Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
ines. wrote:No i własnie! Jestem tego samego zdania
Nie sztuka urodzić w wieku 20lat a potem płakać ze 30tka a młodości sie nie miało. Mam tez i taka znajoma
wszystko ma dwie strony
ktoś narzeka, że nie ma młodości, a ktoś, że za późno na dzieci...
nie wolno jednak patrzeć na innych ludzi - to Twoje życie, Twoje decyzje i nie ma sensu wracać do przeszłości
cieszyć się chwilą! żyć pełną piersią i kochać się, ile można
emidomi lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:A moja córeczka dziś ma pierwszą wycieczkę z przedszkola - autobusem na spektakl
no to jest przeżycie i dla niej i dla Ciebie.
Pamiętam jak u mnie było, pierwsza wycieczka młodego, frajda dla niego a do mnie dotarło że on już nie taki malusi
Dzisiaj z przedszkola mają wyjazd do leśniczówki na ognisko, no ale niestety mój siedzi w domu. Na godz. 16.00 idę z nim do pediatry bo jak wcześniej pisałam takie nadżerki porobiły mu się w buzi, na dolnej wardze od wewnątrz i dolnym dziąśle ... i nie wiem co to jest ... afty? No nic dziś się dowiemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 12:00
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Witam dziewczynki!!!
Ja tylko na chwilkę, bo koniec roku się zbliża, więc w pracy zaczynamy kocioł
Kimi przykro mi z powodu @ Uparty ten małpiszon!!!
I nie chcę słyszeć że 30-tki są stare!!! Co wy wygadujecie najlepszego? Jesteśmy młode du..., tylko trochę mądrzejsze, bardziej doświadczone i śmiem twierdzić że bardziej spełnione i "wyszumione"
Miłego dnia życzę! U mnie na chwilkę słońce świeciło, ale znowu zbiera się na deszcz.
Wisienka miło Cię widziećPrzytulam Cię mocno i życzę dużo, dużo szczęścia :*
Pączek jak samopoczucie? Dobre czipsy wczoraj wtrąbiłaś?Ja jestem drugi dzień na diecie więc mam na wszystko zachcianki
Po południu idę do nowego gina (kolejnego). Szukam szczęściaZobaczymy co mi powie, przede wszystkim na ten cykl 45 dni! Tylko idę do Luxmedu i zapewne nie zrobi mi na miejscu usg ginekologicznego
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Ania
:*
Bardzo proszę się nie śmiać z roczników, ja jestem 92
Ale ja sie nie śmieje broń boze! Nie tak to miało zabrzmiećCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Cherry_Blossom wrote:Szatynko, lilith - to takie ważne wydarzenie. Przedszkole to sprawa ekscytująca dla dziecka ale też dla rodziców
Kimi trzymam kciuki żeby ta @ była ostatnią na dluuuuugozaszłam w 4cs to może uda się w 8
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
A tak a propos młodości. Moja świadków ma męża 10 lat starszego od siebie . Są ze sobą już 10 lat . Ślub był jak ona miała 21 on 31. Bobo jest ma 3 lata i wiecie co? Chyba się rozstana. Oboje są na różnych etapach życia ona 26 lat on 36. Ona by poszalala on już raczej nie . Do tego dziecko praca. Ona dotychczas siedziała w domu pracuje na etacie od roku i zachlysnela się trochę innym światem. W sumie jej się nie dziwię. Jak byłam w pl gadalam z nią i ona teraz żałuje że są po ślubie ze tak szybko dziecko bo się nie wyszumiała. Dała sobie jeszcze 6 mc jak nie to rozwód.
Tłumaczyłam jej ze tak jest co kilka lat ze czlowiek się zmienia i czasem nie da się unikać pewnych rzeczy. Ja w jej wieku w życiu nie myslalam o ślubie. Poza tym nie miałam z kim. Brakuje im 4 lata do tego aby znów się dogadali według mnie. Ona by miała 30 to już by była na podobnym etapie jak my tu. Rodzica praca dom a nie imprezy do rana i życie towarzyskie. On by miał 40 lat o będzie na etapie drugiej młodości. Takie moje przemyślenia
-
Dziewczyny mam pytanie, bo kogo spytac jak nie Was... Bylam dzis u lekarza (wg miesiaczki 5t6d) ale jak pamietacie ledwo pozytywny test wyszedl dopiero 18 dni po owulacji. Na szczescie nic poza macica nie ma. W macicy jest to w czym powinien byc pecherzyk a w nim malenkie 2mm ziarenko. Lekarz powiedzial ze z tego zrobi sie pecherzyk. Czy to nie za pozno? Myslicie, ze cos z tego bedzie? Powiedzial ze mam przyjsc 18ego wtedy juz zobaczymy serduszko....
nick nieaktualnyJakos tak dziewczyny Przestałam mieć nadzieje bo wszystko robi się tak jak przed każdą@
Zaczyna mi bulgotać w brzuchu i śluz zrobił się bardziej wodnisty.
Jutro pewnie temperatura spadnie a w sobote powita mnie@ jak nie jutro czy dzisiaj bo brzuch boli. -
19Biedroneczka91 wrote:Dziewczyny mam pytanie, bo kogo spytac jak nie Was... Bylam dzis u lekarza (wg miesiaczki 5t6d) ale jak pamietacie ledwo pozytywny test wyszedl dopiero 18 dni po owulacji. Na szczescie nic poza macica nie ma. W macicy jest to w czym powinien byc pecherzyk a w nim malenkie 2mm ziarenko. Lekarz powiedzial ze z tego zrobi sie pecherzyk. Czy to nie za pozno? Myslicie, ze cos z tego bedzie? Powiedzial ze mam przyjsc 18ego wtedy juz zobaczymy serduszko....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 13:35
-
Judi22 wrote:Jakos tak dziewczyny Przestałam mieć nadzieje bo wszystko robi się tak jak przed każdą@
Zaczyna mi bulgotać w brzuchu i śluz zrobił się bardziej wodnisty.
Jutro pewnie temperatura spadnie a w sobote powita mnie@ jak nie jutro czy dzisiaj bo brzuch boli.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
19Biedroneczka91 wrote:Dziewczyny mam pytanie, bo kogo spytac jak nie Was... Bylam dzis u lekarza (wg miesiaczki 5t6d) ale jak pamietacie ledwo pozytywny test wyszedl dopiero 18 dni po owulacji. Na szczescie nic poza macica nie ma. W macicy jest to w czym powinien byc pecherzyk a w nim malenkie 2mm ziarenko. Lekarz powiedzial ze z tego zrobi sie pecherzyk. Czy to nie za pozno? Myslicie, ze cos z tego bedzie? Powiedzial ze mam przyjsc 18ego wtedy juz zobaczymy serduszko....
Spokojnie!! Możliwe, iż ciążunia jest bardzo, bardzo młoda i stąd taki obraz na usg. Jest jeszcze nieco czasu na rozwój zdarzeń
Za szybko do gina nie ma co chodzić, bo to tylko stres niepotrzebny!
Odpoczywaj -
Kim87 wrote:Ja się już na 4.11 wrzucilam
Kim87 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity