Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
czarnulka24 wrote:aha bo mi się pierwszy raz tak z faza zrobiło odkąd poroniłam miałam zawsze @ w 12 dniu przed poronieniem 13 dniu max. skrzepki normalne mi się zdarzały ale nie te przypominające wątróbkę . do tego okropny ból piersi. no nic zobaczę co się bedzię działo .. a i dodam dodatkowo że chwilami krwisto czerwona krew ze śluzem
co ty kim piszesz jak w nowym cyklu ? przyszła @ ????Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella kochana, nie udzielam sie na forum za czesto ale codziennie sledze wszystkie posty i bardzo Ci kibicowalam. Bardzo mi przykro kochana ze tak sie stało. Nie ma slow ktore ukoją zlamane serce matki tylko to co powiedziala Biedroneczka czas leczy rany. Choć mojej nie uleczyl ale z dnia na dzien bylo łatwiej to wszystko pojąć. Trzymaj sie kochana i nie załamuj. Walcz o swojego przyszlego maluszka bo na pewno wstystkie które tu jesteśmy bedziemy mamami tylko musimy troche poczekac na to i ja sie tego trzymam.Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
czarnulka24 wrote:dzień dobry dziewczyny , mam do was takie pytanie czy wy też tak macie że z was podczas @ wylatuje z was coś dziwnego..ze mnie zauważyłam że wyleciały jakieś malusie skrzepki tzw przypominające wątróbkę ??. nigdy tak wcześniej nie miałam !! tylko jak poroniłam to właśnie takie skrzepy miałam tylko dużo dużo większe..ale podczas normalnego okresu pierwszy raz tak mam ,, do tego faza lutealna w tym miesiącu 3 dni dłużej trwała.. czy którejś się tak zdarza ?
Mi się tak czasem zdarza, takie malutkie skrzepki, ale zawsze uznawałam to za dobry objaw, że ze mnie wylatuje. To może być coś niepokojącego?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
ines. wrote:A co Ty mówisz ze jesteś z Rzeszowa?
Ja dopiero sie obudziłam, no swietnie znowu 9h snu, ja nie wiem co to bedzie za tydzien jak bede musiała wrócić do pracy
Pochodzę z lubelskiego, ale od 8 lat jestem mieszkanką Rzeszowaa co tam? może też jesteś?
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Judi22 wrote:Nie powtarzam czekam do terminu@
jeszcze 2dni
Judi wykres nieprawdopodobnie równy!masz rację czekaj ze spokojem na rozwój sytuacji. Cierpliwości :* i mimo wszystko życzę powodzenia!!
Kim87 wrote:Ano przylazla franca. No nic trzeba zacząć od nowa. Ja zawsze zaznaczam termin testowania na kilka dni po okresie. Drugi cykl z rzędu mam 26 dni i mocny test owu miałam w 13 dc wiec faza lutealna u mnie teraz 13-12dni
Kim nie lubię Twojej @. Ale z Ciebie silna babka i wiem, że przyjmujesz na klate :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Siedzę na poczekalni u gina. Przede mną dwie młode dziewczyny. Opowiadają o swoich porodach ( liczba mnoga!) . Zapuszczam żurawia w kartę ciąży - 1994 rocznik.
Trzecie dziecko w drodze.
Fuck31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Kim87 wrote:Ano przylazla franca. No nic trzeba zacząć od nowa. Ja zawsze zaznaczam termin testowania na kilka dni po okresie. Drugi cykl z rzędu mam 26 dni i mocny test owu miałam w 13 dc wiec faza lutealna u mnie teraz 13-12dni
kurczę wredna @ ;/ i z tego wynikło że znów kochana testujemy w podobnych dniach heKim87 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
emidomi wrote:Chyba już jestem za stara
Nie pleć głupot! Motywacyjny kopniak! :*emidomi lubi tę wiadomość
Parsleyek wrote:Pochodzę z lubelskiego, ale od 8 lat jestem mieszkanką Rzeszowa
a co tam? może też jesteś?
Tez z okolicya można wiedzieć gdzie chodzisz do gin? Ja niby do lozinskiego w pro familii ale sie własnie zastanawiam co dalej, czy zostać u niego czy moze zmienić zeby rodzic jakby co na lwowskiej.
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Zawsze tak mam jak siedzę w poczekalni a tam laski 93-95 z brzuchami! Często niepierwszymi, ja patrze na nich jak na dzieci a one pewnie na mnie jak na stara babę
Ale coz ja tam sie dalej młodo czujeKim87, emidomi lubią tę wiadomość
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
czarnulka24 wrote:dzień dobry dziewczyny , mam do was takie pytanie czy wy też tak macie że z was podczas @ wylatuje z was coś dziwnego..ze mnie zauważyłam że wyleciały jakieś malusie skrzepki tzw przypominające wątróbkę ??. nigdy tak wcześniej nie miałam !! tylko jak poroniłam to właśnie takie skrzepy miałam tylko dużo dużo większe..ale podczas normalnego okresu pierwszy raz tak mam ,, do tego faza lutealna w tym miesiącu 3 dni dłużej trwała.. czy którejś się tak zdarza ?
mnie czasem podczas okresu wylatywały właśnie takie skrzepki, takia twardsza galerata koloru ciemno krwistego o różnych rozmiarach. Nie przy każdej @ tak miałam, raczej to u mnie rzadkość jest.09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
jaka za stara??? że co???
daj spokój, wrzuć na luz i tyle!!
ja mam 31 lat i to moja pierwsza ciąża
wczoraj podczas wizyty, endo do mnie, dobry wiek na ciążę, świadomy i na pewno zaplanowanyAniaŁ123, emidomi lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:jaka za stara??? że co???
daj spokój, wrzuć na luz i tyle!!
ja mam 31 lat i to moja pierwsza ciąża
wczoraj podczas wizyty, endo do mnie, dobry wiek na ciążę, świadomy i na pewno zaplanowany
No i własnie! Jestem tego samego zdania
Nie sztuka urodzić w wieku 20lat a potem płakać ze 30tka a młodości sie nie miało. Mam tez i taka znajomaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 11:54
-
ines. wrote:Tez z okolicy
a można wiedzieć gdzie chodzisz do gin? Ja niby do lozinskiego w pro familii ale sie własnie zastanawiam co dalej, czy zostać u niego czy moze zmienić zeby rodzic jakby co na lwowskiej.
Mój dr nazywa się Paweł Soja, przyjmował do września na nfz na Warzywnej, ale teraz się sprywatyzował no i zmienił adres i gabinet na litewską. Ogólnie bardzo fajny z niego człowiekale nie wiem czy będzie umiał wyprowadzić mnie z mojej niemożności zajścia w ciąże, więc nie wiem jak nasze dalsze losy się potoczą. Pracuje też w szpitalu, ale na szopena. Kiedyś jak zajdę w ciążę, to chyba chciałabym żeby ją prowadził.
fajnie że jesteś z okolicy29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"