprawie lodami - jutro pewnie bede żałować ale co tam - raz sie zyje !Pączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Pączek wrote:Chxialabym widzieć Twoja mine jak bym któregoś pięknego dnia oznajmiła Ci radośnie ze wlasnie wylądowałam
Pączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Bella tulę mocno Kochanie
U mnie bez zmian @ na całego, do tego mega przemęczenie (od tygodnia walę same nocki po 12h, z jednym dniem przerwy) mam ochotę usiąść, płakać i jeść. Ale na sam widok jedzenia mi się odechciewa - co dziwne, bo w czasie @ zawsze wpier*alałam na maxa...