Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
19Biedroneczka91 wrote:Dziewczyny mam pytanie, bo kogo spytac jak nie Was... Bylam dzis u lekarza (wg miesiaczki 5t6d) ale jak pamietacie ledwo pozytywny test wyszedl dopiero 18 dni po owulacji. Na szczescie nic poza macica nie ma. W macicy jest to w czym powinien byc pecherzyk a w nim malenkie 2mm ziarenko. Lekarz powiedzial ze z tego zrobi sie pecherzyk. Czy to nie za pozno? Myslicie, ze cos z tego bedzie? Powiedzial ze mam przyjsc 18ego wtedy juz zobaczymy serduszko....
hej mi zawsze testy właśnie tez późno wychodziły ledwo co widoczna krecha w 30 dc więc tym się nie przejmuj.. będzie dobrze kochana trzymam kciuki ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
S@ti wrote:Dziewczyny odebrałam pierwsze wynik badań
TSh 1,59 żelazo 39 norma ( 50- 170) potas sód i krzepliwosc ok .
CZY ŻELAZO MOZE UTRUDNIAĆ ZAJSCIE W CIĄŻĘ??Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
S@ti wrote:No.dobra od.Dzisiaj zacznę brać żelazo jak sądzicie miesiąc mi zajmie na zrobienie normy
to już indywidualna sprawa organizmu... suplement diety to nie wszystko, chyba, że masz żelazo na receptę - warto pomyśleć o żelazie występującym naturalnie w pożywieniu
tsh super
a jak hemoglobina???? -
S@ti - poczytaj na temat zelaza, najlepiej zamow zelazo chelatowane albo zelazo aktywne. Zelazo lepiej sie wchlania przy braniu wit C, wiec wycisnij sobie do popitki sok ze swiezych pomaranczy
A takim malym cudem pelnym i wit C i zelaza jest kiwi, wiec zacznij szamac kilka dziennie dodatkowo
Szybko polepszysz norme, przy anemii tez mozna zajsc ale ciezej utrzymac - moja mama dostawala cala ciaze zastrzyki w tylek z zelazem. Zeby tego uniknac marsz po kiwi
buziaki dziewczyny, zostawiam wiruski $~$}$}>~%]%^*+\£~£~$~*{*+\£$~$~>~>|>|>\>\>_!_££_¥[*]^{%{%{%Kim87 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Witam dziewczynki!!!
Ja tylko na chwilkę, bo koniec roku się zbliża, więc w pracy zaczynamy kocioł
Kimi przykro mi z powodu @ Uparty ten małpiszon!!!
I nie chcę słyszeć że 30-tki są stare!!! Co wy wygadujecie najlepszego? Jesteśmy młode du..., tylko trochę mądrzejsze, bardziej doświadczone i śmiem twierdzić że bardziej spełnione i "wyszumione"
Miłego dnia życzę! U mnie na chwilkę słońce świeciło, ale znowu zbiera się na deszcz.
Wisienka miło Cię widziećPrzytulam Cię mocno i życzę dużo, dużo szczęścia :*
Pączek jak samopoczucie? Dobre czipsy wczoraj wtrąbiłaś?Ja jestem drugi dzień na diecie więc mam na wszystko zachcianki
Po południu idę do nowego gina (kolejnego). Szukam szczęściaZobaczymy co mi powie, przede wszystkim na ten cykl 45 dni! Tylko idę do Luxmedu i zapewne nie zrobi mi na miejscu usg ginekologicznego
Chipsy ketchupowetakie z biedry kukurydziane ketchupowe
Umieram !!! Ja dzis umieram no tak mnie napier.... tak napierda...ze zaraz sobie cos wyrwę
-
Pączek wrote:Chipsy ketchupowe
takie z biedry kukurydziane ketchupowe
Umieram !!! Ja dzis umieram no tak mnie napier.... tak napierda...ze zaraz sobie cos wyrwę//
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Pączek wrote:Cherry - 6 panadoli - 3 nospy max i od 3h nic - zero poprawy - potne sie zaraz herbatnikiem
a Ty teraz @? nie chce nic mówić ale ja miałam takie bóle zawsze w 1 dzień, że zadne nospy i panadole, nic nie pomagało tylko ketonalCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Pączek wrote:Ja juz siedze z nogami na stole w pozycji pol-leżącej no nie da sie inaczej
Ja nie wytrzymam zaraz nie wytrzymam
Wyrwę zaraz wszystko !!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
ines. wrote:a Ty teraz @? nie chce nic mówić ale ja miałam takie bóle zawsze w 1 dzień, że zadne nospy i panadole, nic nie pomagało tylko ketonalMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat